brrrrrbrrr, oj jak ja nie lubię słuchać o takich rzeczach.kachita pisze:Na przykład umiem zrobić szpagat palcami albo nawet węża. I jeszcze wiele innych rzeczy mogę zrobić z moimi stawami i skórą, ale to już nie będę wchodzić w szczegóły!

Moderator: infernal
brrrrrbrrr, oj jak ja nie lubię słuchać o takich rzeczach.kachita pisze:Na przykład umiem zrobić szpagat palcami albo nawet węża. I jeszcze wiele innych rzeczy mogę zrobić z moimi stawami i skórą, ale to już nie będę wchodzić w szczegóły!
Księżna pisze:Lejdi, my to coś za podobne do siebie jesteśmy. Musimy się kiedys zobaczyć normalnieLadyE pisze:ja tez potrafie robic takie rzeczy z paluchami
a to umiemchel pisze:jak ktoś zaczyna mówić o chrząstkach, stawach, albo niedajboże strzelać nimi
...gdzie to miało być... i kiedy... czekaj, czekaj... wrzesień brzmi dobrze;-)LadyE pisze:Księżna pisze:Lejdi, my to coś za podobne do siebie jesteśmy. Musimy się kiedys zobaczyć normalnieLadyE pisze:ja tez potrafie robic takie rzeczy z paluchamijestem za
moze we wrzesniu?
![]()
O pacz, a ja nie umiemKsiężna pisze:a to umiemchel pisze:jak ktoś zaczyna mówić o chrząstkach, stawach, albo niedajboże strzelać nimi
GhyTe puste lubię sobie "odwijać" robię z nich takie płaty i staram się tak odwinąć, żeby się nie rozwaliło
ja oglądałam moją osobistą cesarkę w odbiciuKanas78 pisze:otworzonego człowieka w trakcie operacji to lubię sobie pooglądać
Odwijanie to podstawaKsiężna pisze:GhyTe puste lubię sobie "odwijać" robię z nich takie płaty i staram się tak odwinąć, żeby się nie rozwaliło![]()
![]()