OLSZTYN - Kortowo, ul. Prawocheńskiego 7, Sobota 9:30!
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Przypominam wszystkim którzy wiedzą,a tych co nie wiedzą informuję,że w niedzielę można zrobić fajne wybieganie w ramach akcji ,,Jadę (biegnę) Nie Tankuję".Poniżej plan imprezy.
Data 29.04.2012
Godzina 10:00
Miejsce: oficjalny start odbędzie się pod Ratuszem o godz 10 , ale lotny start (dla osób nie lubiących tłoku) odbędzie się na rondzie Ofiar Katastrofy Smoleńskiej (al.Schumanna).
Trasa: Dajtki - Gronity - Kudypy dystans w jedną stronę (z ronda) około 9 km
Wszyscy (roweżyści i biegacze ) spotykają się w Kudypach.Na półmetku będą zapewnione izotoniki , dla chętnych
będzie ognisko i regeneracyjna kiełbaska, następnie powrót do Olsztyna (na własnych nóżkach).
Warunki uczestnictwa:nie ma zapisów,ani opłat.
Możemy stworzyć grupę i zrobić fajne niedzielne wybieganie w spokojnym tempie.
Niestety razem z Tomkiem jestem w Toruniu,także na nas nie czekajcie.
Data 29.04.2012
Godzina 10:00
Miejsce: oficjalny start odbędzie się pod Ratuszem o godz 10 , ale lotny start (dla osób nie lubiących tłoku) odbędzie się na rondzie Ofiar Katastrofy Smoleńskiej (al.Schumanna).
Trasa: Dajtki - Gronity - Kudypy dystans w jedną stronę (z ronda) około 9 km
Wszyscy (roweżyści i biegacze ) spotykają się w Kudypach.Na półmetku będą zapewnione izotoniki , dla chętnych
będzie ognisko i regeneracyjna kiełbaska, następnie powrót do Olsztyna (na własnych nóżkach).
Warunki uczestnictwa:nie ma zapisów,ani opłat.
Możemy stworzyć grupę i zrobić fajne niedzielne wybieganie w spokojnym tempie.
Niestety razem z Tomkiem jestem w Toruniu,także na nas nie czekajcie.
- weja
- Wyga
- Życiówka w maratonie: 5:29:17
Andrzeju i inni, z którymi natknęliśmy się na ciekawą istotę na naszej pętli. To jednak była prawdziwa żmija zygzakowata. Fotka, którą załączam chyba rozwieje wszelkie wątpliwośći osób, które widzaiły ją na żywo.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 28 kwie 2012, 21:06 przez weja, łącznie zmieniany 1 raz.
Weja
pot jest słony, ponieważ jest to płacz tłuszczu opuszczającego nasz organizm
pot jest słony, ponieważ jest to płacz tłuszczu opuszczającego nasz organizm
- techgraph
- Zaprawiony W Bojach
dokładnie taki stwór był dzisiaj na "pętli" w lesie kortowskim ... mniam mniam
- runkris
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:28
- Życiówka w maratonie: 3:37:19
No to całe szczęści że biegacie szybciej od niejweja pisze:Andrzeju i inni, z którymi natknęliśmy się na ciekawą istotę na naszej pętli. To jednak była prawdziwa żmija zygzakowata. Fotka, którą załączam chyba rozwieje wszelkie wątpliwośći osób, które widzaiły ją na żywo.
-
- Wyga
Chuck Norris to by se z tej żmijki laczki do biegania zrobił, a z jadu izotonik chociaż nie, jakby żmija zobaczyła Chucka to sama dobrowolnie by mu i skórę i jad oddała, żeby tylko z półobrotu nie przywalił
Co nie dobiegnę, to rozbawię
- techgraph
- Zaprawiony W Bojach
Ja "w temacie" dzisiejszego biegu ... jak najbardziej nasza reprezentacja się stawiła ...
niestety proporcje udziału to 3 (trzech) biegaczy do około 250 rowerzystów
więc impreza wydawała się być nie do nas skierowana ... lub też mały minus dla biegaczy za udział
Trasa Ratusz - Kudypy - Ratusz wg "naszej" wersji dała około 24km
więc impreza wydawała się być nie do nas skierowana ... lub też mały minus dla biegaczy za udział
- runkris
- Zaprawiony W Bojach
Dwóch dobiegło, trzeci się dowlókłtechgraph pisze:Ja "w temacie" dzisiejszego biegu ... jak najbardziej nasza reprezentacja się stawiła ...
-
- Wyga
Półmaraton to jeszcze długo nie będą moje klimaty, a półmaraton w 30 stopniowym upale to gdy w następnym wcieleniu odrodzę się jako Kenijczyk Do ostatniej chwili rozważałam opcję pomiędzy... czyli rolki, ale wypadł dłuuugi weekend
Podejrzewam, że na bieg byłoby więcej chętnych gdyby choć trochę przypominał ten http://www.youtube.com/watch?v=XK_UHv1I ... re=related
Podejrzewam, że na bieg byłoby więcej chętnych gdyby choć trochę przypominał ten http://www.youtube.com/watch?v=XK_UHv1I ... re=related
- techgraph
- Zaprawiony W Bojach
Rydwany ognia ... testowałem kiedyś biegi boso po plaży nad Atlantykiem ... Agadir Maroko ... skończyło się meeeega odciskami + krwiakami ... ale szpan (tzn. Bay Watch) był jak nic ...
P.S.
Dzisiaj w Dusseldorfie Marcin Chabowski wypełnił minimum na Maraton IO w Londynie
... a nasz kolega Daniel Burakowski pobiegł w czasie 3:11:40
P.S.
Dzisiaj w Dusseldorfie Marcin Chabowski wypełnił minimum na Maraton IO w Londynie
... a nasz kolega Daniel Burakowski pobiegł w czasie 3:11:40
- runkris
- Zaprawiony W Bojach
Zdjęcie z niedzielnej imprezy Jadę Nie Tankuję. W lewym dolnym rogu 2 biegaczy, trzeci nie załapał się na zdjęcia bo biegał interwały - zgadnijcie kto
W trzecim rzędzie nad napisem schowała się dwójka biegaczy która w tym dniu wolała rower od butów biegowych
W trzecim rzędzie nad napisem schowała się dwójka biegaczy która w tym dniu wolała rower od butów biegowych
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- techgraph
- Zaprawiony W Bojach
... interwały ? Nie przypominam sobie ...
- runkris
- Zaprawiony W Bojach
Mogą być podbiegi, nie byłeś na zdjęciu więc coś musiałem napisać. Wszyscy wiedzą że wolnych chwilach biegasz tysiączkitechgraph pisze:... interwały ? Nie przypominam sobie ...
Po prostu buduje Twój image
-
- Wyga
A ja z pytaniem i to wyjątkowo na poważnie. To będą moje pierwsze biegowe upały i mam zapytanie do zaawansowanych jak dotąd, bieganie fajnie mnie stopniowo odchudza i chciałabym kontynuować ten proces także w porze letniej ogólnie biegam wieczorami i myślę, że im bliżej nocy to temp. powinna spadać i powinno się ochładzać, ale różnie to z tym bywa. Czy oprócz takich zdroworozsądkowych zaleceń - jak temp. b. wysoka i jak mocno parno to lepiej nie biegać - są jakieś konkretne wytyczne?