Huragan i darmowa psychoterapia podczas biegania

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
meszka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

A ja ostatnio o Judaszu Iskariocie, że on nie był zdeterminowany do samobójstwa, nie musiał się zabijać. Dla niego zbawienie też było do osiągnięcia. Piotr się "wygrzebał" z zaparcia, św Paweł też nie był aniołkiem. Nawet Longinus, legionista który przebił bok Panu na Krzyżu (krew i woda która która mu wytrysnęła na twarz, uleczyła z katarakty), się nawrócił i umarł śmiercią męczeńską za wiarę. I tak krążyłem
między wolną wolą, planem Bożym, przebaczeniem, usprawiedliwieniem...Błogosławiona Wina-Jezu Ufam Tobie.
Tylko Prawda jest ciekawa - J. Mackiewicz
PKO
meszka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Sportowiec_78 pisze:Ja ostatnio miałem mocne rozkminienie na temat głośników przy kościelnych czy jest to naruszanie prywatności pobliskich domów czy może narzucanie woli? Czy można zgłosić takie rzeczy za zakłócanie spokoju? Bardzo mnie to zastanowiło:)
Podobno strasznie spadły połowy morszczuka, słyszałeś?
Tylko Prawda jest ciekawa - J. Mackiewicz
bartek.p
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 45m
Życiówka w maratonie: 3h50m

Nieprzeczytany post

meszka pisze:A ja ostatnio o Judaszu Iskariocie, że on nie był zdeterminowany do samobójstwa, nie musiał się zabijać. Dla niego zbawienie też było do osiągnięcia. Piotr się "wygrzebał" z zaparcia, św Paweł też nie był aniołkiem. Nawet Longinus, legionista który przebił bok Panu na Krzyżu (krew i woda która która mu wytrysnęła na twarz, uleczyła z katarakty), się nawrócił i umarł śmiercią męczeńską za wiarę. I tak krążyłem
między wolną wolą, planem Bożym, przebaczeniem, usprawiedliwieniem...Błogosławiona Wina-Jezu Ufam Tobie.
Czytajac Twoje wczesniejsze posty na temat literatury,muzyki itp mozna odniesc wrazenie ze ma sie doczynienia z oczytanym,inteligentym i myslacym czlowiekiem az tu nagle wyskakujesz z czyms takim :ojnie:
Ryszard N.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Bartek, to co napisał/ła jest dowodem na różnorodność a nie głupotę. Aby to wyważyć potrzebny jest punkt odniesienia.

Ostatnio biegając myślałem,...
- na początku, że boli,
- trochę dalej, że już mniej,
- po 10 km (wczoraj), że już nie boli,
- po dalszych 5 km, że ponownie zaczyna boleć,
Myślę, że ta Pani z kijami źle ich używa, że ta druga kosmicznie przytyła i gdzie ona była jak to się działo, że ten gość który jeździ na rowerze jak wariat zaraz na kogoś wjedzie.
Po za tym, ponieważ od wielu, wielu miesięcy zabrałem na trening IPOD-a, że na dłuższe, wolniejsze treningi będę go zabierał. Pomyślałem też, że muszę zmienić zestaw muzyczny. Kombinacja LAO CHE, NIEMENA, CZESŁAWA, GINTROWSKIEGO I NIGHTWISH ORAZ ANDREASA VALLENWEIDERA wytrącała mnie z rytmu i mieszała nastrój. Na 18 km pomyślałem, że muszę wybiec na ten most ale za mostem to jest będzie tylko super.
Reasumując, "lecę" w tym lataniu banałem. Jestem tak leniwy, że nie chce mi się nawet wyobrazić sobie jakiegoś Kenijczyka którego z lekkością wyprzedzam. Na 18-tym, na tym podbiegu,...
bartek.p
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Ryszard N. pisze:Bartek, to co napisał/ła jest dowodem na różnorodność a nie głupotę. Aby to wyważyć potrzebny jest punkt odniesienia. .
Alez ja nie zarzucam nikomu glupoty a wrecz przeciwnie,zastanawiam sie tylko jak to mozliwe ze osoba z "szerokimi horyzontami" moze wierzyc w takie (moim zdaniem) brednie o cudach,zmartwychwstaniach itp..
Kangoor5
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Pewnie w twoich horyzontach taka osoba się nie mieści ...
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
DeeL
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

bartek.p pisze: Alez ja nie zarzucam nikomu glupoty a wrecz przeciwnie,zastanawiam sie tylko jak to mozliwe ze osoba z "szerokimi horyzontami" moze wierzyc w takie (moim zdaniem) brednie o cudach,zmartwychwstaniach itp..
Zastanawiaj się, póki masz czas...
bartek.p
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

DeeL pisze:Zastanawiaj się, póki masz czas...
Sugerujesz moze ze jak bede u schylku swojego istnienia to padne przed kolesiem w sukience na kolana i bede blagal o rogrzeszenie?
Awatar użytkownika
Iwan
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

bartek.p pisze:
Sugerujesz moze ze jak bede u schylku swojego istnienia to padne przed kolesiem w sukience na kolana i bede blagal o rogrzeszenie?
Chyba tak. Alternatywą jest też klęcznik przed radiem. :oczko:
"Nie żyję, by lepiej biegać. Biegam, by lepiej żyć" R.W.
Awatar użytkownika
herson
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

:hahaha: Iwan, bezbłędne
Ryszard N.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

IWAN, BINGO,....
blink
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 53

Nieprzeczytany post

Sportowiec_78 pisze:O dorszu słyszałem...:)
No, dorsz się akurat odradza.
Każdy pije według własnego pragnienia...

Obrazek
Awatar użytkownika
wojtek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 30:59
Życiówka w maratonie: 2:18
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Kiedys z kolegami/intelektualistami umawialem sie na dlugie i wolne treningi. Aby nie zdechnac z nudow umowilismy sie na plan prelekcyjny - kazdy z nas, rotacyjnie, mial przygotowac rozprawke na temat frapujacy nas wszystkich , po czym przechodzilismy do dyskusji.
Najfajniejsze bylo to ze trening mijal blyskawicznie i biegajac bez pulsometra zawsze terzymalismy sie tempa konwersacyjnego.
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki

Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37

Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
Awatar użytkownika
wojtek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 30:59
Życiówka w maratonie: 2:18
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Jesli chodzi o ryby, polowy moga byc mniejsze lub wieksze, z czym matematycy nie moga sie pogodzic. ;)
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki

Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37

Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
DeeL
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

bartek.p pisze:
Zakładam uprzejmie, że tylko z niezorientowania mieszasz "brednie o cudach,zmartwychwstaniach itp" z "kolesiem w sukience".

A kiedy zaczyna się schyłek życia?
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ