Wczasowiczom miłych wakacji biegowych

Serwery w Łaziskach chyba leżąwandzik20 pisze:http://laziska.com.pl/i,biegamy-dla-jas ... 04637.html
Serdeczne gratulacje dla wszystkich uczestników dzisiejszego "Biegu dla Jasia". Uważam że zwyciężyliśmy i weszliśmy o kilka poziomów wyżej w rankingu ludzi z wielkim sercem. Mam nadzieję że nadal będziemy wspierać tego typu akcje pokazując jak wartościowymi ludźmi jesteśmy. Serducho się raduje widząc rzesze biegaczy na takiej imprezie. :D
BbL Mikołów - tak trzymać :D
to byłoby idealnie.....powrót w sumie mam bo nie wracam od razujackma pisze:Do Bielska tak, ale nie gwarantuję powrotu .
Jacek, czyli co , moge się wprosić do Ciebie na dojazd do Bielska?jackma pisze:Nie byłem jeszcze w Bielsku na biegu, więc nie znam jakiegoś charakterystycznego miejsca w którym można się umówić. Ja wyjeżdżam ok. 8:00 bo nie lubię robić wszystkiego na ostatnią chwilę. Myślę, że uda nam się odnaleźć w okolicach biura zawodów. A fotki trzeba porobić, bo Piotrek później je wklei w naszej galerii.
Spoko, tak jak pisałem, wyjeżdżam +/- 8:00 i kieruję się ul. Rybnicką i Pszczyńską na Kobiór.Jacek, czyli co , moge się wprosić do Ciebie na dojazd do Bielska?
Czyli nigdzie nie będe musiał chodzićjackma pisze:Spoko, tak jak pisałem, wyjeżdżam +/- 8:00 i kieruję się ul. Rybnicką i Pszczyńską na Kobiór.Jacek, czyli co , moge się wprosić do Ciebie na dojazd do Bielska?