Kanas78 - komentarze
Moderator: infernal
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
Z regulaminu Biegu Piotrkowską:
Obowiązuje limit czasowy w biegu głównym – 1h 30'. Limit czasu obowiązuje i będzie weryfikowany przez organizatora od 2km zgodnie z rozkładem czasowym: 2km-18:00''; 3km-27:00''4km-36:00''; 5km-45:00''; 6km-54:00''; 7km-1:03,00''; 8km-1:12,00"; 9km-1:21,00-po upływie limitu czasu zostaje przywrócony ruch uliczny na trasie i zawodnicy zobowiązani są do zejścia z trasy !
Chyba damy radę tempem 9 min/km?
A tak na marginesie... Może ktoś się orientuje co to może być? Ból po zewnętrznej stronie łydki (rano) i promieniowanie na górę stopy. Gdy rozchodzę w ciągu dnia zaczyna ćmić gdzieś wewnątrz łydki z przerzutami na stronę piszczelową. Podczas biegu uczucie "jak nie moja noga od kolana w dół", nie do końca czuję ją... Gdy chcę zrobić przysiad na jednej nodze, do pewnego momentu jest ok, ale nagle tracę moc i noga "leci". To samo jest przy schodzeniu ze schodów... Wyleczyłem achillesa lewego, a TO siedzi w prawej po maratonie i nie chce wyjść... Nie da się z TYM biegać...
Obowiązuje limit czasowy w biegu głównym – 1h 30'. Limit czasu obowiązuje i będzie weryfikowany przez organizatora od 2km zgodnie z rozkładem czasowym: 2km-18:00''; 3km-27:00''4km-36:00''; 5km-45:00''; 6km-54:00''; 7km-1:03,00''; 8km-1:12,00"; 9km-1:21,00-po upływie limitu czasu zostaje przywrócony ruch uliczny na trasie i zawodnicy zobowiązani są do zejścia z trasy !
Chyba damy radę tempem 9 min/km?
A tak na marginesie... Może ktoś się orientuje co to może być? Ból po zewnętrznej stronie łydki (rano) i promieniowanie na górę stopy. Gdy rozchodzę w ciągu dnia zaczyna ćmić gdzieś wewnątrz łydki z przerzutami na stronę piszczelową. Podczas biegu uczucie "jak nie moja noga od kolana w dół", nie do końca czuję ją... Gdy chcę zrobić przysiad na jednej nodze, do pewnego momentu jest ok, ale nagle tracę moc i noga "leci". To samo jest przy schodzeniu ze schodów... Wyleczyłem achillesa lewego, a TO siedzi w prawej po maratonie i nie chce wyjść... Nie da się z TYM biegać...
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Kanasku, widać wczoraj był dzień ołowianych nóg. Nie ma się chyba co martwić, że nie dasz rady śmigać 20 minuit biegu ciągłego w takim tempie jak interwały - przecież inaczej to by znaczyło, że się na tych interwałach nieźle obijasz! Pamiętam, że to Twoje yellow to miało dużą rozpiętość, czy te 20' zapodajesz tempem z tego wolniejszego krańca zakresu?
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
No dokładnie, po prostu biegnę tyle, na ile mnie stać, a wczoraj pogoda nie pomagała..
Bo to yellow to ma być w przedziale 5:31-4:41min/km-zdecydowanie ocieram się o to 5:31 i oczywiście wolniej.
Bo to yellow to ma być w przedziale 5:31-4:41min/km-zdecydowanie ocieram się o to 5:31 i oczywiście wolniej.
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Życióweczka przy okazji biegu dla przyjemności? Nic tylko zazdrościć.
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Najpierw zobaczyłam czas na run-logu, potem załączyłam forum, czytam: "Nastawienie było czysto zabawowe" i sobie myślę WTF?!?
Gratulacje!
Gratulacje!
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- robbur
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:44
Nic dodać, nic ująć. Normalnie ideał. No i piękny finisz. No i te pumy się bardzo fajnie zgrywają z Kanaskiemstrasb pisze:Życióweczka przy okazji biegu dla przyjemności? Nic tylko zazdrościć.
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Pozdrawiam i polecam się na przyszłość!Kanas78 pisze:Łojacie, ależ była duchota! Wrocławskie klimaty zawsze, kiedy jest taka pogoda otuchy dodaje mi myśl o Kachicie, dla której takie parnoty to pestka.
U nas we Wro dzisiaj też parno i wietrznie. Na razie tylko zanosi się na burzę, może w nocy coś spadnie.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
Poznał pewnie po paznokciach-mój w dużym paluchu jest czarny jak... czarny, no jak wyngiel we wiosce! Ale już tylko do połowyKsiężna pisze:Popatrzyłam ale nie wiem co to za ból, natomiast komentarz Wolfa hehehe
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:42
- Życiówka w maratonie: 4:14:37
Kanasku czemu nie umieściłaś w konkursie tej fotki przerobionej na czarno-biało?