B&B - komentarze
Moderator: infernal
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Tyle czekałam na szczegóły z Wiednia no i doczekałam się ale że żele mogą mieć taką kryjówkę, no na to bym nie wpadła
Wniosek: warto czytać blogi doświadczonych biegaczy
A można spytać, jakie żele spożywałaś? Jeśli to nie sekret.
Wniosek: warto czytać blogi doświadczonych biegaczy
A można spytać, jakie żele spożywałaś? Jeśli to nie sekret.
- Beauty&Beast
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:45:29
- Życiówka w maratonie: 3:42:02
- Kontakt:
Sekret nie, ale... nie pamietam. A chyba już nie mam takich. Kupiłam na jakimś polskim expo...
Z wygladu przypominały powerbar, ale głowy nie dam. Pomyszkuje i spróbuje odtworzyć, co to było.
Na pewno dwa truskawkowe i ostatni - czekoladowy z kofeiną.
Szczerze pisząc, miejsce umieszczenia było wykreowane na gorąco, ale w sumie się sprawdziło - dwa pod topem, trzeci w kieszonce szortów.
Z wygladu przypominały powerbar, ale głowy nie dam. Pomyszkuje i spróbuje odtworzyć, co to było.
Na pewno dwa truskawkowe i ostatni - czekoladowy z kofeiną.
Szczerze pisząc, miejsce umieszczenia było wykreowane na gorąco, ale w sumie się sprawdziło - dwa pod topem, trzeci w kieszonce szortów.
- Beauty&Beast
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
W sumie masz rację... W czwartek Bieg Konstytucji, 19 maja - może Puchar Maratonu, 27 - Ekiden...
Ale w maju będzie mało startów, zdecydowanie.
Ale w maju będzie mało startów, zdecydowanie.
- Beauty&Beast
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Znalazłam wreszcie (jeden się uchował w szafce). Takie:Kanas78 pisze:A można spytać, jakie żele spożywałaś? Jeśli to nie sekret.
- Beauty&Beast
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ano, właśnie, nic takiego.
Część organizmu wyłączyła moduł współpracy.
Mam wqrw, bo to było zupełnie poza kontrolą
Część organizmu wyłączyła moduł współpracy.
Mam wqrw, bo to było zupełnie poza kontrolą
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
Przecież nie może być nieustannie tylko lepiej i lepiej. Sama wiesz, że takie nieudane starty uczą bardziej, niż te udane jesteś bardzo wymagająca dla siebie-ale pamiętaj, że jesteś człowiekiem i zwyczajnie mogłaś mieć gorszy dzień
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
Właśnie wróciłam z Karkonoszy. Podjęłam nieśmiałe próby biegowe i powiem Ci-szacun. Że się nie poddałaś, że ukończyłaś. Bieganie po górach ma się w sumie nijak do zwykłego biegania, a przecież nie biegałam po Tatrach, tylko starałam się biegać po górkach niższych-Karkonoszach. Polecam na początek nie Tatry, a właśnie Karkonosze-myślę, że świetnie się do tego górskiego biegania nadadzą jak na początek. A Ania sobie wlazła od razu na najwyższego konia no ale przynajmniej wiesz, z czym to się je i wyciągniesz odpowiednie wnioski na przyszłość
Trzymam kciuki za maraton Karkonoski!!
Edit: jak się rozbujasz w górach to te wszystkie maratony uliczne będziesz wciągać jedną dziurką od nosa
Trzymam kciuki za maraton Karkonoski!!
Edit: jak się rozbujasz w górach to te wszystkie maratony uliczne będziesz wciągać jedną dziurką od nosa
- kisio
- Zaprawiony W Bojach
Nie wiem czy bym się chwalił awanturą o medal za nie ukończony bieg.
Generalnie czytając relację miałem wrażenie, że zaraz zobaczę apel do Tatr, żeby przeprosiły, że są bardziej strome niż podbieg na Agrykoli.
Z takim brakiem pokory wyjść w góry to jedno. Ale po takiej lekcji nadal nie mieć pokory wobec gór to już sam nie wiem..
Generalnie czytając relację miałem wrażenie, że zaraz zobaczę apel do Tatr, żeby przeprosiły, że są bardziej strome niż podbieg na Agrykoli.
Z takim brakiem pokory wyjść w góry to jedno. Ale po takiej lekcji nadal nie mieć pokory wobec gór to już sam nie wiem..
- Beauty&Beast
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Znaczy się, dobrze napisałam I o to chodziło, w końcu po to jest blog.kisio pisze:Generalnie czytając relację miałem wrażenie, że zaraz zobaczę apel do Tatr, żeby przeprosiły, że są bardziej strome niż podbieg na Agrykoli.
I nie rozumiem, co nazywasz "nadal nie mieć pokory". Dostałam lekcję, przyjęłam, idę dalej. Ja się szybko uczę.
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
- Martyna_K
- Zaprawiony W Bojach
Gratuluję pucharu- elegancki!
O, i bardzo ładne zdjęcie profilowe
I małe pytanie-w jakim biegasz staniku? Tak mnie zaintrygowało po tych zdjęciach z zawodów...
O, i bardzo ładne zdjęcie profilowe
I małe pytanie-w jakim biegasz staniku? Tak mnie zaintrygowało po tych zdjęciach z zawodów...
- Beauty&Beast
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ten z zawodów to akurat adidias glide coś tam bra --> tutaj moj subiektywny opis http://aniabiega.blox.pl/2011/09/Top-One.html
Na tę pogodę - najlepsza opcja zdecydowanie.
Na co dzień pod koszulki używam zwykłych sportowych z Tchibo (czasami maja kolekcje sportowe, dobry stosunek ceny do jakosci) albo Nike Determination Bra - też bardzo dobry. Ewentualnie Triumph - jest taki model triatlon coś tam - również świetny, chociaż najszybciej się zużywa...
Dzięki za komplementy :D Jak to kobieta, uwielbiam komplementy :D
Na tę pogodę - najlepsza opcja zdecydowanie.
Na co dzień pod koszulki używam zwykłych sportowych z Tchibo (czasami maja kolekcje sportowe, dobry stosunek ceny do jakosci) albo Nike Determination Bra - też bardzo dobry. Ewentualnie Triumph - jest taki model triatlon coś tam - również świetny, chociaż najszybciej się zużywa...
Dzięki za komplementy :D Jak to kobieta, uwielbiam komplementy :D