Cyborgi w przeciwieństwie do ludzi mają wszystkie części zamienne.Raul7 pisze:więc ja chce być cyborgiem :D
a wypluj te słowa przyjacielu! zero kontuzji ma być..pulchniak pisze:Cyborgi w przeciwieństwie do ludzi mają wszystkie części zamienne.Raul7 pisze:więc ja chce być cyborgiem :D
A do czasu aż się nim staniesz uważaj na kontuzje, bo skoro nie odpuszczasz to mogą Ci się przytrafiać.
W upale zawsze będziesz biegł wolniej to tak jak pod górkę czy pod wiatr.Raul7 pisze:Krzyś.. ale weź pod uwage że zawody są przykładowo o 15:30 (skawina)
więc jeśli będziemy biegać wczesnym rankiem lub późnym popołudniem/wieczorem
to na skawinie/interrunie czy innym biegu słoneczko tak zaskoczy że z trasy to nas zniosą..
a tak? będziemy przygotowani..
ja wczoraj robiłem 1.5km+3x3km (tempo 3:55/km) p5' a marszu i na koniec 1.5km
ok nie mówie że kapciucha miałęm takiego w mordzie że ledwo oddychałem, ale nawet mi tempa weszły..
odpowiednio 1-3:55/km, 2-3:56/km i 3-3:52/km
także da sie.. pomijam fakt że na drugiej prawie zdechłem :P
Stadion mały, 300m, to i ciężko zauważyćtreptuś pisze:... jak dotrzeć na Groble z Kazimierza, z Dajworu?
Masz racje to co się w tym roku porobiło na bulwarach z tymi muszkami to koszmar!treptuś pisze:Dzięki za infoprzytruchtam w sobotę, z jakieś 2,3 godziny temu biegałam wzdłuż Wisły, ale ilość latającego w powietrzu badziewia mnie przeraziła i poraziła (jakbym nosiła okulary to by się przydały jakieś wycieraczki), w olsztyńskim parku Kusocińskiego takich atrakcji nie uraczysz
do zobaczenia w sobotę
przychodź..gokoko pisze:Mam takie pytanie czy osoby które chciałby od teraz dołączyć do tej akcji tez mogą przyjść na zajęcia czy lepiej poczekać i za rok jak znowu ruszy ta akcja to wtedy zacząć??Jak to jest??I czy każdy na tą akcje może przyjść nawet w moim wieku czyli 17 lat??