Poznań
- Sandi9
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
mam nadzieję, że się nie lenicie na obozie - dajcie znać jak tylko trenejro odda Wam telefony :P
a ja jak tylko zobaczyłam zwiastun tego filmu http://bieganie.pl/?show=1&cat=32&id=3911, pomyślałam, że przydałoby się nam jakieś BBLowe wyjście do kina
a ja jak tylko zobaczyłam zwiastun tego filmu http://bieganie.pl/?show=1&cat=32&id=3911, pomyślałam, że przydałoby się nam jakieś BBLowe wyjście do kina
pain is only temporary,
pride is forever.
pride is forever.
-
- Zaprawiony W Bojach
Myślę że na obozie mają ciekawsze zajęcia ale po powrocie na pewno się pochwalą jak byłoSandi9 pisze:mam nadzieję, że się nie lenicie na obozie - dajcie znać jak tylko trenejro odda Wam telefony :P
Film zapowiada się baaaardzo ciekawie ale obawiam się, że tego typu obrazy raczej nie mają szans trafić na ekrany polskich kin. Podobnie było na przykład z filmem "Senna" - coś wspaniałego dla osób interesujących się Formułą 1.
- Dorotka Gonitwa
- Zaprawiony W Bojach
Dzisiejsze BBL trochę inne niż zwykle. Było super! Cieszą nowe twarze. Po zajęciach robiąc rozbieganie, przekonałam się, że można truchtać wolniej niż zazwyczaj chodzę ha,ha. Ciekawe doświadczenie.
-
- Stary Wyga
nie moge biegac (ITBS)...ale wrecz nie moge wytrzymac bez chocby gadania o bieganiu:0... zdradzcie co robiliscie? czy dobrze widziałem na jednej fotce ze byla p. M.Sobanska? czy tez cos mi sie tylk wydawało...
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
W najbliższą sobotę chcę zrobić test na 1000 metrów. Kto ma ochotę sprawdzić się, to zapraszam na 9:30. Czekam na zgłoszenia.
-
- Zaprawiony W Bojach
Ja się zgłaszam Może uda mi się poprawić wynik z liceum (3:59)yacool pisze:W najbliższą sobotę chcę zrobić test na 1000 metrów. Kto ma ochotę sprawdzić się, to zapraszam na 9:30. Czekam na zgłoszenia.
Ja Cie i znów... te sprawdziany, kartkówki, to się zaczyna robić jak sesja ciągła.
Nie wiem czy będę w formie, ale zgłaszam się, że ten 1000 m pobiegnę
E.
Nie wiem czy będę w formie, ale zgłaszam się, że ten 1000 m pobiegnę
E.
- zwitek
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 40:25
- Kontakt:
O ile "łydy" pozwolą, to pobiegnę Na razie rekultywuję się po weekendowym obozie Panie instruktor...
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
-
- Wyga
A kto nie był niech żałuje...
Aga czy mogłabyś zamieścić tutaj przepisy na te wyrafinowane surówki które wcinaliśmy? Poza tym niestety okazało się, że Witek nie nagrał naszego rozciągania, więc może znasz jakieś linki pod którymi opisane są te same lub podobne rozciągania?
poza tym zgłaszam się do testu na 1000 metrów w tempie żółwim
- zwitek
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 40:25
- Kontakt:
Rozciąganie nagrałem. Ponieważ jednak nagrywane było w trybie ciągłym, to zważywszy na rozmiar pliku z Mariuszem odpuściliśmy sobie jego kopiowanie , które wówczas trwałoby wieki. Jestem w stanie film ładnie skompresować, ale ze względów cenzuralnych wolałbym go tutaj nie umieszczać. Przyniosę go na sobotni BBL i może Jacek lub Ty znajdziecie czas by go jakoś przyciąć. Ja tego czasu niestety nie znajdę.
Pozdr
Pozdr
-
- Zaprawiony W Bojach
kochani proszę o pomoc
potrzebuję propozycji szlaku pieszego-biegowego-rowerowego wokół Poznania, ok. 30-50km, najlepiej z wyrysowaną ścieżką GPS albo flamastrem na mapie
uprzedzająć: na trail.pl już byłem
ewentualnie Swarzędzaków proszę o wyrysowanie ścieżki z nad Malty do Kobylnicy, nie po asfalcie
z góry dziękuję
potrzebuję propozycji szlaku pieszego-biegowego-rowerowego wokół Poznania, ok. 30-50km, najlepiej z wyrysowaną ścieżką GPS albo flamastrem na mapie
uprzedzająć: na trail.pl już byłem
ewentualnie Swarzędzaków proszę o wyrysowanie ścieżki z nad Malty do Kobylnicy, nie po asfalcie
z góry dziękuję
-
- Stary Wyga
to moze tu http://www.wielkopolska.travel/index.html w tym pierscien dookola Poznania