Do czego są nam potrzebne "życiówki" ?

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Ryszard N.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Iwan, gratuluje, przyznaj się jednak, czytasz coś skrycie z poleconych pozycji,...
PKO
Awatar użytkownika
Iwan
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ryszard N. pisze:Tak Iwan, zapewne nie czytał. I dobrze, nie strugał też butów, nie wie co to jakieś wymyśle testy i analizy, ma talent.
Za to go nie lubię, to po pierwsze! Pokazał bym mu moje wykresy na SportTracksie to by wymiękł... :hahaha:
Po drugie nie lubię go za wyniki. Jak można bez wstydu w tym wieku mieć takie jak on??? Tu ludzie w kwiecie wieku ciężko pracują, czytają, dyskutują... A on? Po chorobie? Po prostu wstyd!
Zaraz koledzy dopowiedzą co o tym myślą! :hejhej:
Ryszard N. pisze:Iwan, gratuluje, przyznaj się jednak, czytasz coś skrycie z poleconych pozycji,...
Niestety...
Ostatnio czytam coś o "złotym środku" Arystotelesa. To chyba nie miało wpływu na wynik, bo jestem w połowie lektury. A... może jednak tak? Kto wie...
"Nie żyję, by lepiej biegać. Biegam, by lepiej żyć" R.W.
Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: poniżej czterdziestu
Życiówka w maratonie: powyżej trzech

Nieprzeczytany post

Widzę Iwan że po tamtej odpowiedzi Kulawego wciąż nie możesz się pozbierać :hahaha: Tydzień minął a w Tobie ciągle to siedzi; może powinieneś wyrzucać to z siebie u psychoterapeuty a niekoniecznie na forum? Jak długo mi za to nie płacą to średnio mi się chce czytać takie niby-ironiczne a w gruncie rzeczy żałosne nawiązania do tamtej dyskusji.
Awatar użytkownika
Iwan
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

gwynbleidd pisze:Jak długo mi za to nie płacą to średnio mi się chce czytać takie niby-ironiczne a w gruncie rzeczy żałosne nawiązania do tamtej dyskusji.
To po co czytasz? Musu nie ma. Bajki Sapkowskiego już ci nie wystarczają? :usmiech:
"Nie żyję, by lepiej biegać. Biegam, by lepiej żyć" R.W.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ