SZCZECIN - ul. Litewska 20. Sobota 9:30!

Awatar użytkownika
kwitka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:26
Życiówka w maratonie: 4:11:23

Nieprzeczytany post

byk68 pisze:Polecam(bez reklamy) fizjoterapeutę Pana Piotra Kolano
I jak sie fachowo nazywa :hej:
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Rafał Wójcik
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 29,06
Życiówka w maratonie: 2,13,02

Nieprzeczytany post

Witam i Dzięki za tak liczną obsadę oto link do zdjęć
https://picasaweb.google.com/1053140283 ... 052012rSB#
Awatar użytkownika
piotrn2gi
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 00:52:13
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

byk68 pisze:Polecam(bez reklamy) fizjoterapeutę Pana Piotra Kolano(przyjmuje na ulicy Lubelskiej).
Pomógł mi dwukrotnie.
I skutecznie :-)
Potwierdzam! Polecił mi go znajomy fizjoterapeuta, jako świetnego fachowca, który specjalizuje się zresztą, w kontuzjach związanych ze sportem. Chyba nawet współpracuje z Pogonią. Ja jeszcze go nie potrzebuję, ale już wkrótce mam zamiar skorzystać z jego porad, bo - WRESZCIE!!! - z moja nogą lepiej. Pozdrawiam wszystkich BBL-owców i -czynie :-)
Piotr N2gi
kesser
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

piotrn2gi pisze:
byk68 pisze:Polecam(bez reklamy) fizjoterapeutę Pana Piotra Kolano(przyjmuje na ulicy Lubelskiej).
Pomógł mi dwukrotnie.
I skutecznie :-)
Potwierdzam! Polecił mi go znajomy fizjoterapeuta, jako świetnego fachowca, który specjalizuje się zresztą, w kontuzjach związanych ze sportem. Chyba nawet współpracuje z Pogonią. Ja jeszcze go nie potrzebuję, ale już wkrótce mam zamiar skorzystać z jego porad, bo - WRESZCIE!!! - z moja nogą lepiej. Pozdrawiam wszystkich BBL-owców i -czynie :-)
Może jestem w błędzie ale czy fizjoterapeuta to nie jest ktoś kto dostaje od lekarza wytyczne jakie zabiegi zastosować?
Jeśli tak to z diagnostyką może być gorzej? Z drugiej strony czasem Pani w aptece stawia lepsze diagnozy i wskazuje leki niż lekarz :niewiem:
Awatar użytkownika
rav_tk
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 48:32

Nieprzeczytany post

Nie zapedzaj się za daleko kolego ;). Fizjoterapeuci również potrafią diagnozowac narząd ruchu. Polecam gabinet na MKLu i zespół który tam pracuje.
nemo_nikt
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

kesser pisze: Może jestem w błędzie ale czy fizjoterapeuta to nie jest ktoś kto dostaje od lekarza wytyczne jakie zabiegi zastosować?
Jeśli tak to z diagnostyką może być gorzej? Z drugiej strony czasem Pani w aptece stawia lepsze diagnozy i wskazuje leki niż lekarz :niewiem:
Po części masz racje, jeżeli pójdziesz na fizjoterapie na NFZ to tylko ze skierowaniem od lekarza (instrukcja jakie maja być zabiegi), fizjoterapeuta może Cie odesłać ewentualnie do lekarza żeby ten zmienił skierowanie. Jeżeli jednak wybierzesz się prywatnie to fizjoterapeuta ma wolna rękę i może zrobić to co uzna za stosowane (łącznie z diagnoza) w miarę swoich kompetencji.
kesser
Wyga
Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ok zarejestrowałem się na jutro do dr Gutowskiego więc dzięki wszystkim za pomoc zobaczymy jak będzie.
Tak ku pamięci:
Doktor przyjmuje w Lancecie w ramach NFZ termin wrzesień lub Promedica na Śmiałego prywatnie. Słyszałem też że przyjmuje w Zakładach Polickich ale tam nie dotarłem.
Awatar użytkownika
piotrn2gi
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 00:52:13

Nieprzeczytany post

rav_tk pisze:Nie zapedzaj się za daleko kolego ;). Fizjoterapeuci również potrafią diagnozowac narząd ruchu. Polecam gabinet na MKLu i zespół który tam pracuje.
Zgadza się! Moje obecne fizjoterapeutki, mówią mi co sie dzieje, co byłoby wskazane w dalszej terapii, a ja idę z tym do lekarza i jeszcze nie było, żeby nie potwierdził, czy się nie zgodził.
Piotr N2gi
Awatar użytkownika
Rafał Wójcik
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Witam zainteresowanych!!! i Zapraszam Na zajęcia BiegamboLubię w tą sobotę na stadion na litewskiej 20 w Szczecinie Na bbl może każdy przyjść i pobiegać jest to akcja charytatywna dla ludzi którzy chcą zacząć biegać i dla tych co już biegają!!! po prostu dla wszystkich chętnych!!!
Pozdrawiam i do zobaczenia w SOBOTĘ!!!
bianka
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Witam! jestem goscinnie w Szczecinie, sobota rano bieg 10-15 km, ma ktos ochote dolaczyc?
Awatar użytkownika
rav_tk
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 48:32

Nieprzeczytany post

W niedzielę w Policach są zawody na 15km. Zapraszam :)
Awatar użytkownika
Rafał Wójcik
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

dzięki za przybycie na zajęcia!!! A tym co nie byli powodzenia w jutrzejszym biegu w policach
link do zdjęć:
https://picasaweb.google.com/1053140283 ... rSzczecin#
Awatar użytkownika
Rafał Wójcik
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Witam po kolejnym już spotkaniu BbL
Mam nadzieję że nie zmęczyliście się za bardzo na zajęciach i że za tydzień znów się zobaczymy!!!
a oto link do zdjęć
https://picasaweb.google.com/1053140283 ... rwiec2012#
Awatar użytkownika
ContactLost
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 58:01

Nieprzeczytany post

Dobre fory i fajne zajęcia :) Mam nadzieję, że mi się mięsień zregeneruje do soboty.
about.me
Biegam po Szczecinie (Gumieńce) 5 - 15km, 5:45 - 6:30 min/km, jeśli masz ochotę na wspólne biegi to pisz maila :)
@: majkel.w@gmail.com
Awatar użytkownika
Bike_mania
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Zapraszam wszystkich biegaczy do spróbowania swoich sił w amatorskich rowerowych zawodach rodzinnych w niedzielę 17.06.2012 w Parku Kasprowicza.
Pamiętacie trasę K2 Race :bum: . Tym razem w wersji rowerowej.
Pętla ma 2,5 km. Do przejechania będą 2-4 okrążenia w zależności od kategorii wiekowej.
Dla najmłodszych dzieci osobna rywalizacja na krótszym i łatwiejszym dystansie.
Impreza, mimo że organizowana na wzór pucharu świata w mtb, ma charakter typowo amatorski z szczególnym uwzględnieniem klasyfikacji rodzinnej (rodzic-dziecko).
Majka Włoszczowska też zaczynała od ścigania się w mamą w FamilyCup.
Zatem szykujcie rowerki (i obowiązkowe kaski) i zabierajcie swoje latorośle na zawody w najbliższą niedzielę :hej: .

Szczegóły na stronie:

www.familycup.com.pl

lub organizatora szczecińskiego

http://tryglaw.org.pl/family-cup-2012
lub na fb
http://www.facebook.com/tryglaw

Wiola
ODPOWIEDZ