Dzisiaj nie bylo za goraco wiec nie jestem na 100% pewien czy te opaski chlodza

Problem ten może być rozwiązany przez zastosowanie kamizelki chłodzącej.
Kamizelka wyposażona jest w specjalne elementy PCM. Każdy z nich zawiera nieszkodliwe sole i posiada punkt aktywacyjny 28°C. Gdy temperatura wzrasta powyŜej tego punku PCM uaktywnia się i absorbuje nadmiar ciepła. W fazie aktywnej elementy PCM utrzymują stałą temperaturę określoną punktem aktywacyjnym. W temperaturze poniżej punktu aktywacyjnego elementy PCM pozostają ciałami stałymi. Podczas absorpcji energii następuje transformacja do fazy ciekłej, po osiągnięciu której następuje zakończenie chłodzącego efektu. Tempo zamiany jest zaleŜne od aktywności fizycznej i warunków środowiskowych i wynosi od 45 minut do 2 godzin. Przykładowo w wypadku osób noszących kamizelki wzrost temperatury ciała wynosi 2°C Temperatura ciała osób bez kamizelek wzrosła w tym czasie o 7°C. Gdy temperatura zewnętrzna spada poniżej punktu aktywacji PCM, zostaje wydalone nadmierne ciepło i kamizelka powraca do fazy stałej - gotowości do ponownego użycia.
http://www.youtube.com/watch?v=DhXi8shrJFUKsiężna pisze:O-matko-z-córką! Coś dla mnie!
Pewnie cena kamizelki zabójcza - ale czy mogę poprosić o link do tej która tak dobrze chłodzi?