III Bieg Świerklaniecki 19.08.2012 g. 11:00

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
keicop
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Otworzyliśmy zapisy na III Bieg Świerklaniecki. W tym roku spotykamy się w niedzielę 19 sierpnia (start godz. 11:00). Dla tych, którzy wybierają się do nas po raz pierwszy napiszę, że bieg odbywa się na dystansie 5 km, trasa przebiega alejkami Parku Świerklanieckiego, a organizatorzy nie pobierają opłaty startowej. Zapraszamy do zapoznania się z regulaminem i wysyłania zgłoszeń.

Wszystkie informacje znajdziecie na stronie: http://piorunbytom.jcom.pl

Zgłoszenia
Regulamin

Obrazek
PKO
keicop
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Zapowiedź III Biegu Świerklanieckiego. Zapraszam do obejrzenia krótkiego filmiku :)
http://piorunbytom.jcom.pl/3_bieg_swier ... wiedz.html
Yokozuna
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Poprawcie błędy na stronie, bo nie można zobaczyć regulaminu i trasy. Rozumiem też, że karta parkingowa zwolni z opłaty wjazdowej na teren parku? ;-)

Do zobaczenia!
keicop
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Karta parkingowa zwalnia z opłaty wjazdowej. Dochodzą do nas informacje o problemach z otwieraniem niektórych linków, jednak nie jest to nasza wina, czy też wina błędów na stronie. Najprawdopodobniej wina leży gdzieś po stronie naszego hostingu, chociaż też nie do końca, gdyż były sytuacje gdy ja na swoim komputerze mogłem bez problemu wszystko otworzyć, a kto inny w tym samym czasie miał informację: "Error 403, Strona o danym adresie nie istnieje." :/ Tak, czy tak postaram się na to coś porodzić, a teraz mogę tylko przeprosić za wszelkie niedogodności :) Zapraszam i do zobaczenia w niedzielę.
Yokozuna
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

No Panie i Panowie - gratulację!

Wspaniała organizacja. Chyba nie można niczego się doczepić. Świetne nagrody, podziękowania dla sponsorów. Myślę, że jeżeli w przyszłym roku będzie opłata startowa 5-20 zł to nikt się nie obrazi, a da Wam to jeszcze większe pole do popisu.

Gratulację dla zwycięzców.

Szkoda tylko, że jednak szerokość trasy ogranicza ilość startujących. Przy 500 zawodnikach byłoby już naprawdę bardzo ciasno.

Dzięki i pozdrawiam!
keicop
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Trochę późno, ale lepiej późno niż wcale :) Wreszcie zamieściliśmy kompletną galerię zdjęć z biegu i trzy filmiki z losowania nagród. Powróćmy wspomnieniami do biegu sprzed prawie dwóch tygodni. Dodatkowo w aktualnościach kilka słów "po biegu".
http://piorunbytom.jcom.pl/3_bieg_swier ... leria.html
Awatar użytkownika
mar_jas
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:39:59
Życiówka w maratonie: 3:28:43

Nieprzeczytany post

keicop pisze:Trochę późno, ale lepiej późno niż wcale :) Wreszcie zamieściliśmy kompletną galerię zdjęć z biegu i trzy filmiki z losowania nagród. Powróćmy wspomnieniami do biegu sprzed prawie dwóch tygodni. Dodatkowo w aktualnościach kilka słów "po biegu".
http://piorunbytom.jcom.pl/3_bieg_swier ... leria.html
Nie ma gdzie to napiszę tu.....dzięki chłopaki za super super bieg, organizacyjnie wsio ok, sporo biegaczy, miła atmosfera, mimo 140 osób jakos ciasno nawet nie było, poza tym wszystko dopięte na ostatni guzik..gratulacje....
Napewno Świerklaniec wpadnie na stałe do mojego kalendarza biegowego, pozdrawiam

Moja walka Blog biegowy Marcina

Komentarze
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ