Kiedy mówisz STOP !

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Kangoor5
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ryszard N. pisze:Bartek, BINGO!!!
Jest jeszcze jedna kat. o której nie wspomnę z obawy o to , że dostanę bana:)
Każde forum ma swoją specyfikę. Na tym jest w c..j profesoróF, administratorów "prawdy objawionej".
Może Ryszardzie pora zobaczyć źdźbełko we własnym oku? Bo skoro masz tak dobrze rozpoznane charaktery forumowiczów, to powinieneś wiedzieć czym się skończy zakładanie tego wątku i podsycanie nastrojów na jego pierwszych stronach.
Ze swej strony celowo powstrzymywałem się przed wyrażeniem swojej opinii w temacie bo cały czas mam wrażenie, że gdzieś już widziałem podobny i tam też nikt nikogo nie przekonał.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
PKO
Ryszard N.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Słusznie prawisz. Popatrz jednak a inny aspekt. "Uczesane" dyskusje kończą się na pięciu wpisach. Ta pięknie mknie od tematu STOP w biegu do STOP w dyskusji,...
No, oczywiście po za wielce rozwijającymi dyskusjami jak komuś na odległość dobrać buty oraz jak wytępić uporczywego pryszcza na lewym półdupku. :ble:
Kangoor, jeżeli w dyskusji masz coś wiekopomnego do powiedzenia to pisz. Nie karz tak okrutnie społeczności biegowej!!!
Kangoor5
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ryszard N. pisze:Kangoor, jeżeli w dyskusji masz coś wiekopomnego do powiedzenia to pisz. Nie karz tak okrutnie społeczności biegowej!!!
Nie wiem dlaczego uważasz, że akurat teraz dam się sprowokować?
Może zostałem źle zrozumiany więc wyjaśniam, że nie czuję się jakiś mądrzejszy z tego powodu, że nie dałem się wciągnąć w pyskówkę. Po prostu widziałem kiedyś analogiczny temat na sąsiednim forum i zapamiętałem, w jaki sposób tam się odbywała wymiana zdań i uszczypliwości.
Nic więcej nie mam i nie będę miał do dodania w tym wątku.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Awatar użytkownika
herson
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Adam Klein pisze: Myli Cię. Biegajznami powstało jako reakcja na brak możliwości współpracy z ówczesnym właścicielem bieganie.pl i jakichkolwiek reakcji z jego strony na propozycje zmian. To nie były niesnaski pomiędzy forumowiczami.
Adam, dlatego napisałem m.in. ale proszę poczytaj pierwsze tematy na forum biegajznami, a przekonasz się, że jednak niesnaski również były powodem, oczywiście mniej znaczącym, ale również. Oczywiście to o czym piszesz, to główny grzech, który forumowicze zarzucali, jak również brak "opieki" nad stroną i bardzo rzadkie aktualizacje czegokolwiek w tamtym czasie.
Adam Klein pisze: Kurcze, może za mało uczestniczę w dyskusjach i nie wiem o jakich grupach wzajemnej adoracji mówicie. O czym mówisz bartek? Podaj jakiś konkret bo nie wiem o czym mowa? Co Cię kulawy uwiera? Napiszcie coś bo widać zupełnie nie wiem co się dzieje.
Adam faktycznie za mało. Ja może nie uczestniczę w wielu, dużo czytam ale daje się to zauważyć.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

herson pisze:Adam faktycznie za mało. Ja może nie uczestniczę w wielu, dużo czytam ale daje się to zauważyć.
Ale Co się daje zauważyć? Bo mówicie o czymś a ja nie wiem o czym.
Awatar użytkownika
herson
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Adam, ja Ci tego palcem nie pokażę :jatylko:
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

Ale o co chodzi? To niech mi ktoś napisze na PW jeśli publicznie nie chce.
Awatar użytkownika
kulawy pies
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: słaba
Życiówka w maratonie: megasłaba

Nieprzeczytany post

Adam, nikt ci nie pomoże, sam musisz w sobie obudzić wewnętrznego Macierewicza.
tylko nie mów, że ci się popsuła ta część świadomości.
w każdym z nas drzemie taki mały Antoni...

zdrówko
mastering the art of losing. even more.
Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: poniżej czterdziestu
Życiówka w maratonie: powyżej trzech

Nieprzeczytany post

Jest grupa, która zawołała mnie i mówi: "Słuchaj. Chodzą po mieście takie te, że ty im się przyglądasz, że ty chciałbyś ewentualnie z Adamem porozmawiać, jak on chce ten Polsat kupić". (...) I ta grupa po prostu, znaczy jak gdyby z jednej strony mówi: gwarantuje ci ustawę i gwarantuje ci akceptację zakupu. Czy to dojdzie do tego, czy nie, to jest wasza sprawa, ja na ten temat też mam swój pomysł. I oni chcą wykorzystać mnie do zrobienia, żeby to było bardzo koszerne i czyste. I ponieważ ta grupa trzyma w ręku władzę, a jest zainteresowana środkami, bo są im potrzebne, powiedzieli, że mogą to...
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.

Nieprzeczytany post

:)
O kurde. To aż tak wysoko zabrnęliśmy? :)
Ryszard N.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

CUDNE.
Awatar użytkownika
Iwan
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Adam Klein pisze:Ale o co chodzi? To niech mi ktoś napisze na PW jeśli publicznie nie chce.
Prowokator... :hejhej:
"Nie żyję, by lepiej biegać. Biegam, by lepiej żyć" R.W.
Ryszard N.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Iwanie Piotrowiczu, umówmy się, osobnik z takimi wynikami jak szanowny kolega nie może mieć racji. Już każde dziecko w żłobku wie, że istnieje liniowa zależnoś pomiędzy racją a wynikami. Szanowny kolega wybaczy, z taką chujnią na salony,... ? A fe
Awatar użytkownika
Iwan
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ryszard... mea culpa. :jatylko:
PS.
Wynik poprawię, gdy znajdę maraton rozgrywany "z górki". Słowo!
"Nie żyję, by lepiej biegać. Biegam, by lepiej żyć" R.W.
gasper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Iwan pisze:Ryszard... mea culpa. :jatylko:
PS.
Wynik poprawię, gdy znajdę maraton rozgrywany "z górki". Słowo!
o ile 10km z górki można pobiec szybko to na maratonie będą z tą górką problemy
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ