Kod: Zaznacz cały
Biegło sie przyjemnie w towarzystwie 8 osób
Moderator: infernal
Kod: Zaznacz cały
heh a wszsystko zaczeło sie odemnie i to mnie najbardziej cieszy, ze zarazam znajomych bieganiem i ich motywuje jak moge:)Księżna pisze:Łał! SuperKod: Zaznacz cały
...znam to uczucie - i strasznie je lubię.panucci10 pisze:heh a wszsystko zaczeło sie odemnie i to mnie najbardziej cieszy, ze zarazam znajomych bieganiem i ich motywuje jak moge:)Księżna pisze:Łał! SuperKod: Zaznacz cały
W czasie takich wlasnie biegów wspolnych opowiadam im co i jak, odpowiadam na jakies pytania bo generalnie tempo nie jest zabojcze dla mnie i moge swobodnie pogadac i poopowiadac:) a juz paru z nich chce pobiec w jakichs zawodach takze czuje moc zarażania
ciekawy artykulwiking1234 pisze:No przecież:
http://www.bieganie.pl/?show=1&cat=2&id=2708
heh a jeden z nich probuje juz sil w niedziele na jurajskim cel to ok 2h:)! na żubra <15km> wybiera sie chyba 6osobLadyE pisze:Panucci jeszcze nie zdarzylo mi sie biec w takiej grupce :DDD masz dar ... zarazania :DD
heh a jakpulchniak pisze:Panucci team
spoko spoko, powoli i systematycznie wciagaj w to osoby i napewno sie udawiking1234 pisze:Panucci, gratuluję i zapraszam do mnie! Potrzebuję pozarazac znajomych, bo okolica wybitnie niebiegowa.
nono tylko ten kolor skóry nie tenDarekbe022 pisze:Wojtek jak kenijski trener hehehe