Ciekawe, ja używam Garmina w parko-lesie (oficjalnie jest to teren lasów miejskichkachita pisze:A, i mój GPS w parku trochę szaleje i pokazuje totalne bzdury - za dużo drzew i zakrętówDlatego go tam nie noszę.

Moderator: infernal
Ciekawe, ja używam Garmina w parko-lesie (oficjalnie jest to teren lasów miejskichkachita pisze:A, i mój GPS w parku trochę szaleje i pokazuje totalne bzdury - za dużo drzew i zakrętówDlatego go tam nie noszę.
Żebyś wiedział! Tradycyjnie-pacjentka poszła z jedną rzeczą, wyszła w gratisie z inną...tak to jest z wizytą u lekarza...mar_jas pisze:Na dobre wieści czekało chyba cale forum bieganie.pl... i w sumie są, nie jest nagorzej...szybkiego powrotu do zdrowia i treningów
A to skoro z niego taki nie-specjalista od sportu, to skąd ta pewność, że twoja kariera w triathlonie się właśnie zakończyła?Kachita pisze:Po pierwsze, moja kariera w triatlonie się skończyła, zanim w ogóle się zaczęła Zwapnienie w stawie barkowym jest i będzie, nic się na to nie da poradzić, mam unikać sportów, gdzie trzeba dużo podnosić ręce do góry lub wykonywać okrężne ruchy ramion, czyli na przykład nie powinnam pływać kraulem.
(...)
A na moje pytanie, czy mogę biegać, powiedział, że ponieważ nie specjalizuje się w medycynie sportowej,