blink pisze:Iwan. A u nas, jeden pełnosprawny, wykitował przy łupaniu buka. Do kominka. Też go nie odratowali.
Możliwe, że napiszą o tym w periodyku "Las poski".
FORTUNKI
- Gwynbleidd
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: poniżej czterdziestu
- Życiówka w maratonie: powyżej trzech
-
- Zaprawiony W Bojach
kachita;
DOM:Odświeżę trochę wątek, bo przejrzałam 5 stron wątków z butami i nie znalazłam nic bardziej odpowiedniego.
Otóż mam pytanie, czym się różnią FAASy 300 dla juniorów od tych dla dorosłych, oprócz rozmiarówki (jest do 39) i ceny (270 pln)?
Dziękuję za odpowiedź
Niczym
-
- Zaprawiony W Bojach
nie rozumiem komentarza
w kawale występuje osoba głupia i nierozumna.
w zacytowanej wymianie zdań bynajmniej.
a więc?
w kawale występuje osoba głupia i nierozumna.
w zacytowanej wymianie zdań bynajmniej.
a więc?
-
- Zaprawiony W Bojach
jak dla mnie porównanie nietrafione i obraźliwe.
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Moim zdaniem sytuacja wcale nie była podobna do tej z kawału, no ale trudno, niezbadane są drogi skojarzeń ludzkich, zwłaszcza w internecie.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
-
- Zaprawiony W Bojach
To przepraszam, ale nie suponuj mi, że jestem jakimś internetowym trollem.kachita pisze:Moim zdaniem sytuacja wcale nie była podobna do tej z kawału, no ale trudno, niezbadane są drogi skojarzeń ludzkich, zwłaszcza w internecie.
Tylko Prawda jest ciekawa - J. Mackiewicz
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Nie miałam takiego zamiaru, jeśli tak to zrozumiałeś, to przepraszam - jesteśmy kwita, temat zamknięty.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
i zgoda
szukajmy dalej fortunek
szukajmy dalej fortunek
-
- Zaprawiony W Bojach
biegacz_27 pisze: dzisiejszy moj obiad to ok 350kcal
maly89 pisze:Najadłeś się?
biegacz_27 pisze:Psychicznie tak, fizycznie nie do końca ;0
Tylko Prawda jest ciekawa - J. Mackiewicz
-
- Zaprawiony W Bojach
Iwan pisze: Musisz tylko podzielić się ze mną i resztą forum swoim "źródełkiem mądrości wszelakiej". Proszę o to, bo na razie się dowiedziałem, że Skarżyński jest „be”, to co pisze Galloway to „bullshit”, Runners Word karmi nas „papką”.
Możesz coś polecić? Czy czerpiesz wyłącznie z siebie, bo taki genialny się już urodziłeś?
kulawy pies pisze:służę, z przyjemnością:
"Lore Of running", Noakes MD
"Run Faster..." Brad Hudson
"Better training for distance runners" Martin, Coe
"The runners Body" Tucker PhD Dugas PhD
"Advanced Marathoning" i "road racing for serious runners" - Pfitzinger (druga słabsza)
no i nieśmiertelny Daniels
żadna z nich nie jest niestety o spacerowaniu, ale myślę że mimo to mogą cię zainteresować.
tylko nie pisz, że nie znasz angielskiego.
Iwan pisze:Znam. I co z tego? Problem w tym, że nie wszyscy na forum znają - może dlatego, że to forum polskojęzyczne. Do tego nie są to książki (po za Danielsem) do kupienia w księgarni. Więc nie pogadamy swobodnie. To raz...
A dwa...
Skoro nie o "spacerowaniu" to może się przyda. Możesz jakoś mnie zachęcić krótką recenzją? Coś jest w którejś szczególnie odkrywczego?
Co możesz mi powiedzieć "in plus" o autorach polecanych książek? Osiągnęli coś? Mają jakieś wybitne zasługi sportowe? Bo w necie raczej skąpo...
- kulawy pies
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: słaba
- Życiówka w maratonie: megasłaba
puenta w podpisie. piękne.Dlaczego raz piszesz jako kobieta a raz jako mężczyzna?Sportowiec_78 pisze: ... więc żeby nie być gołosłownym – jestem wariatką! Zauważyłam...itdSportowiec_78 pisze: Ja ostatnio miałem...
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: słaba
- Życiówka w maratonie: megasłaba
trzeba golić głowę?banner na głównej pisze:ZOSTAŃ HATEREM NARODOW
zdrówko
mastering the art of losing. even more.