rushatek ogromnie jestem ciekawa planów C,Di E. choć mam wrażenie, że wszystkie są innowacyjne i bardzo kreatywne!
Kredk@ - komentarze.
Moderator: infernal
- Kredk@
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
No w sumie 10 po północy, więc się nie wyrobiłam zgodnie z obietnicą. Ale już nadrobiłam zaległości! 
rushatek ogromnie jestem ciekawa planów C,Di E. choć mam wrażenie, że wszystkie są innowacyjne i bardzo kreatywne!
- strasb
- Zaprawiony W Bojach

Gratulujemy życiówki, pięknie!
- kachita
- Zaprawiony W Bojach

O, to jeszcze życiówka była! Super, gratulacje! 
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- Kredk@
- Zaprawiony W Bojach

No kachita niektórzy mają TAKIE życiówki
Dzięki dziewczyny!!! 
- kachita
- Zaprawiony W Bojach

Kredko, ja Twojej wcale nie deprecjonuję, moja jest niewiele lepsza 
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
- cafe
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 00:58
Kredk@
)) GRATULACJE
)
no ... piękny wynik
3 minuty lepiej ode mnie
)
Ty to masz zaparcie Babo, z Dwoma Odważnikami u nogi ! tak życiowo zapindalać do przodu !
Niezmiennie podziwiam .
no ... piękny wynik
Ty to masz zaparcie Babo, z Dwoma Odważnikami u nogi ! tak życiowo zapindalać do przodu !
Niezmiennie podziwiam .
- Kredk@
- Zaprawiony W Bojach

Spoko kachita to tak w ramach żarciku było.
cafe właśnie te odważniki coraz cięższe, dlatego biegowo kuleję. Choć maleńki postęp jest. Dzięki. Ale ja widziałam że ty też sobie nieźle po lasku poczynasz. Brawo! I chyba Poloneza otworzyli w koncu.
cafe właśnie te odważniki coraz cięższe, dlatego biegowo kuleję. Choć maleńki postęp jest. Dzięki. Ale ja widziałam że ty też sobie nieźle po lasku poczynasz. Brawo! I chyba Poloneza otworzyli w koncu.
- cafe
- Zaprawiony W Bojach

to był zamknięty ? w weekend chyba tylko jakieś piłkarskie zawody były.Kredk@ pisze: chyba Poloneza otworzyli w koncu.
Czy Ty o basenie pewnie mówisz, a nie o bieżni ??
Jak o pływalni, to otwarta, pływałam 2 razy i dach mi na głowę nie spadł póki co ...
Nawet zaryzykowałam zjechanie ze zjeżdżalni.
- Kredk@
- Zaprawiony W Bojach

LadyE za rok to jeszcze nic, ale tak za 10 lat to by było coś!
))
- strasb
- Zaprawiony W Bojach

Do fotki za lat 10 to lepiej niedługo zacząć pakować celem bycia władnym uniesienia "dziecięcia".Kredk@ pisze:LadyE za rok to jeszcze nic, ale tak za 10 lat to by było coś!))
- Kredk@
- Zaprawiony W Bojach

strasb pisze:Do fotki za lat 10 to lepiej niedługo zacząć pakować celem bycia władnym uniesienia "dziecięcia".Kredk@ pisze:LadyE za rok to jeszcze nic, ale tak za 10 lat to by było coś!))
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach

Potraktuj to jako część ćwiczeń siłowych na nogi!Kredk@ pisze:strasb pisze:Do fotki za lat 10 to lepiej niedługo zacząć pakować celem bycia władnym uniesienia "dziecięcia".Kredk@ pisze:LadyE za rok to jeszcze nic, ale tak za 10 lat to by było coś!))
Z tym był już pewien problem w tym roku.
Tym bardziej, że zdjęcie robione na kamieniu. Nie widać na focie, ale my stoimy na kamieniu. I utrzymanie równowagi z dzieckiem pod pachą i trzymanie drugiego, żeby na twarz nie spadło... hmmm
No i graty za urwanie życiówki! Mimo zamieszania z koszulkami bardzo pozytywny, pełen energii i wpis i bieg i tak 3maj
- Księżna
- Zaprawiony W Bojach

Kredka wielkie gratulacje!
I świetne zestawienie fotek:-)
I świetne zestawienie fotek:-)
, jeszcze chwilka, jeszcze momencik... a będą biegać z Tobą;-)Kredk@ pisze:odważniki coraz cięższe, dlatego biegowo kuleję
- cafe
- Zaprawiony W Bojach

Nie ma nic lepszego niż agresja do spaleniaKredk@ pisze:(...) postanowiłam sama przepalić moją agresję w energię i zużyć tą drugą aby pozbyć się tej pierwszej.
A potem 4 km podbiegów po wiadukcie. Wyszło po 4 wiadukty (8 podbiegów i 8 zbiegów)
Właśnie miałam Cię zapytać czy po tym rozkopanym wiadukcie to się da bezboleśnie dostać na drugą stronę ?
Jakbym chciała od siebie na Derby bryknąć to się da ?
Ja mam chyba lepszy ten wiadukt, bo nie trzeba po schodach biegać tylko na łagodnych podjazdach