Guerra, poproszę więcej szczegółów;)Muszu pisze: Cześć,
biegłem w (...)
Pozdro,
JAcek
Do zobaczenia w sobotę:)
Guerra, poproszę więcej szczegółów;)Muszu pisze: Cześć,
biegłem w (...)
Pozdro,
JAcek
Vitamolotraper pisze:Wypraszam sobie, to moja żona tak mówi, nie jawolfi pisze:Już tu mamy jednego sekciarza
agnieszka_ pisze:Dzięki, Jacek:) (widzę, że lubisz górskie połówki;)Guerra, poproszę więcej szczegółów;)Muszu pisze: Cześć,
biegłem w (...)
Pozdro,
JAcek
Do zobaczenia w sobotę:)
Biegam bo lubię, a nie muszę, ale sam znasz moją sytuację i na pewno nie powinieneś tak żartować.turek75_31 pisze:Vitamolotraper pisze:Wypraszam sobie, to moja żona tak mówi, nie jawolfi pisze:Już tu mamy jednego sekciarza
Ale widzę że zadziałało bo coraz mniej biegasz.
Nie chcesz być w sekcie sekciarzem jak to Twoja żona mówi.
Pozdrawiam
Piotr
Witam,Muszu pisze: VIII Półmaraton Jurajski.
Pozdro,
JAcek
Wreszcie i Trenerkę będzie widać.Chester04 pisze:Agnieszko tylu fotografów amatorów dzisiaj dobrało się do aparatu, czekamy na zdjęciaTak, Twoje także :D
xenon1981 pisze:
Dobrze że jest Madeleine która skutecznie zastopuje BziumaCzester... wszystkie Panny Nasze
Na privie sie umówimy co do podziału...Jutro na Pogorii omówimy temat zresztą
Vitamxenon1981 pisze:A Ja Dzisiaj Tak MegaPozytywnie byłem zaskoczony Liczną Obecnością Pięknych BiegaczekZAstanawiam Się gdzie podzieje się moja forma gdy takie koleżanki będą z Nami truchtać... i jak się tu skupić na treningu...
Dobrze że jest Madeleine która skutecznie zastopuje BziumaCzester... wszystkie Panny Nasze
Na privie sie umówimy co do podziału...Jutro na Pogorii omówimy temat zresztą
Jeszcze Raz Dziękuję w imieniu chlopaków za dzisiejszy treningZaproście koleżanki na następny
POzdrawiam
Xenonopalony xenon, po dzisiejszym bieganiu mam czerwony pysk jak cholera