Witam,
już drugi raz przytrafiło mi się coś takiego, że zaginał mój wpis, jako komentarz do artykułu na forum. Pierwszy "zaginiony" znalazł się właśnie teraz / dzisiaj jako komentarz do dzisiejszego artykułu o maratonie w Łodzi (że maratony nie są akceptowane). Ten wpis, w którym między innymi opisuję swoją "przygodę" z samochodem na trasie, zrobiłem w poniedziałek po maratonie, a najdalej we wtorek, w ubiegłym tygodniu i nie w tym wątku, bo go jeszcze nie było, czyli około tydzień temu. A dzisiaj, jakieś trzy godziny temu zrobiłem kolejny wpis jako komentarz do tego samego artykułu (napisałem o moich doświadczeniach z dużych miast w Polsce i za granicą) no i nie ma. Po prostu nie ma. Byłem zalogowany bo inaczej nie można zrobić wpisu. Są rózne inne późniejsze wpisy a mojego nie ma......
Może robię coś źle? Chociaż nie sądzę aby odznaczenie poniższych kwadracików, miało w czymś przeszkadzać, bo przecież po coś je umieściliście. Przyznaję, że nie wiem co oznacza "parsowanie linków" ale żadnych nie załączam i nie powinno to mieć znaczenia. Nie wiem, co to jest "BBCode" ale to wyłączam. Uśmieszki wyłączam, bo są niepotrzebne. No i o co chodzi z tymi moimi wpisami? Chyba macie to w logach, jak każde logowanie do forum. Pozdrawiam, Michał
PS. To trochę odbiera chęci do umieszczania komentarzy, ale przecież na tym Wam nie zależy.
Zaginął wpis
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 45:53
- Życiówka w maratonie: 3:54:21
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Michał, nie mamy możliwości znalezienia powodów dla których ten konkretny wpis zaginął, gdyby działo się coś niepokojącego regularnie to co innego. Generalnie takie sprawy sie nie zdarzają, nie mamy zgłoszeń na szeroką skalę, że komuś giną wpisy, składam to raczej na jakieś inne kwestie:
- błąd bazy - że w jakimś momencie nastąpiło przypadkowo takie zachowanie że projektanci czegoś nie przewidzieli
- bład Twój - że np dałeś odpowiedź i nie zauważyłeś, że ktoś inny dał odpowiedź w trakcie jak pisałeś post w związku z czym, aby on się pojawił powinieneś nacisnąć jeszcze raz: Wyślij.
- błąd bazy - że w jakimś momencie nastąpiło przypadkowo takie zachowanie że projektanci czegoś nie przewidzieli
- bład Twój - że np dałeś odpowiedź i nie zauważyłeś, że ktoś inny dał odpowiedź w trakcie jak pisałeś post w związku z czym, aby on się pojawił powinieneś nacisnąć jeszcze raz: Wyślij.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 45:53
- Życiówka w maratonie: 3:54:21
Dzięki za odpowiedź.
Okej, to może takie moje „zezowate szczęście”.
Pozdrawiam,
Michał
Okej, to może takie moje „zezowate szczęście”.
Pozdrawiam,
Michał
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Mój post też dzisiaj zaginął, ale może to kwestia naruszenia jakiś praw autorskich czy coś? Jeśli admin usuwa posty z takich względów, może warto wpis wyedytować i dodać notkę typu:
Usunięte przez admina za coś tam coś tam.
Dziękuję za uwagę.
Dziękuję za uwagę.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Są dwa przypadki.kachita pisze:Mój post też dzisiaj zaginął, ale może to kwestia naruszenia jakiś praw autorskich czy coś? Jeśli admin usuwa posty z takich względów, może warto wpis wyedytować i dodać notkę typu:
Dziękuję za uwagę.
1. kiedy tylko wam się wydaje, że umieściliście post (to był możliwe przypadek Michała - bo nie zauważył, że ktoś w trakcie kiedy on coś pisał już post umieścił i nie zatwoerdził po raz drugi)
2. kiedy rzeczywiście post był i po jakimś czasie znikną. W takich sytuacjach musicie zawsze zgłaszać takie kwestie, najlepiej konkretnie, jaki post zniknął, co zawierał? Zapytam się ale nie wydaje mi się, żeby to było jakieś działanie celowe
My generalnie nie stosujemy cenzury, wyjątki są wtedy, kiedy ktoś kogoś obraża.