Poznań
- Dorotka Gonitwa
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Dzięki. Wszystko było super pogoda, trasa, luz i nasza ekipa. Już zrealizowałam bon!!! Wzbogaciłam swoja odzież biegową o śliczna bluzę biegową. Gratulacje dla wszystkich, którzy dzisiaj biegli w Dąbrówce i nie tylko.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
a drzewo sadziłaś?Dorotka Gonitwa pisze:Dzięki. Wszystko było super pogoda, trasa, luz i nasza ekipa. Już zrealizowałam bon!!! Wzbogaciłam swoja odzież biegową o śliczna bluzę biegową. Gratulacje dla wszystkich, którzy dzisiaj biegli w Dąbrówce i nie tylko.
- Dorotka Gonitwa
- Zaprawiony W Bojach
Z tego co mi wiadomo to tylko pierwszy sadził, a może coś przegapiłam?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
właśnie pytam czy sadziłaś bo szybciej musiałem uciekać czy może dla kobiet były inne roboty przewidziane ?Dorotka Gonitwa pisze:Z tego co mi wiadomo to tylko pierwszy sadził, a może coś przegapiłam?
- Dorotka Gonitwa
- Zaprawiony W Bojach
Kobiety na podobieństwo Westy rozpalały ognisko. Na szczęście byłam druga, bo wtrącił się leśniczy, hmmm ciekawe jak to się skończyło.
-
- Zaprawiony W Bojach
Fotorelacja z wczorajszego biegu w Dąbrówce
http://epoznan.pl/sport-news-32850-700_ ... j_Dabrowki
http://epoznan.pl/sport-news-32850-700_ ... j_Dabrowki
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 44:03
- Kontakt:
Witam,
Od jakiegoś czasu chcę się wybrać na trening, ale albo mam inne ważne rzeczy do roboty, albo nie ma mnie w Poznaniu. Tym razem będę mieć wolny poranek i będę w mieście, mam w związku z tym kilka pytań:
1. Jak długo trwają treningi i czy zdążę na 14:30 pojechać na egzamin na wydział prawa? :D
2. Czy jest do dyspozycji jakaś szatnia i prysznic, aby można się było odświeżyć po treningu?
Jak nie teraz, to już chyba nigdy nie przyjdę, więc takie informacje byłyby przydatne.
Pozdrawiam!
Od jakiegoś czasu chcę się wybrać na trening, ale albo mam inne ważne rzeczy do roboty, albo nie ma mnie w Poznaniu. Tym razem będę mieć wolny poranek i będę w mieście, mam w związku z tym kilka pytań:
1. Jak długo trwają treningi i czy zdążę na 14:30 pojechać na egzamin na wydział prawa? :D
2. Czy jest do dyspozycji jakaś szatnia i prysznic, aby można się było odświeżyć po treningu?
Jak nie teraz, to już chyba nigdy nie przyjdę, więc takie informacje byłyby przydatne.
Pozdrawiam!
-
- Wyga
- Życiówka w maratonie: 3:14:01
Hej, jeśli chodzi o pierwszy punkt to zajęcia z reguły trwają godzinę, półtorej wiec powinieneś zdążyć bez problemu (zaglądaj na bieżąco bo czasami ze względu na jakiś sprawdzian biegowy zaczynamy wcześniej, a warto wziąć udział), jeśli chodzi o szatnie to typowej nie ma ale można zostawić rzeczy, przebrać się na ławce przy bieżni prysznicy organizatorzy nie zapewniają Pozdro!Michal Stachowiak pisze:Witam,
Pozdrawiam!
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 44:03
- Kontakt:
No ale jeżeli tyle trwa, to powinienem zdążyć wrócić do domu w tym celu. Dzięki za pomoc, postaram się przyjść w takim razie!
-
- Zaprawiony W Bojach
o której test? mam ochotę się złachać na maksa