hehe ano nie ma:) mam nadzieje ze tu dlugo zabawie i znajde chwile na uzupelnianie tegoz bloga:)Gife pisze:Nie ma to jak swój kąt na forum
dzieki LadyLadyE pisze:i 45 min polamane
gratuluje
![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![:bum:](./images/smilies/bum.gif)
Moderator: infernal
hehe ano nie ma:) mam nadzieje ze tu dlugo zabawie i znajde chwile na uzupelnianie tegoz bloga:)Gife pisze:Nie ma to jak swój kąt na forum
dzieki LadyLadyE pisze:i 45 min polamane
gratuluje
Dzieki Krzysiek! Na 43:XX przy obecnej formie kiepsko, choć gdyby nie ten pierwszy km w labiryncie ludzi to moze by cos z tego byłoKrzychu M pisze:Gratulacje![]()
Choc kibicowałem Ci na 43:XX.
Będe zaglądał na Twojego bloga.
Swojego założe nie prędko.
Dopiero jak będe łamac 2:49:XX w maratonie
heh dzieki, ale brakuje tu jeszcze jednej osoby z 5-tki:) wtedy zdjątko było by bardziej słitowskieKsiężna pisze:macie fajne słit focie
Taaa jasneLadyE pisze:mowilam ze mnie szybko dogoniszpanucci10 pisze:Na 43:XX przy obecnej formie kiepsko, choć gdyby nie ten pierwszy km w labiryncie ludzi to moze by cos z tego było![]()
nono nie badz taki skromnyDarekbe022 pisze:A co do treningów, jestem jeszcze sto lat za murzynami![]()
![]()
noo az sam jestem w lekkim szokuDarekbe022 pisze:Mimo przerwy widzę że 2 kaemy na baseniku ładnie śmigasz.![]()
hehe a wiesz że nieLadyE pisze:Panucci a tylek Cie po wczorajszym nie bolal?![]()
hmm kilometraż bedzie zapewne wiekszy ale... chyba nie duzo wiekszy bo w czerwcu mam dwa starty na połówce i na 15km.Krzychu M pisze:Widze,że powaznie wziąłeś się za trójbój.
Dwa treningi dziennie! Jak zawodowiec![]()
Aż strach myślec jaki będzie kilometraż w czerwcu.