W lutym było 366, więc nie rekordowy.
Księżna a mi się po prostu nie podoba to robienie ludzi w balona i z tym zamierzam walczyć.
Zgłoszenie na bieg to dwustronna umowa z której intersmerf chce się wymigać. Moim zdaniem bezprawnie.
Korzystając z tego, że właśnie wróciłem z treningu i mam 305 na biurku, to postaram się pomóc na podstawie 305 :P.
Wciskasz z 2-3 przycisk "mode", aż nie pojawi ci się ekranik na którym pojawią się takie rzeczy jak "Historia, Trening(Tu masz np Interwały), Nawigacja i Ustawienia". Włazisz oczywiście w ustawienia, potem w "pola danych", a tam już sobie ustawiasz po swojemu.
Robisz szybką dyszkę pod jurajski? Ja próbowałem już z szybką dyszka i interwałem 8x1km, w sumie trudno mi porównać efekty bo robiłem to tylko po razie ale tak i tak było ok, na jutro chyba zapodam 8x1km ale się jeszcze waham, dychę jak będzie szło mogę potraktować zbyt ambicjonalnie
Dycha w tempie startowym półmaratonu w poniedziałek.
Wtorek wolne, w środę jeszcze minimalny akcent (2km w tempie startowym) wmiksowany w 15 km po 5/km i czwartek 12 w pierwszym zakresie a w sobotę 30 min rozruchu w lekkim truchcie.
Sporo tego, ja zrobię mniej jutro interwały 8 x 1km minus 30/40 sek tempo półmaratonu na przerwach 4' truchtu (razem 14-15km), w środę 11-14km wolno i odpoczynkowo 5-5:30, w czwartek może jeszcze z 6-8km truchtu ale niekoniecznie - raczej to odpuszczę, coś mnie łydka pobolewa od CM, kilka dni wolnego może pomoże
Odnośnie jeszcze użytkowania garmina:
Jak nie chcesz czekać aż Ci znajdzie satelitę, to warto go położyć na parapecie zanim wyjdziesz na trening. Nawet jeżeli zgubi ci sygnał podczas wychodzenia z domu, to i tak szybciej złapie sygnał niż jakby miał to robić od zera - na zimę się przydaje.