MIKOŁÓW - Stadion ul. Zawilców 8. Sobota 9:30!
- kadil
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 42:38
- Życiówka w maratonie: 4:03:36
Tak Honory muszę oddać Księżycowy to też BBl aczkolwiek czytałem o nim już wcześniej w rubryce złote biegi http://www.maratonypolskie.pl/mp_index. ... &action=9v
razem z 12 h podziemnym biegiem sztafetowym w Bochni i biegiem Rzeźnika w których miałem przyjemność już 2 razy uczestniczyć w ciągu 2 lat mojej przygody biegowej.
Stołowy miał zastąpić w tym roku Rzeźnika (bo to chyba zbytnia rzeźnia tak co roku )
Do jutra
razem z 12 h podziemnym biegiem sztafetowym w Bochni i biegiem Rzeźnika w których miałem przyjemność już 2 razy uczestniczyć w ciągu 2 lat mojej przygody biegowej.
Stołowy miał zastąpić w tym roku Rzeźnika (bo to chyba zbytnia rzeźnia tak co roku )
Do jutra
1 Tyski półmaraton: 1:38:23
10 km w Knurowie 42:38 Krynica Życiowa Dycha 42:03
1 milla 5:25
- J@SIEK
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
No i kolejne BBL za nami. Przekazywanie pałeczki w sztafecie wydawało mi się całkiem proste, jednak tak nie jest
Wedle moich obliczeń zrobiliśmy razem około 7km, przy ostatnim sprincie w pogoni za Olą tętno max 207
Dzięki za wspólne bieganie, jak zwykle super.
Wedle moich obliczeń zrobiliśmy razem około 7km, przy ostatnim sprincie w pogoni za Olą tętno max 207
Dzięki za wspólne bieganie, jak zwykle super.
-
- Wyga
Hehe no to nieźle Jasiek tętno całkiem przyzwoite cieszę się że pomimo niesprzyjającej pogody byliście! Jak zawsze w pełni zaangażowani i uśmiechnięci. Przekazywanie pałeczki szło wam bardzo dobrze! Miłego tygodnia i weekendu życzę i pamiętajcie ,,wiewiorki do dziupli hop"
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
W normalnych warunkach wynik szału nie robi...ale ja po ostatnich przygodach dopiero wychodze na prosta, widac że prace nad szybkością przynoszą efekty choć było ich na razie niewiele...4:20/km to dla mnie wręcz prędkośc kosmiczna, tym bardziej że było jeszcze sporo zapasuJ@SIEK pisze:Szacunmar_jas pisze:Ja dzisiaj zrobiłem sobie test coopera w ramach ogólnopolskiej akcji organizowanej przez AZSy....
Jestem zadowolony z wyniku
- kadil
- Stary Wyga
Dzięki za trening szkoda że musiałem się wcześniej zerwać.
Gratulacje za Coopera 2770 to porządny wynik. Ja się nie dałem rady wyrobić, może lepiej bo jutro dzik w planach.
Gratulacje za Coopera 2770 to porządny wynik. Ja się nie dałem rady wyrobić, może lepiej bo jutro dzik w planach.
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 44:14
Dzięki za wczorajszy trening
Jeszcze dzisiaj czuję wczorajsze zmagania.
Pierwszy raz miałem okazję zobaczyć jak to jest bieganie w sztafecie i przekazywanie pałeczki. Na początku było beznadziejnie ale jak się później z Jackiem L. zsynchronizowaliśmy to było extra.
Niestety te ćwiczenia z biegiem szybkim, spacerek bieg szybki itd. wykończyły mnie.
Ale jest ok. Następnym razem będzie lepiej.
Dzięki za wspólne bieganie, było super.
P.S.
Ciekawe co będzie następnym razem?
Jeszcze dzisiaj czuję wczorajsze zmagania.
Pierwszy raz miałem okazję zobaczyć jak to jest bieganie w sztafecie i przekazywanie pałeczki. Na początku było beznadziejnie ale jak się później z Jackiem L. zsynchronizowaliśmy to było extra.
Niestety te ćwiczenia z biegiem szybkim, spacerek bieg szybki itd. wykończyły mnie.
Ale jest ok. Następnym razem będzie lepiej.
Dzięki za wspólne bieganie, było super.
P.S.
Ciekawe co będzie następnym razem?
- kadil
- Stary Wyga
Hej był ktoś na dziku. Było tyle ludzi że nie umiałem nikogo dojrzeć z BBL-a.
Wiem miało być treningowo, a wyszło jak zawsze.
Czas 1:36:46 na 19,500
Trochę mnie poniosło, ale na usprawiedliwienie mam pogodę, która byłą rewelacyjna no i że nie miałem zegarka i polegałem na tempie kolegi.
No i w sumie widać że forma jest co jest obiecujące przed biegiem Fiata.
Nasze wspólne sobotnie treningi pod okiem PANI TRENER są nieocenione :uuusmiech: .
Wiem miało być treningowo, a wyszło jak zawsze.
Czas 1:36:46 na 19,500
Trochę mnie poniosło, ale na usprawiedliwienie mam pogodę, która byłą rewelacyjna no i że nie miałem zegarka i polegałem na tempie kolegi.
No i w sumie widać że forma jest co jest obiecujące przed biegiem Fiata.
Nasze wspólne sobotnie treningi pod okiem PANI TRENER są nieocenione :uuusmiech: .
- Jacek L
- Wyga
- Życiówka na 10k: 56:13
Ja też byłem na biegu dzika, szukałem kogoś z BBL Mikołów, ale jak Kadil napisał było sporo ludzi i nie udało mi się nikogo wyłapać.
Sama impreza super to były moje pierwsze zawody biegowe w życiu - lepiej późno niż wcale ;P. Wynik 27:10 na 4882 metry uważam za zadowalający biorąc pod uwagę, że pierwszą pionę bez metody Gallowaya ;P zrobiłem w poprzedni wtorek z czasem powyżej 30 minut.
Zawody to jednak jest dodatkowa adrenalina i motywacja, aby dać z siebie jak najwięcej
Sama impreza super to były moje pierwsze zawody biegowe w życiu - lepiej późno niż wcale ;P. Wynik 27:10 na 4882 metry uważam za zadowalający biorąc pod uwagę, że pierwszą pionę bez metody Gallowaya ;P zrobiłem w poprzedni wtorek z czasem powyżej 30 minut.
Zawody to jednak jest dodatkowa adrenalina i motywacja, aby dać z siebie jak najwięcej
10 km - 53:47 (16.09.2012, Tychy)
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Hej,
chociaż mnie nie było osobiście mam nadzieję że wyczuwaliście moją obecność. Niestety w następną sobotę także muszę się usprawiedliwić bo organizuję akcję Polska Biega - bieg przełajowy dla dzieci szkół podstawowych i młodszych. Gdyby ktoś byłby zainteresowany to zapraszam ze swoimi dzieciakami.
Chętnie się wybiorę z kimś w niedzielę na bieg dzika. Jeszcze się zgadamy.
Poniżej link do zdjęć:
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 337&type=1
https://picasaweb.google.com/1112907030 ... rXrz9-P2gE
pozdrawiam
chociaż mnie nie było osobiście mam nadzieję że wyczuwaliście moją obecność. Niestety w następną sobotę także muszę się usprawiedliwić bo organizuję akcję Polska Biega - bieg przełajowy dla dzieci szkół podstawowych i młodszych. Gdyby ktoś byłby zainteresowany to zapraszam ze swoimi dzieciakami.
Chętnie się wybiorę z kimś w niedzielę na bieg dzika. Jeszcze się zgadamy.
Poniżej link do zdjęć:
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 337&type=1
https://picasaweb.google.com/1112907030 ... rXrz9-P2gE
pozdrawiam
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach
Ludziska....pisze już dziś bo musze sobie treningi na ten tydzień poplanować....czy ktoś z szanownych bebeelowiczów wybiera się do Łazisk w niedzielę rano na bieg charytatywny??
szczegóły: http://laziska.com.pl/i,biegamy-dla-jas ... 04637.html
Ponieważ liczy się udział a nie miejsce w biegu proponuję do Łazisk w ramach niedzielnego długiego wybiegania pobiec.....zastanówcie się i dajcie znać...pozdro
EDIT: no i zapisałem się w końcu na bieg fiata.... nie wiem jeszcze jaki będzie cel - najmniej złamanie 50 minut, przemyslę jeszcze.....musze tez sobie zrobic jakąś rozpiskę startów na końcówkę maja, czerwiec i lipiec...ehhhh
szczegóły: http://laziska.com.pl/i,biegamy-dla-jas ... 04637.html
Ponieważ liczy się udział a nie miejsce w biegu proponuję do Łazisk w ramach niedzielnego długiego wybiegania pobiec.....zastanówcie się i dajcie znać...pozdro
EDIT: no i zapisałem się w końcu na bieg fiata.... nie wiem jeszcze jaki będzie cel - najmniej złamanie 50 minut, przemyslę jeszcze.....musze tez sobie zrobic jakąś rozpiskę startów na końcówkę maja, czerwiec i lipiec...ehhhh
- J@SIEK
- Stary Wyga
Spod stadionu w Mikołowie do Żabki gdzie zaczyna się bieg jest około 3.5km fajną leśną ścieżka. Dokładnie rzecz biorąc to jest trasa mikołowskiego parku nordic walking. Baaardzo rekreacyjnym tempem 30 minut wystarczy (wliczając również "wiewiórki do dziupli").
Tylko, że ja nie wiem czy będę mógł, na pewno nie będzie mnie w sobotę
Tylko, że ja nie wiem czy będę mógł, na pewno nie będzie mnie w sobotę