Pulsometr do 200zl
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam, poszukuję pulsometru do kwoty max 200zl. Moim celem jest głównie zrzucenie tkanki tłuszczowej czyli przede wszystkim wyświetlanie HR i komunikaty o przekroczeniu zakresu. Wiadomo że później będę chciał korzystać z innych funkcji i zastanawiam się nad Sigmą 25.10. Można ja kupić za ok. 165 zł i po sprawdzeniu możliwości bardzo mi się podoba. Jakieś inne sugestie?
-
- Zaprawiony W Bojach
tompoz, kurde, ogarnij się chłopaku, albo bądź pomocny albo siedź cicho.
el_marjano, napisz więcej o sobie, na pewno pomożemy.
el_marjano, napisz więcej o sobie, na pewno pomożemy.
-
- Wyga
Idź do Decathlona i pooglądaj. Wydaje mi się, że Twoje oczekiwania spełni CW300 - http://www.decathlon.com.pl/PL/cw-kalen ... -97897082/ Po treningu możesz zobaczyć ilość spalonej tkanki tłuszczowej i spalone kalorie.
-
- Rozgrzewający Się
Tompoz widzę, że odpowiadasz jak koledzy na elektrodzie jeżeli początkujący ma problem. Na szczęście na elektronice trochę się znam ale nie istotne. Biegam około 4 miesięcy na bieżni na siłowni ok. 8-10 km cztery, pięć razy w tygodniu i postanowiłem przetrzeć szlaki. Na razie moim głównym celem jest zrzucenie tkanki i ogólny rozwój. Biegam tylko i wyłącznie rekreacyjnie i potrzebuję sprzętu pomiarowego z podstawowymi funkcjami na dobry początek. Nie potrzebuję pro sprzętu firmy Polar.
-
- Zaprawiony W Bojach
(chyba) po raz pierwszy widzę, że Santiago pisze z sensem.
do zrzucania tłuszczu nie potrzebujesz pulsometru w ogóle.
do zrzucania tłuszczu nie potrzebujesz pulsometru w ogóle.
- krunner
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:53
Masz rację, ale mógłbyś być czasami trochę delikatniejszytompoz pisze:kolejny co się naczytał Naj i Klaudii widać to ewidentnie między wierszami

Żeby zrzucić tłuszcz nie potrzebujesz pulsometru, wystarczy biegać na czuja, czyli na "lekkim" zmęczeniu, czyli w tzw. I strefie tętna. Pulsometr Ci w tym procesie bardziej przeszkodzi niż pomoże. Jak pobiegasz rok, dwa, będziesz wytrenowany i wtedy będziesz wiedział już co konkretnie chcesz i sobie to kup.el_marjano pisze:Witam, poszukuję pulsometru do kwoty max 200zl. Moim celem jest głównie zrzucenie tkanki tłuszczowej czyli przede wszystkim wyświetlanie HR i komunikaty o przekroczeniu zakresu.
pozdr, krunner
-
- Zaprawiony W Bojach
Powiem tak siedzę w saunie z moim kolegą mistrzem polski na czas masters po treningu zimą na indoorcycling siedzi w saunie dwóch fitnesków i jeden drugiemu opowiada że wczoraj na rowerze na siłowni zrobił 4 serie tabat...................... na to mój kolega - praktyk sterowania poprzez pomiar mocy w kolarstwie mówi do niego że jeżeli zrobił 4 tabaty wytryzmałosciowe na jednym treningu to musiała byc masturbacją a nie Tabaty............................ fitneski otworzyli gęby i zaczeli dyskusje z moim kolegą......................................... na to on zadał im jedno pytanie.......................... czy czuli posmak metaliczny w buzi na koniec Tabaty a oni że nie.............................. to on iom potwierdził swe wstępne sformułowanie............................. to była masturbacja nie Tabata.
Reasumujac tka jest jak sie zdeobywa wiedzę poprzez Klaudie i Naj
Tompoz
Reasumujac tka jest jak sie zdeobywa wiedzę poprzez Klaudie i Naj
Tompoz
Tompoz