pobiec maraton
- saint
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
tylko w programie dla poczatkujacych, w programie na 4:20 jest juz 45 km najdluzsze a na 3h - 48 km
i bardzo dobrze ze tak jest, najbardziej kreci mnie jak przyspieszam na ostatnich kilometrach kiedy wszyscy padaja i nie sa w stanie przyspieszyc ani troche jak ich mijam
(Edited by saint at 4:30 pm on July 28, 2004)
i bardzo dobrze ze tak jest, najbardziej kreci mnie jak przyspieszam na ostatnich kilometrach kiedy wszyscy padaja i nie sa w stanie przyspieszyc ani troche jak ich mijam

(Edited by saint at 4:30 pm on July 28, 2004)
-
- Wyga
A ja myślałem że ty biegasz mile morskie bo jesteś ze Szczecina! Rzeczywiście, dużo tych kilometrów w niedzielę. Ile zabierze ci przebiegnięcie 45 km na treningu?
MD
- saint
- Zaprawiony W Bojach
hehe, mile morskie
, Szczecin ma tyle z morzem wspolnego ze jak jest wiatr z polnocy to naplywa troche slonej wody Odra 
mysle ze z 5 godz, ja robie wolne wybiegania, ale o tym Jeff ostrzega w swietnym artykule n/t czy na pewno chcesz pobiec maraton

mysle ze z 5 godz, ja robie wolne wybiegania, ale o tym Jeff ostrzega w swietnym artykule n/t czy na pewno chcesz pobiec maraton
- saint
- Zaprawiony W Bojach
hihi, nie, trenuje pod maraton biegowy w berlinie, rowerowy w swinoujsciu a plywac po prostu lubie 
przeplyne 3.8, przejade 180 ale pobiec juz bym nie byl w stanie za duzo, moze kiedys ... na razie jestem fatman
a Ty sie szykujesz ?

przeplyne 3.8, przejade 180 ale pobiec juz bym nie byl w stanie za duzo, moze kiedys ... na razie jestem fatman

a Ty sie szykujesz ?
- Kiniak
- Zaprawiony W Bojach
Na razie to ja jestem fatwoman. Też chcę 10kg zrzucić. A Ironman dopiero jak pobiegnę maraton 3:30, na razie zapowiada się conajmniej 1,5 godz gorzej. 

Pozdrawiam,
Kiniak (gg 5660174)
Kiniak (gg 5660174)