KRAKÓW -Stadion MOS, Plac na Groblach 23, Każda sobota 9:30!

Awatar użytkownika
Krzysztof Janik
Ekspert/Trener
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

pulchniak pisze:link który był zaczepiony na ogólnopolskiej stronie BBL

Aha ale to nie w ramach BBL tylko w ramach akcji organizowanej przez AZS, http://www.azs.waw.pl/aktualnosci/item/ ... wszystkich
Pozdrawiam
Trener Krzysztof Janik

Obrazek
PKO
Awatar użytkownika
Krzysztof Janik
Ekspert/Trener
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ale faktycznie czytam że Groble też są wpisane :)
Jak to mówią Coopera można przebiec zawsze jak ktoś ma ochotę :)
Pozdrawiam
Trener Krzysztof Janik

Obrazek
Awatar użytkownika
Krzysztof Janik
Ekspert/Trener
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Pozdrawiam
Trener Krzysztof Janik

Obrazek
Awatar użytkownika
Raul7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...

Nieprzeczytany post

Grzesio80
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

hejka
sprawa wyglada tak. stalem sie posiadaczem bonu o wartosci 200zl na zakup butow PUMA FAAS 200. Poki co takie buty sa mi nie potrzebne, wiec mam mozliwosc udostepnic ten bon dla Kogos komu te buciki przypadlyby do gustu. Jakby co to prosze sie odzywac.
infomsp
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Grzesio80 pisze:hejka
sprawa wyglada tak. stalem sie posiadaczem bonu o wartosci 200zl na zakup butow PUMA FAAS 200. Poki co takie buty sa mi nie potrzebne, wiec mam mozliwosc udostepnic ten bon dla Kogos komu te buciki przypadlyby do gustu. Jakby co to prosze sie odzywac.
Aktualne?
Jimmyk
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 48:13

Nieprzeczytany post

Mam takie małe pytanie z racji mego niedoświadczenia... Czy jeśli ktoś biegnie "skawine" to jest sens przychodzić na BBL przed startem? Hmmm, po chwili namysłu mogę powiedzieć, że w kwestii stricte biegowej to chyba nie natomiast myślę, że jakbym sobie mógł z kimś na ten temat pogadać to bym się trochę bardziej rozluźnił. To mój pierwszy start na 10k, wcześniej biegłem tylko Bieg Pamięci (23:33 netto) więc się stresuję, a stres jak wiadomo męczący jest. Z kalkulatorów na bieganie.pl wynika, że mój teoretyczny wynik winien wynosić ok. 50 minut ale nie wiem na co się nastawiać i jak rozłożyć siły na całym dystansie. Mój cel maksimum to rzeczone 50min, minimum natomiast wynosi 52min. Boję się, a raczej wiem że nie będę "czuł" tempa i nie wiem jak to ugryźć... biec "na stoper" i weryfikować tempo przy znacznikach km? Czy jak czy co? Ehh się człowiek stresuje... ;P

Jakaś dobra rada przed startem może?

PS. biegam tak http://run-log.com/profiles/profile/Jimmyk/ tylko troszkę dłużej niż wskazuję run-log :)
Awatar użytkownika
Raul7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

po 1. biegasz tak:
Ten użytkownik ma prywatny profil. Oznacza to, że szczegóły jego profilu (wpisy treningowe, statystyki itp.) mogą oglądać tylko znajomi. Jeśli chcesz zostać znajomym tego użytkownika zaloguj się, a następnie będąc na jego profilu wyślij mu zaproszenie.
po 2. nie zaszkodzi CI przyjść.. ale raczej tylko żeby potruchtać..
ja sie nie wybierałem ale jak tak teraz napisałeś że sie zastanawiasz to i ja sie zacząłem zastanawiać :D

po 3. rady przed startem? hmmm.. nie nie.. to może poradzi ktoś mniej powalony i mniej roztrzepany niż ja :D
Jimmyk
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 48:13

Nieprzeczytany post

Raul7 pisze:po 1. biegasz tak:
Ten użytkownik ma prywatny profil. Oznacza to, że szczegóły jego profilu (wpisy treningowe, statystyki itp.) mogą oglądać tylko znajomi. Jeśli chcesz zostać znajomym tego użytkownika zaloguj się, a następnie będąc na jego profilu wyślij mu zaproszenie.
Upssss.... przeoczyłem... już zmienione (mam nadzieję) :D
Awatar użytkownika
Bogil
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: wstyd się przyznać

Nieprzeczytany post

Nie idź na BBL, nie napalaj się na wynik lepiej pobiec minute poniżej możliwości i bezpiecznie podciągnąć o minutę na kolejnym biegu. Wiem, że bieg skawiński jest wyjątkowy :hejhej: ale biegi są średnio co tydzień, a test coopera można sobie zrobić nawet w środku tygodnia.
Grzesio80
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kilka razy biegalem w biegach w tym samym dniu kiedy bylem na bbl i musze pwoiedziec ze zawsze mi sie po rannym rozruchu bieglo pozniej wysmienicie :)))))
Awatar użytkownika
Raul7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

bo jak sie bbela nie traktuje tak jak ja (na pizde) tylko spokojnie to nie przeszkodzi a pomoże..
bo sie fajnie rozgrzejesz..
Awatar użytkownika
Marcin Sawuła
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 38:50

Nieprzeczytany post

Taki truchcik z rana przed biegiem jak prawdziwy pro:D
Do tych bardziej doświadczonych mam pytanie. Co trzeba zrobić, żeby dostać taką lanserską żółtą koszulkę Bbl-u? niestety znów biegam w Rzeszowie w tą sobotę więc tutaj musiałem zadać to nurtujące pytanie:D
Awatar użytkownika
Krzysztof Janik
Ekspert/Trener
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Jeśli ktoś startuje w Skawinie to albo przychodzi na BBL ale robi tylko delikatny rozruch 15 truchtu i rozciąganie albo odpuszcza zajęcia całkowicie.

Żeby mieć możliwość otrzymania takiej "lanserskiej" koszulki trzeba co najmniej raz wystartować w dowolnym biegu wpisując jako klub/drużynę BiegamBoLubie-miasto (np. Kraków) albo inny skrót o którym pisaliśmy już w poprzednich postach. Wśród wszystkich którzy potem zgłoszą ten fakt że startowali pod banderą BBL będziemy losowali koszulki.
Pozdrawiam
Trener Krzysztof Janik

Obrazek
jacekj
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 44:36
Życiówka w maratonie: 3:48:21
Kontakt:

Nieprzeczytany post

marsaw pisze:... Co trzeba zrobić, żeby dostać taką lanserską żółtą koszulkę Bbl-u? niestety znów biegam w Rzeszowie w tą sobotę więc tutaj musiałem zadać to nurtujące pytanie:D
Jeżeli więc startowałeś pod hasłem BBL to oddam takąż koszulkę w rozmiarze na mnie za dużym czyli L (raz założona na Groblach). Trza być do niej większych rozmiarów niż moje 178cm a i wszerz też wypadałoby mieć więcej.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ