Jasny gwint, nie chcialem nikogo zdenerwować. Friend trzymaj się!Quote: from Pit on 12:30 pm on April 29, 2004
No i widzisz Olek co narobiłeś! Koledzy sie zdenerwowali:ble:
Bół w prawej pachwinie
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
biegowa recydywa
- Friend
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:04
Olek jesteś ostatnią osobą, którą bym o takie rzeczy podejrzewał...Quote: from Olek on 12:54 pm on April 29, 2004Jasny gwint, nie chcialem nikogo zdenerwować. Friend trzymaj się!Quote: from Pit on 12:30 pm on April 29, 2004
No i widzisz Olek co narobiłeś! Koledzy sie zdenerwowali:ble:

Energia podąża za myślą, a myśl podąża za energią…
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:

biegowa recydywa
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 45,21 min
Pozwole sie podpiąć pod temat. Tak samo jak kolega mam ból prawej pachwiny z tym, że ja biegać nie mogę... Dwa tygodnie temu na 12 km poczułam jak mnie dosłownie rozrywa pachwina. Zdaje sobie sprawę, że to przetrenowanie. Jednak nie wiem co dokłądnie mi jest. Nie mam krwiaka, więc mięsnia nie naderwałam. Ale bez biegania nie umiem żyć. Lekarz odradził mi jakikolwiek wysiłek na 2 tyg jednak poprawy brak. Smaruje to maściami. Czy ktoś mial podobny przypadek?? Ile zajeło Wam "dochodzenie" do siebie?? Pachwina boli mnie również jak podnosze prawą noge.
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 00:47:45
mialem podobne bole, dochodzenie do siebie zajelo mi ponad 4 miesiace! nawet teraz - po roku - cos tam czasem czuje
zalezy gdzie Cie boli, mi to troche promieniowalo od pachwiny do pepka prawie
najbardziej balem sie ze moze to byc przepuklina - bolalo przy kichaniu ! ale na szczescie lekarz wykluczyl
zalezy gdzie Cie boli, mi to troche promieniowalo od pachwiny do pepka prawie - trudno okreslic, niby bolala pachwina i troche brzucha po L stronie pod pepkiem - jak np: sciskalem kolana, albo staralem sie przesunac cos L noga to wtedy bylo BARDZO nieprzyjemnie
podejzewam, ze rozerwalem sobie miesien przywodziciel, przez pewien czas biegalem za duzo i za szybko i nie rozciagalem sie wogole po biegu + pewnego dnia poslizgalnem sie na trawie i L noga potwornie daleko mi wyjechala - zapewne przykurczony zmeczony miesien zostal w tym momecie uszkodzony...
mialem calkowita przerwe od sportu - spacerki tylko
zalezy gdzie Cie boli, mi to troche promieniowalo od pachwiny do pepka prawie
najbardziej balem sie ze moze to byc przepuklina - bolalo przy kichaniu ! ale na szczescie lekarz wykluczyl
zalezy gdzie Cie boli, mi to troche promieniowalo od pachwiny do pepka prawie - trudno okreslic, niby bolala pachwina i troche brzucha po L stronie pod pepkiem - jak np: sciskalem kolana, albo staralem sie przesunac cos L noga to wtedy bylo BARDZO nieprzyjemnie
podejzewam, ze rozerwalem sobie miesien przywodziciel, przez pewien czas biegalem za duzo i za szybko i nie rozciagalem sie wogole po biegu + pewnego dnia poslizgalnem sie na trawie i L noga potwornie daleko mi wyjechala - zapewne przykurczony zmeczony miesien zostal w tym momecie uszkodzony...
mialem calkowita przerwe od sportu - spacerki tylko
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka w maratonie: 02.57.
Mozliwości jest kilka:
-naciągnięcie/naderwanie przywodzicieli
-zapalenie stawu biodrowego
-rozpoczynające się zwyrodnienie stawu biodrowego
-przepuklina pachwinowa
-przeciążenie chrząstki stawu biodrowego
-rwa udowa