Niestety ceny u nas wysokie. Dlatego zacząłem szukać na ebaya. Zakupów się w sumie nie obawiam (podatek itd)

So Seductive pisze:Witam, ostatnimi czasy coraz bardziej zaczęło mnie denerwować bieganie z telefonem. Zależało mi na tym by kontrolować swoje tempo, a przy okazji posłuchać muzyki. Więc aplikacja MiCoach była jak ulał. Ale bardziej wkręciłem się w ten sport, dlatego też powoli zacząłem się zastanawiać nad pulsometrem. Ale kolejny gadżet nie był mi na rękę. Dlatego zacząłem się rozglądać za zegarkami z GPS. Wybór padł na Garmina, bo fajne recenzje,sprzęt ładny,nie ma chyba większych problemów z satelitami,portal garmin connect itd.
Niestety ceny u nas wysokie. Dlatego zacząłem szukać na ebaya. Zakupów się w sumie nie obawiam (podatek itd)bo i tak albo ktoś mi przywiezie,albo po prostu poproszę znajomego by załatwił bez zbędnych ceregieli. Martwi mnie natomiast, czy dam radę wgrać do tego sprzętu polskiego softa? Jeśli taki jest , oraz czy warto dla tego sprzętu tyle zachodu? Czy może coś innego w tańszej cenie w Polsce od razu?
Nie masz racji. Moje zegarki, a maiłem kilka Garminów, z których najstarszy ma 5 lat mają się całkiem dobrze.martinelli pisze:Jaka jest możliwa żywotność akumulatora w takim Garminie?
Jest on niewymienialny, więc jest to wydatek około 1300zł na jakieś dwa lata użytkowania, mam rację?