Endomondo - opinie
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Witajcie
Od niedawna biegam. Od razu zacząłem korzystać z Endomondo. Działa bardzo fajnie, powiem szczerze, że mnie dodatkowo motywuje. Nie traktujcie tego jako reklamę, na pewno ma plusy i minusy, ale dla mnie jest ok. W sam raz, na pewno na początek.
A co Wy sądzicie? Jak działa u Was? macie jakieś uwagi co do samego programu?
Od niedawna biegam. Od razu zacząłem korzystać z Endomondo. Działa bardzo fajnie, powiem szczerze, że mnie dodatkowo motywuje. Nie traktujcie tego jako reklamę, na pewno ma plusy i minusy, ale dla mnie jest ok. W sam raz, na pewno na początek.
A co Wy sądzicie? Jak działa u Was? macie jakieś uwagi co do samego programu?
-
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Hej, dzięki za odpowiedź. A powiedz mi, dlaczego lepsze? Jakaś większa róznica?Santiago pisze: zainstaluj app. run gps trainer pro
i wejdź na www.gps-sport.net
lepsze od endemondo
A sam program czy dostęp do strony są darmowe?
-
- Zaprawiony W Bojach
Jedna uwaga jak oczekujecie opinii to pytajcie czy chodzi o opinie strony endomondo czy aplikacji endomondo
bo przypominam na www.endomondo.pl wrzuca się tez dane z Garminów kolarskich pomiarów mocy
Tompoz
bo przypominam na www.endomondo.pl wrzuca się tez dane z Garminów kolarskich pomiarów mocy
Tompoz
Tompoz
-
- Wyga
- Kontakt:
Ja używam endo i do moich zastosowań jest super bieganie+rowerek. Nie znam się na technicznych aspektach ale jakoś wydaje mi się, że oprogramowanie ma marginalny wpływ na sprawne działanie gps. Raczej winiłbym miejsce i sprzęt za zgubiony sygnał czy trudności w znalezieniu gps.
Mam wrażenie, że jak loguję się do endo na stronie nie przez FB to chodzi jakby szybciej ale może to tylko takie wrażenie.
Do minusów oczywiście mogłoby być więcej opcji w dzienniczku ale np. dołożyli monitoring wagi itp. czyli portal się rozwija.
Mam wrażenie, że jak loguję się do endo na stronie nie przez FB to chodzi jakby szybciej ale może to tylko takie wrażenie.
Do minusów oczywiście mogłoby być więcej opcji w dzienniczku ale np. dołożyli monitoring wagi itp. czyli portal się rozwija.
-
- Rozgrzewający Się
Mam pytanie do uzytkownikow endomondo. Wlasnie planuje kupic smartfona a dokladnie Samsunga Wave 3 na systemie Bada. Niestety na stronie endomondo mozna sciagnac aplikacje tylko na Androida czy Windowca, a Bady nie widze. Czy da sie to jakos obejsc ?
-
- Dyskutant
Jeśli nie ma danego systemu to raczej nie wejdzie.
Poszukaj bo może inne aplikacje są na ten system.
Poszukaj bo może inne aplikacje są na ten system.
-
- Zaprawiony W Bojach
Nie da się obejść. Przede wszystkim zaś nie kupuj samsunga, jeżeli masz zamiar używać endomondo i gps. Samsungi mają najgorsze na rynku odbiorniki gps. Kup nokię.simons1986 pisze:Mam pytanie do uzytkownikow endomondo. Wlasnie planuje kupic smartfona a dokladnie Samsunga Wave 3 na systemie Bada. Niestety na stronie endomondo mozna sciagnac aplikacje tylko na Androida czy Windowca, a Bady nie widze. Czy da sie to jakos obejsc ?
-
- Zaprawiony W Bojach
to nie aplikacja szuka sygnału, tylko twój telefonspike1975 pisze:endomondo jak zainstalowałem to strasznie długo szukał sygnału gps, zainstalowałem sporty pal pro, ten zdecydowanie lepiej trzyma ale też gubi sygnał.
to teraz spróbuję tego co ty polecasz, zobaczymy.

-
- Rozgrzewający Się
Ja biegam z Samsungiem Galaxy S II.... działa super, nie ma zadnego problemu z GPSem.sakii pisze:Nie da się obejść. Przede wszystkim zaś nie kupuj samsunga, jeżeli masz zamiar używać endomondo i gps. Samsungi mają najgorsze na rynku odbiorniki gps. Kup nokię.simons1986 pisze:Mam pytanie do uzytkownikow endomondo. Wlasnie planuje kupic smartfona a dokladnie Samsunga Wave 3 na systemie Bada. Niestety na stronie endomondo mozna sciagnac aplikacje tylko na Androida czy Windowca, a Bady nie widze. Czy da sie to jakos obejsc ?
-
- Zaprawiony W Bojach
dobra, ale to jest model za 1700-1800 złotych, wyższa półka. Problemy z gps-em w samsungach nie są żadną tajemnicą. Na forach jest o tym mnóstwo. Poza tym pytanie za punktów, używasz wspomagania gps czy nie?Mags_84 pisze:Ja biegam z Samsungiem Galaxy S II.... działa super, nie ma zadnego problemu z GPSem.sakii pisze:Nie da się obejść. Przede wszystkim zaś nie kupuj samsunga, jeżeli masz zamiar używać endomondo i gps. Samsungi mają najgorsze na rynku odbiorniki gps. Kup nokię.simons1986 pisze:Mam pytanie do uzytkownikow endomondo. Wlasnie planuje kupic smartfona a dokladnie Samsunga Wave 3 na systemie Bada. Niestety na stronie endomondo mozna sciagnac aplikacje tylko na Androida czy Windowca, a Bady nie widze. Czy da sie to jakos obejsc ?
-
- Rozgrzewający Się
Dobra Panowie bo to nie watek o telefonach aby sie klocic kto ma lepszy i za ile. Chodzi mi tylko o to czy aplikacja endomondo bedzie dzialac na systemie Bada ? Na stronie nie ma takiej informacji , jest tylko wymieniony model Wave 1 i z tego co pamietam to Wave 1 mial juz system Bada ale moge sie mylic. Czy ma ktos z uzytkownikow telefon na tym systemie i korzysta z endomondo ?
-
- Zaprawiony W Bojach
http://www.endomondo.com/download/concisesimons1986 pisze:Dobra Panowie bo to nie watek o telefonach aby sie klocic kto ma lepszy i za ile. Chodzi mi tylko o to czy aplikacja endomondo bedzie dzialac na systemie Bada ? Na stronie nie ma takiej informacji , jest tylko wymieniony model Wave 1 i z tego co pamietam to Wave 1 mial juz system Bada ale moge sie mylic. Czy ma ktos z uzytkownikow telefon na tym systemie i korzysta z endomondo ?
Nie będzie działał. Pod linkiem masz listę obsługiwanych systemów.
-
- Rozgrzewający Się
jest rowniez lista telefonow i jest Samsung Wave 1, ktory dziala na Badzie wiec juz sam nie wiem. Po za tym znalazlem wypowiedzi ze nalezy sciagnac system tak jak na Androida i bedzie dzialac wiec juz sam nie wiem co robicsakii pisze:http://www.endomondo.com/download/concisesimons1986 pisze:Dobra Panowie bo to nie watek o telefonach aby sie klocic kto ma lepszy i za ile. Chodzi mi tylko o to czy aplikacja endomondo bedzie dzialac na systemie Bada ? Na stronie nie ma takiej informacji , jest tylko wymieniony model Wave 1 i z tego co pamietam to Wave 1 mial juz system Bada ale moge sie mylic. Czy ma ktos z uzytkownikow telefon na tym systemie i korzysta z endomondo ?

-
- Dyskutant
A może napisać do Endomondo?simons1986 pisze:jest rowniez lista telefonow i jest Samsung Wave 1, ktory dziala na Badzie wiec juz sam nie wiem. Po za tym znalazlem wypowiedzi ze nalezy sciagnac system tak jak na Androida i bedzie dzialac wiec juz sam nie wiem co robicsakii pisze:http://www.endomondo.com/download/concisesimons1986 pisze:Dobra Panowie bo to nie watek o telefonach aby sie klocic kto ma lepszy i za ile. Chodzi mi tylko o to czy aplikacja endomondo bedzie dzialac na systemie Bada ? Na stronie nie ma takiej informacji , jest tylko wymieniony model Wave 1 i z tego co pamietam to Wave 1 mial juz system Bada ale moge sie mylic. Czy ma ktos z uzytkownikow telefon na tym systemie i korzysta z endomondo ?
Piotr