PŁOCK - ul. Sportowa 3. Sobota 9:30!
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
W imieniu moim i Łukasza, zapraszam wszystkich na kolejne spotkanie BBL... Startujemy jak zwykle w sobotę o 9.30, na Stadionie Miejskim w Płocku
-
- Wyga
a cos więcej?
-
- Rozgrzewający Się
Seba miał atrapę aparatu
-
- Wyga
my tu gadu gadu a w Sobote samo sie nie pobiega
9:30 Stadion !
zaprosiłem kilka nowych osób..
9:30 Stadion !
zaprosiłem kilka nowych osób..
-
- Wyga
CO WY NA TO?
REGULAMIN XII Biegu Ulicznego NSZZ "S"
Organizator :
NSZZ "Solidarność" Region Płock
Cel imprezy:
- promocja związku
- integracja środowisk regionu płockiego
- popularyzacja i upowszechnianie biegania jako formy rekreacji i zdrowego stylu życia
- wdrażanie dzieci i młodzieży do aktywnego spędzania czasu wolnego
- wkład w promocję masowych imprez sportowych w Płocku
Termin: 02.06.2012 r.
Przebieg biegu:
trasa : Al. Jachowicza - ul. Kochanowskiego - ul. Mickiewicza - ul. Sportowa - Stadion Miejski.
- rozpoczęcie godz.1100 wpisywaniem się uczestników na listy startowe i wydawanie kart startowych zapisanym zawodnikom
- godzina 1155 zamknięcie listy startowej dla pierwszego biegu.
- zamknięcie listy startowej do każdej kategorii nastąpi na 10 minut przed biegiem.
Przebieg zawodów:
-sędzia startowy ustawia zawodników na start (wg kategorii biegowych)
- start zawodników
- zakończenie biegu - meta Stadion Miejski przy ul. Sportowej 1.
- sędziowie punktują pierwszą szóstkę odbierając karty zgłoszeniowe, gdzie wpisuje się zajęte miejsce podczas biegu
- zawodnicy otrzymują talony na posiłek
Program minutowy biegu :
godz.12.00 - Bieg I ok. 300m - dziewczęta szk. podst. kl.1-3 rocznik (2004 - 2002)
godz.12.15 - Bieg II ok. 300m - chłopcy szk. podst. kl. 1-3 rocznik (2004-2002)
godz.12.30 - Bieg III ok.600m - dziewczęta szkoły podstawowe kl. IV-VI rocznik (2001-1999)
godz.12.45 - Bieg IV ok.600m - chłopcy szkoły podstawowe kl. IV - VI rocznik (2001-1999)
godz.13.00 - Bieg V ok.1200m - dziewczęta gimnazjum rocznik (1998-1996)
godz.13.15 - Bieg VI ok.1200m - chłopcy gimnazjum rocznik (1998-19996
godz.13.30 - Bieg VII ok.2200m - dziewczęta szkoły średnie rocznik (1995-1992)
- chłopcy szkoły średnie rocznik (1995-1992)
- osoby niepełnosprawne
godz.14.00 - Bieg VIII ok.5200m - panie i panowie rocznik 1991 i starsi
kategorie wiekowe I 1991-1972
kategorie wiekowe II 1971 i starsi
godz.15.15 - Dekoracja zwycięzców i zakończenie biegu
Po zakończeniu ostatniego biegu uroczysta dekoracja zwycięzców:
- puchary (miejsca I-III)
- dyplomy (miejsca I-VI)
Nagrody:
- pieniężne w kategorii open kobiet i mężczyzn oraz osób niepełnosprawnych
(za miejsca I-III)
- nagrody rzeczowe we wszystkich kategoriach wiekowych (za miejsca I-VI)
- puchary dla najmłodszego i najstarszego uczestnika biegu
- nagrody rozlosowane spośród wszystkich uczestników biegu (4 rowery górskie). Osoba losująca odczytuje trzykrotnie imię i nazwisko umieszczone na kuponie. Jeśli w tym czasie nie zgłosi się nikt po odbiór nagrody, losowanie odbywa się ponownie. I tak do momentu, aż osoba wylosowana będzie obecna w czasie losowania.
- organizator zastrzega sobie prawo do zmian w regulaminie odnośnie nagradzania.
Każdy uczestnik biegu posiada aktualne badania lekarskie oraz dokumenty tożsamości (dowód osobisty lub legitymacja szkolna).
Od organizatora
- XII Bieg Uliczny Regionu Płockiego NSZZ "Solidarność" im. K. Zywera skierowany jest szczególnie do dzieci i młodzieży z okazji Święta ?Dnia Dziecka?
- NSZZ "Solidarność" jest organizatorem wielu imprez masowych w całym kraju
- wiele imprez jest organizowanych dla miłośników biegania w wersji amatorskiej i wyczynowej min. Maraton Solidarności na trasie Gdańsk - Gdynia
- NSZZ "Solidarność" Region Płocki od wielu lat jest organizatorem biegu ulicznego im. K. Zywera dla dzieci, młodzieży i dorosłych
- organizatorzy biegu życzą wszystkich uczestnikom imprezy dobrej zabawy, wspaniałej atmosfery, wielu przeżyć w duchu sportowej rywalizacji
REGULAMIN XII Biegu Ulicznego NSZZ "S"
Organizator :
NSZZ "Solidarność" Region Płock
Cel imprezy:
- promocja związku
- integracja środowisk regionu płockiego
- popularyzacja i upowszechnianie biegania jako formy rekreacji i zdrowego stylu życia
- wdrażanie dzieci i młodzieży do aktywnego spędzania czasu wolnego
- wkład w promocję masowych imprez sportowych w Płocku
Termin: 02.06.2012 r.
Przebieg biegu:
trasa : Al. Jachowicza - ul. Kochanowskiego - ul. Mickiewicza - ul. Sportowa - Stadion Miejski.
- rozpoczęcie godz.1100 wpisywaniem się uczestników na listy startowe i wydawanie kart startowych zapisanym zawodnikom
- godzina 1155 zamknięcie listy startowej dla pierwszego biegu.
- zamknięcie listy startowej do każdej kategorii nastąpi na 10 minut przed biegiem.
Przebieg zawodów:
-sędzia startowy ustawia zawodników na start (wg kategorii biegowych)
- start zawodników
- zakończenie biegu - meta Stadion Miejski przy ul. Sportowej 1.
- sędziowie punktują pierwszą szóstkę odbierając karty zgłoszeniowe, gdzie wpisuje się zajęte miejsce podczas biegu
- zawodnicy otrzymują talony na posiłek
Program minutowy biegu :
godz.12.00 - Bieg I ok. 300m - dziewczęta szk. podst. kl.1-3 rocznik (2004 - 2002)
godz.12.15 - Bieg II ok. 300m - chłopcy szk. podst. kl. 1-3 rocznik (2004-2002)
godz.12.30 - Bieg III ok.600m - dziewczęta szkoły podstawowe kl. IV-VI rocznik (2001-1999)
godz.12.45 - Bieg IV ok.600m - chłopcy szkoły podstawowe kl. IV - VI rocznik (2001-1999)
godz.13.00 - Bieg V ok.1200m - dziewczęta gimnazjum rocznik (1998-1996)
godz.13.15 - Bieg VI ok.1200m - chłopcy gimnazjum rocznik (1998-19996
godz.13.30 - Bieg VII ok.2200m - dziewczęta szkoły średnie rocznik (1995-1992)
- chłopcy szkoły średnie rocznik (1995-1992)
- osoby niepełnosprawne
godz.14.00 - Bieg VIII ok.5200m - panie i panowie rocznik 1991 i starsi
kategorie wiekowe I 1991-1972
kategorie wiekowe II 1971 i starsi
godz.15.15 - Dekoracja zwycięzców i zakończenie biegu
Po zakończeniu ostatniego biegu uroczysta dekoracja zwycięzców:
- puchary (miejsca I-III)
- dyplomy (miejsca I-VI)
Nagrody:
- pieniężne w kategorii open kobiet i mężczyzn oraz osób niepełnosprawnych
(za miejsca I-III)
- nagrody rzeczowe we wszystkich kategoriach wiekowych (za miejsca I-VI)
- puchary dla najmłodszego i najstarszego uczestnika biegu
- nagrody rozlosowane spośród wszystkich uczestników biegu (4 rowery górskie). Osoba losująca odczytuje trzykrotnie imię i nazwisko umieszczone na kuponie. Jeśli w tym czasie nie zgłosi się nikt po odbiór nagrody, losowanie odbywa się ponownie. I tak do momentu, aż osoba wylosowana będzie obecna w czasie losowania.
- organizator zastrzega sobie prawo do zmian w regulaminie odnośnie nagradzania.
Każdy uczestnik biegu posiada aktualne badania lekarskie oraz dokumenty tożsamości (dowód osobisty lub legitymacja szkolna).
Od organizatora
- XII Bieg Uliczny Regionu Płockiego NSZZ "Solidarność" im. K. Zywera skierowany jest szczególnie do dzieci i młodzieży z okazji Święta ?Dnia Dziecka?
- NSZZ "Solidarność" jest organizatorem wielu imprez masowych w całym kraju
- wiele imprez jest organizowanych dla miłośników biegania w wersji amatorskiej i wyczynowej min. Maraton Solidarności na trasie Gdańsk - Gdynia
- NSZZ "Solidarność" Region Płocki od wielu lat jest organizatorem biegu ulicznego im. K. Zywera dla dzieci, młodzieży i dorosłych
- organizatorzy biegu życzą wszystkich uczestnikom imprezy dobrej zabawy, wspaniałej atmosfery, wielu przeżyć w duchu sportowej rywalizacji
-
- Wyga
Myslalem o biegu. Nie wiem czy dam rade 2-gi raz przyjechac do Plocka.
Spotykamy sie i trenujemy na stadionie tak jak zawsze? Wydaje mi sie ze bedzie zamieszanie zwiazane z organizacja biegu. Znajac pomyslowosc Trenera pewnie tak skomponuje trening, ze bedzie super
PS. Goscie zaproszeni. A pogode ktos zamowil:)
Spotykamy sie i trenujemy na stadionie tak jak zawsze? Wydaje mi sie ze bedzie zamieszanie zwiazane z organizacja biegu. Znajac pomyslowosc Trenera pewnie tak skomponuje trening, ze bedzie super
PS. Goscie zaproszeni. A pogode ktos zamowil:)
-
- Wyga
I pobieglismy:)
BBL Płock w XII Biegu Ulicznym NSZZ "S" reprezentowalo 6 osob (jesli dobrze zliczylem). Zdobylismy 1 puchar - dla najstarszego uczestnika zawodow. Na oslode liczylismy chociazby na rower podczas losowania, ale przeszlo bokiem:) Nic to. jestem zadowolony z wyniku. Zrobilem zyciowke-25:05! Lepiej od zeszlorocznego wyniku o ponad 3 min.
BBL Płock w XII Biegu Ulicznym NSZZ "S" reprezentowalo 6 osob (jesli dobrze zliczylem). Zdobylismy 1 puchar - dla najstarszego uczestnika zawodow. Na oslode liczylismy chociazby na rower podczas losowania, ale przeszlo bokiem:) Nic to. jestem zadowolony z wyniku. Zrobilem zyciowke-25:05! Lepiej od zeszlorocznego wyniku o ponad 3 min.
-
- Wyga
kupiłem sobie ten pulsometr
szczyt techniki to to nie jest ale do takiego ogólnego monitorowania HR wystarczy
teraz bede robił testy pt. "Wpływ RÓŻNYCH czynników na HR"
szczyt techniki to to nie jest ale do takiego ogólnego monitorowania HR wystarczy
teraz bede robił testy pt. "Wpływ RÓŻNYCH czynników na HR"
-
- Rozgrzewający Się
obowiązki zawodowe nie pozwoliły mi startować w biegu "S", trening w sobotę podobał mi się, chociaż nie jestem fascynatem strechingu itd, ale w grupie idzie mi o wiele łatwiej, sam bym chyba nie dał rady. W zamian za bieg "S", w niedzielę zrobiłem poranny trening. Malownicza leśno-wiślana trasa: Słupno-Wykowo-Liszyno-Słupno poszła jak z płatka. Dystans 11 i coś tam kilometrów, ciągłego biegu 01:08:50. Fajna sprawa, ptaki się nawet cieszyły. POZDRAWIAM Was serdecznie aha, Łukasz, rozumiem, że w sobotę pochwalisz się swoim nowym "sikorem" ))), aaaa, Asia żyjesz ? jak wieczór ?
-
- Dyskutant
Dokładnie za 1 dzień 21 godzin i 55minut, kolejne spotkanie :D Widzimy się w sobotę o 9:30 na stadionie ! ))
-
- Rozgrzewający Się
Na mnie nie licz Wysoce prawdopodobna jest ponowna nauka chodzenia po piątkowym oglądaniu meczyku :D
Pozdrawiam najwytrwalszych
Co do pulsometru to czego się spodziewałeś za taką kasę ?
Pozdrawiam najwytrwalszych
Co do pulsometru to czego się spodziewałeś za taką kasę ?