nie wiem czy zauważyłeś, ostatni post z tego tematu ( 18 maja ) jest mojego autorstwa i jakoś nie doczekaliśmy się odpowiedzi na zadane pytanief.lamer pisze:bo ja wiem...herson pisze:Co do pytania o testowanie - na pewno nie w Polsce.
puma jednak jednorazowo na coś podobnego się odważyła - abstrahując od ocen wykonania tej akcji dokonywanych na tym forum
jak sam wiesz, nie była to akcja dla każdego chętnego z biegu, który chciałby kupić buty
ja tez go nie znam/nie znałem do czasu wizyty ( tylko z kilku testów obuwia w necie ), ale ze wszystkich czterech sprzedawców, którzy aktualnie byli w sklepie, ten obsługujący mnie, konsultował się właśnie z nimgoldie77 pisze:jak ja nawet nie znam Janka G.herson pisze:goldie77 - najlepszy sklep drugi rok z rzędu w niekoniecznie najlepszym rankingu i nic sensownego Ci nie doradzili?![]()
Nie było Janka G.? Myślę, że wspólnie z nim, można byłoby coś rozsądnego wybrać.
Co do pytania o testowanie - na pewno nie w Polsce. Mamy na rynku prawie wszystkie marki, a z nieobecnych, nie ma żadnej tak dużej, która wchodząc do Polski, byłaby w stanie coś takiego zaoferować.nawet nie wiem jak wygląda.