KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!

Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

agnieszka_ pisze:GALERIA Z DZISIAJ
Dziękuję Wam wszystkim za udział w zajęciach, gratuluję trofeów, zapraszam za tydzień:)
Wyniki dzisiejszych zmagań:)

I Kategoria to dzieci - i w związku z tym, że na spotkanie dotarł tylko jeden młodzieniec wyznaczyliśmy mu ambitny plan. Aby otrzymać nagrodę w postaci słodkości musiał przebiec 200m w czasie poniżej 45 sek i udało mu się z dużym zapasem , gdyż minął linię mety gdy na stoperze minęło niewiele ponad 36 sekund.
II kategoria to ścigacze - ta grupa miała do pokonania dystans 100m...skacząc pierwszą połowie na lewej a drugą połowę dystansu na prawej nodze. po zaciętej rywalizacji wygrał Xenon..bożyszcze pięknej płci, która w dniu dzisiejszym zbojkotowała nasze spotkanie. Pytanie: Dlaczego?? Xenonie..dlaczego??
III Kategoria utworzyli ludkowie naprawdę lubiący biegać - i robiący to z czystej przyjemności. Dlatego ta (Najliczniej obsadzona grupa) wystartowała na dystansie 60m idąc jak pajączki z jednym butem na brzuchu. poza szybkością liczyła się precyzja w utrzymaniu buta na miejscu:)
IV Kategorie utworzyły nasze dzielne Panie i mamy.....a wygrała ją jedyna dzisiaj mama - Ewa - której jeszcze raz bardzo gratulujemy, gdyż poprawiła rekord życiowy na dystansie 400m:)
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"

http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
New Balance but biegowy
agnieszka_
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

A teraz prosze się chwalić wynikami z niedzielnych zaw kto gdzie startował)
Awatar użytkownika
wolfi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

W Bielsku co najważniejsze było nas sporo. Wyniki różne, jakoś dziwnie się biegło, ale każdy ma medal:) A i jedzenie smaczne :) Tylko Damian tak bez szału i jeszcze jacyś panowie mu dokuczali w szatni :)
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

wqrzyłem się :-)

Od rana dzisiaj założyłem w excelu tabelkę wpisując co wciągnąłem... na razie jest na niej kawa muesli z mlekiem i zaraz będzie banan :) zrobie byc moze tygodniowe zestawienie i poproszę jakiegoś guru od dietetyki żeby Mnie ostro skorygował... i powiedział co mam jeść żeby 5kg zrzucić :) Może nawet nasz Miszcz tartanu mi pomoże :)?

Bo... wyniki trzeba poprawić
turek75_31
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

xenon1981 pisze:wqrzyłem się :-)

Od rana dzisiaj założyłem w excelu tabelkę wpisując co wciągnąłem... na razie jest na niej kawa muesli z mlekiem i zaraz będzie banan :) zrobie byc moze tygodniowe zestawienie i poproszę jakiegoś guru od dietetyki żeby Mnie ostro skorygował... i powiedział co mam jeść żeby 5kg zrzucić :) Może nawet nasz Miszcz tartanu mi pomoże :)?

Vitam

No Xenonik takie rozpaczliwe ruchy a przecież w Bielsku wcale źle nie było.
A nasz mistrz tartanu rzeczywiście zna się na diecie (zobacz jak wyląda i co je)

Ps. wywal od razu to mleko z diety

Pozdrawiam
Piotr
Awatar użytkownika
wolfi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wow. A te 6 piw wpisałeś ? :)
Awatar użytkownika
paulinka88
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

ja zrzuciłam 10, mogę Cię nauczać :bum:
półmaraton...
maraton...?
ultramaraton?!
triathlon?!?!

:jatylko:
Awatar użytkownika
paulinka88
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

wolfi pisze:Wow. A te 6 piw wpisałeś ? :)
No piwo niestety jest kaloryczne :echech:
półmaraton...
maraton...?
ultramaraton?!
triathlon?!?!

:jatylko:
Awatar użytkownika
wolfi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia

Nieprzeczytany post

:) a biegasz Maraton w Poznaniu??? może tam się pościgamy???
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"

http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
Madalein
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Kto jeszcze nie widział i nie słyszał to zapraszam do zapoznania się z dzwiękami młodej gniewnej Mysłowiczanki :) http://www.youtube.com/watch?v=IeSI1p7FDFM
"Najważniejsze zdają się wiara i chęć osiągnięcia celu. Bez tego nie ma szans na wielkie sukcesy" Haile Gebrselassie
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Bzium pisze: :) a biegasz Maraton w Poznaniu??? może tam się pościgamy???
W tym roku meta na NARODOWYM raczej OD lipca zaczynam mordercze treningi i Warszawa będzie moja :)
agnieszka_
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Zanim zaproszę Was na sobotnie zajęcia na stadionie, jeszcze propozycje na dzisiejszy wieczór: niteskating albo spotkanie w BWA
Awatar użytkownika
Chester04
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 00:42:26
Kontakt:

Nieprzeczytany post

agnieszka_ pisze:Zanim zaproszę Was na sobotnie zajęcia na stadionie, jeszcze propozycje na dzisiejszy wieczór: niteskating albo spotkanie w BWA
Chciałem tylko dodać na przyszłość - jeśli już na nightskating się wybierzecie, załóżcie może chociaż rolki! :PP
Obrazek
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dziś była niezła zabawa :-) Moje drużyny oczywiscie wygrały wszystko co mozna bylo wygrać :-)
po Treningu walnelismy z Bziumikiem jeszcze 20kę.... no Darek walnał 20kę, Ja 16kę i póżniej 3km spokojnego dobiegu do domu... ;)

Ciągle za mało kobiet nas odwiedza. Kobieta Mojego życia ciągle się tu jeszcze nie pojawiła...
A jakie to romantyczne by bylo milość z BBLa ? :)
ODPOWIEDZ