Komentarz do artykułu Izabela Zatorska zaprasza na górski bieg w Iwoniczu Zdrój
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
Skomentuj artykuł Izabela Zatorska zaprasza na górski bieg w Iwoniczu Zdrój
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka w maratonie: brak
Muszę się przyznać, że nie doceniłem szacownych Redaktorów portalu - nie spodziewałem się, że napiszą o tej imprezie. A tu proszę... Szacun. I zapraszam wszystkich zainteresowanych w moje tereny
nie tylko na zawody. ale też do zwiedzenia magicznego Beskidu Niskiego... biegiem oczywiście 

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:40
Impreza wygląda naprawdę profesjonalnie. Zresztą, jak robi ją tak utytułowana zawodniczka, to na pewno będzie świetna organizacja. Ja jadę.
Patrzyłem na listę startową, już teraz znajduje się na niej kilka utytułowanych nazwisk. Ciekawe, którzy z mocnych górali podejmą prawdziwe wyzwanie, jakim jest zmierzenie się z najmocniejszymi?
Patrzyłem na listę startową, już teraz znajduje się na niej kilka utytułowanych nazwisk. Ciekawe, którzy z mocnych górali podejmą prawdziwe wyzwanie, jakim jest zmierzenie się z najmocniejszymi?
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Myślę, że Ty...kamilj pisze:Ciekawe, którzy z mocnych górali podejmą prawdziwe wyzwanie, jakim jest zmierzenie się z najmocniejszymi?
Ja ryzykuje, jade bez formy.
Jak widze profil trasy to myślę sobie, że to będzie najcięższy bieg anglosaski w jakim biegłem. Bedzie można na niej się "zarżnąć" - ja już się boje.
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
właśnie dzięki mojemu umysłowi".
- DŻEJOS
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:00
Ja też będę.
Ostatni raz startowałem w MP w Brennej chyba w 2005 roku i powiedziałem sobie wtedy nigdy więcej gór.. Bo ledwo szedłem pod tą górę..
Ale nigdy nie mów nigdy.:P
Oj będzie bolało...

Oj będzie bolało...

- DOM
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:27
- Życiówka w maratonie: 2:36:045
Może ktoś w Warszawy albo Radomia chce, żeby go zabrać?
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
Po liscie zgłoszonych widać elite. Braknie tylko schodobiegaczy
ze względu na Biega na Rondo.
Jak patrze na ten wykres trasy i moja formę to przypominają sie słowa Zatopka - "Panowie zaraz zaczniemy powoli umierać"

Jak patrze na ten wykres trasy i moja formę to przypominają sie słowa Zatopka - "Panowie zaraz zaczniemy powoli umierać"

"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
- DOM
- Zaprawiony W Bojach
ja jak patrzę to sobię myślę, że jednak chciałabym w drugą stronę... łagodnie pod górkę i stromo na dół....
-
- Zaprawiony W Bojach
Czy wyniki na mecie odzwierciedlają rzeczywisty układ sił czy kogoś zabrakło?
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Na pewno Piotra Łobodzińskiego który tego samego dnia biegał po schodach.
-
- Wyga
o bieganiu anglosasów muszę na razie zapomnieć. Po kontuzji moja kostka jest tak słaba i niestabilna, że bieganie po nierównym chodniku jest dla mnie problemem, a co dopiero karkołomne zbiegi. Może jesienią...
- DOM
- Zaprawiony W Bojach
Ja niestety (oczywiście naiwnie prowadzona głupią ambicją) pojechałam chora i teraz jestem jeszcze "chorsza"...
Piotrek (oczywiście w swojej zdrowej odsłonie) miałby duże szanse w tym biegu, bo trasa nie była tradycyjna, tylko premiowała zawodników bardzo silnych (czyli podbieg baaardzo stromy, a zbieg bardzo łatwy).
Piotrek (oczywiście w swojej zdrowej odsłonie) miałby duże szanse w tym biegu, bo trasa nie była tradycyjna, tylko premiowała zawodników bardzo silnych (czyli podbieg baaardzo stromy, a zbieg bardzo łatwy).