WARSZAWA - Stadion RKS SKRA, Wawelska 5, sobota 9:30
- beata
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Zdjęcia obrobione, poszły do wrzucenia - jutro powinny być
Ale upał .
Tu jeszcze - chyba biedronka z poprzedniej strony ?
I przyszła reprezentantka Polski - naprawdę ładny, biegowy krok! I wczoraj 19s na 100m. Gratulacje !
Życzę Wam udanej majówki a startującym w Biegu Konstytucji - trochę chłodu i dobrych wyników !
Ja przenoszę się na trochę w alpejskie rejony.
Ale upał .
Tu jeszcze - chyba biedronka z poprzedniej strony ?
I przyszła reprezentantka Polski - naprawdę ładny, biegowy krok! I wczoraj 19s na 100m. Gratulacje !
Życzę Wam udanej majówki a startującym w Biegu Konstytucji - trochę chłodu i dobrych wyników !
Ja przenoszę się na trochę w alpejskie rejony.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Wyga
Witam,
oj po dzisiejszym późnym porannym pierwszomajowym bieganiu zaczynam tęsknić za temperaturą -10 i skrzypiącym śniegiem pod butami ale co tam..., a na zdjęciu - tak, to biedronka - ten w piaskownicy tzn Franek chłodzi stopy w piasku
Zdjęcia super, dziękujemy!
oj po dzisiejszym późnym porannym pierwszomajowym bieganiu zaczynam tęsknić za temperaturą -10 i skrzypiącym śniegiem pod butami ale co tam..., a na zdjęciu - tak, to biedronka - ten w piaskownicy tzn Franek chłodzi stopy w piasku
Zdjęcia super, dziękujemy!
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 49:50,00
- Życiówka w maratonie: 4:09,00
Po krótkiej nieobecności zapraszam na pierwszy majowe zajęcia / miejsce i godzina - bez zmian (Skra;9:30) /. Będzie gość, który/a odkryje nam trochę tajemnic ze specjalistycznego treningu wielobojowego. Zapraszam i Pozdrawiam.
ROBERT - Trener BBL
-
- Wyga
Ooo ..., zapowiada się ciekawa sobota, oczywiście będę!
- pulchniak
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39,29
- Życiówka w maratonie: 3,33,58
Zazwyczaj biegam w Krakowie, ale część weekendu spędzam w Krakowie. Prawdopodobnie się pojawię w sobotę.
-
- Dyskutant
wraz z nadejściem pogodowego lata zrobiłem się strasznie wybredny i marudny jeśli chodzi o pogodę ;/
oby jutro nie padało
zamawiam słońce i 20 st. C
a odnośnie Biegu Szczęścia 19 maja, o którym wspominałem (i w którym już ktoś z Was chciał pobiec) to na możliwych 300 miejsc już prawie połowa jest zajęta.
do zobaczenia jutro rano
- pulchniak
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39,29
- Życiówka w maratonie: 3,33,58
Dzięki za trening. Krótszy niż zajęcia w Krakowie ale dynamiczny. (100 metrówki weszły ładnie)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Philippos
- Wyga
wczoraj zapomniało mi się zabrać okularów przeciwsłonecznych, jakkolwiek wysłużonych. Jeśli ktoś się zaopiekował moją zgubą byłbym wdzięczny za info. Szare Polary, z pogubionymi noskami i wyraźnymi śladami użytkowania
pozdrowienia,
Filip
pozdrowienia,
Filip
- rushatek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:41
- Życiówka w maratonie: 4:18
z nieśmiałością i drżeniem serca chciałem się wprosić na sobotę..
i mam nawet taką prośbę (mocno trącam o prywatę ) - czy dałoby radę w najbliższą sobotę tak ustawić zajęcia, aby popracować nad rytmem, ekonomiką biegu (bo mi ostatnio namieszało w głowie BIEGANIE i bieganie.pl ) - brak mi wiedzy jak należy nogi stawiać , co z tą kadencją (oddychanie 2/2 już mniej więcej rozumiem - tzn, nie duszę się po pierwszym km )
to tak gdybyście, zupełnie przypadkiem, szukali pomysłu na myśl przewodnią na sobotę
i mam nawet taką prośbę (mocno trącam o prywatę ) - czy dałoby radę w najbliższą sobotę tak ustawić zajęcia, aby popracować nad rytmem, ekonomiką biegu (bo mi ostatnio namieszało w głowie BIEGANIE i bieganie.pl ) - brak mi wiedzy jak należy nogi stawiać , co z tą kadencją (oddychanie 2/2 już mniej więcej rozumiem - tzn, nie duszę się po pierwszym km )
to tak gdybyście, zupełnie przypadkiem, szukali pomysłu na myśl przewodnią na sobotę
- beata
- Ekspert/Trener
Zobaczymy, co da się zrobić !rushatek pisze:z nieśmiałością i drżeniem serca chciałem się wprosić na sobotę..
Chociaż szczerze mówiąc, kadencja kojarzy mi się bardziej z jazdą na rowerze
Bieganie, myślę, powinno być czymś jednak bardzo naturalnym i nie warto za dużo myśleć np. nad tym jak stawiać nogi czy ile robić kroków na minutę - biegajmy tak, jak nam podpowiada nasz organizm, nasze ciało. Nad techniką, kadencją można się skupiać na krótkich, powtarzanych odcinkach, bieganych właśnie w celu poprawienia tych elementów.
Ale w takim dłuższym biegu ... po prostu biegnijmy, w miarę luźno swobodnie
Ale o tym chętnie porozmawiamy jutro.
Zapraszamy zatem wszystkich chętnych na kolejne zajęcia BBL !
Pomimo tego, co dziś za oknem - upału raczej nie będzie, obiecujemy ...
- rushatek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:41
- Życiówka w maratonie: 4:18
dziękuję za podpowiedzi
- beata
- Ekspert/Trener
Zimno zimno zimno !
Ale biegamy, biegamy, biegamy !
Już dziś zapraszamy na nasze kolejne, sobotnie zajęcia .
Mnie tym razem nie będzie - wyjeżdżam pobiegać po Puszczy , ale będzie Trener Robert, zatem będzie się działo !
Sobota, 9.30, stadion Skry
Ale biegamy, biegamy, biegamy !
Już dziś zapraszamy na nasze kolejne, sobotnie zajęcia .
Mnie tym razem nie będzie - wyjeżdżam pobiegać po Puszczy , ale będzie Trener Robert, zatem będzie się działo !
Sobota, 9.30, stadion Skry