pozdrawiam
Problemz doborem obowia
-
boxer87
- Dyskutant

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Mam Stopa pronująca wiec szukam butow z oznaczeniem systemu control, motion control , stability ale nigdzie nie moge odszukac info odlacznie takowego systemu w butach nike , adidas czy puma.Na sklepach internetowych nie ma wzianki odlacznie systemu wspomagajacego bieg ... czym mam sie kierowac w wyborze nowego obowia , albo jakies konkretne modele jak znacie 
pozdrawiam
pozdrawiam
- wysek
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
Nike - odpowiada za to system Dynamic Support, który znajduje się w butach z serii Lunarglide. Jest też model Nike Zoom Structure Triax, który posiada system Footbridge.
Adidas posiada system moderator, pro moderator, pro moderator+. Jest to pianka po zwiększonej gęstości. Buty dla osób potrzebujących dodatkowej stabilizacji w nomenklaturze Adidasa: Sequence, Stability, Salvation.
Z kolei Puma posiada system Arch Tec, IdCell. Modele dla Ciebie: Puma Complete Itana, Puma Vectana, Puma Faas 800.
Pozdrawiam
Adidas posiada system moderator, pro moderator, pro moderator+. Jest to pianka po zwiększonej gęstości. Buty dla osób potrzebujących dodatkowej stabilizacji w nomenklaturze Adidasa: Sequence, Stability, Salvation.
Z kolei Puma posiada system Arch Tec, IdCell. Modele dla Ciebie: Puma Complete Itana, Puma Vectana, Puma Faas 800.
Pozdrawiam
-
boxer87
- Dyskutant

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Jeszcze tylko mam pytanko czy osoba ktora ma stope naturalna , zakupi sobie buty z wspomaganiem stopy bedzie to negatywnie odbijac sie na jakosci biegu lub bedzie przeszkadzać?
btw
Dzieki za info
btw
Dzieki za info