KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!

Awatar użytkownika
paulinka88
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Bzium pisze:
Już jestem Pewien, żeby włączyć was do wspólnej terapii...
Musimy się zgadać co i jak by wam obojgu pasowało...w pakietach jest Taniej ..jak już Mirku wiesz:D

I ja chce być chrzestnym....:)
A Ty co, za swata robisz? Jak nam podpadniesz to i o Tobie napiszemy wierszyk, więc bój się!!! :bum:
półmaraton...
maraton...?
ultramaraton?!
triathlon?!?!

:jatylko:
New Balance but biegowy
Madalein
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Chester04 pisze:
mortian pisze:Wybiera się ktoś na Mistrzostwa Polski BbL że tak zapytam? :bum:
???

Szczegóły imprezy w linku
http://www.biegambolubie.com.pl/mistrzo ... rojke.html
"Najważniejsze zdają się wiara i chęć osiągnięcia celu. Bez tego nie ma szans na wielkie sukcesy" Haile Gebrselassie
Madalein
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Chester04 pisze:

Bziumy i inne Magdy, jak mogliście nie wpaść? :)

Czesio...ja byłam wczoraj wieczorem w Mikołowie na Mistrzostwach Polski na 10.000m
pooglądać przystojniaków... A z wrażenia zapomniałam o całym świecie...
Tyle ładnych łydek na bieżni hihihi... Wybaczysz mi tę chwilę słabości:)
"Najważniejsze zdają się wiara i chęć osiągnięcia celu. Bez tego nie ma szans na wielkie sukcesy" Haile Gebrselassie
Mirko
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

paulinka88 pisze:
Bzium pisze:
Już jestem Pewien, żeby włączyć was do wspólnej terapii...
Musimy się zgadać co i jak by wam obojgu pasowało...w pakietach jest Taniej ..jak już Mirku wiesz:D

I ja chce być chrzestnym....:)
A Ty co, za swata robisz? Jak nam podpadniesz to i o Tobie napiszemy wierszyk, więc bój się!!! :bum:
Biegał Bzium dookoła drzewa i o korzeń się wy...ał :oczko:

Tyle zostało z mojego pisania rymami, rano próbowałem ciągnąć naszą dyskusję, ale wena gdzieś przez noc uleciała :chlip:
W związku z tym, pojedynek na rymy wygrała Paulina :oczko:

Pozdrowienia dla wszystkich wzrokowców jeżdżących po Mistrzostwach...
Awatar użytkownika
paulinka88
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Mirko pisze: W związku z tym, pojedynek na rymy wygrała Paulina :oczko:
Co wygrałam? :bum:
półmaraton...
maraton...?
ultramaraton?!
triathlon?!?!

xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Bziumik... No Nie będe zdradzał Jaka z reprezentantek Polskiej Lekkoatletyki jest moją faworytą :) zeby sobie ziemi na bblowym polu nie spalić :-)

Paulinko... mimo względnego chłodu specjalnie dla Ciebie odziałem się w swoje najuboższe biegowe wdzianko Bziumik Kocha patrzeć na moje łydki i zaokrąglone pośladki :)

Poznałem Nowych rozgadanych BBLowiczów... Jak co tydzień, szukam jakiegoś smialka co by to był dla Mnie wyzwaniem...(bziumo już nim nie jest, nie ścigam się z emerytowanymi exZawodowcami) Czester sie stara, stara... i czekam tylko jak na jakichś zawodach zobacze go jak mnie mija...

A z tą Waszą terapią. Myślę że z Bziumikiem Możemy Wam przeprowadzić Jakąś Terapię... chodzimy na Nią wspólnie... i efekty Sami widzicie czy też słyszycie na wspólnych spotkaniach.

Wolfik coś zmarkotniał... taki bidaczyna wpadł na trening chwile pogadal i zniknął.

Brakuje Mi mojego Kompana Turka :) Piotrze wracaj , musimy rozkręcić imprezę... :)
Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia

Nieprzeczytany post

xenon1981 pisze:Bziumik... No Nie będe zdradzał Jaka z reprezentantek Polskiej Lekkoatletyki jest moją faworytą :) zeby sobie ziemi na bblowym polu nie spalić :-)

i :)

Poznałem Nowych rozgadanych BBLowiczów... Jak co tydzień, szukam jakiegoś smialka co by to był dla Mnie wyzwaniem...(bziumo już nim nie jest, nie ścigam się z emerytowanymi exZawodowcami)
No to spudłowałeś. Ja nie leże plackiem..ostatnio biegam:) 10km w 32min - piszesz się??? kiedy? gdzie? ..weź rowerek albo hulaj -noge:P
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"

http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
mortian
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

To ja się pochwale. XIX Bieg Korfantego, dystans 8,1 km - 37:21 min. 171 miejsce w klasyfikacji ogólnej i 18 w wiekowej.
Jak na pierwszy taki mój bieg to chyba nie jest źle :hej:
Awatar użytkownika
paulinka88
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

mortian pisze:To ja się pochwale. XIX Bieg Korfantego, dystans 8,1 km - 37:21 min. 171 miejsce w klasyfikacji ogólnej i 18 w wiekowej.
Jak na pierwszy taki mój bieg to chyba nie jest źle :hej:
SUPER! BRAWO!!! :taktak:
półmaraton...
maraton...?
ultramaraton?!
triathlon?!?!

Awatar użytkownika
wolfi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

xenon1981 pisze:
Wolfik coś zmarkotniał... taki bidaczyna wpadł na trening chwile pogadal i zniknął.
Oj tak, ale dzisiaj dostałem kiełbaskę i już mi lepiej.

Biegnie ktoś 1 maja na Błatnią?
Awatar użytkownika
Chester04
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 00:42:26
Kontakt:

Nieprzeczytany post

xenon1981 pisze:Wolfik coś zmarkotniał... taki bidaczyna wpadł na trening chwile pogadal i zniknął.
Dobrze że go dziś na dziku nie widziałeś, jak to Piotrek określił - "cień Wolfika" :)
Madalein pisze:Czesio...ja byłam wczoraj wieczorem w Mikołowie na Mistrzostwach Polski na 10.000m
pooglądać przystojniaków... A z wrażenia zapomniałam o całym świecie...
Tyle ładnych łydek na bieżni hihihi... Wybaczysz mi tę chwilę słabości:)
A szkoda, bo jechałem w teamie pilnującym imprezy, i chciałem troche Bziumem porządzić, może nawet wyrzucić go w połowie :D

Ja dziś na dziku zrobiłem 00:46:19 na dystansie 9764m :D Pierwsze kółko sporo za wolno, ale dopiero dochodziłem do siebie, a nogi po wczorajszym intensywnym dniu wlokły się niemiłosiernie :) Później jak tempo podkręciłem to strasznie szarpałem, skacząc między kolejnymi grupkami zawodników :)
mortian pisze:To ja się pochwale. XIX Bieg Korfantego, dystans 8,1 km - 37:21 min. 171 miejsce w klasyfikacji ogólnej i 18 w wiekowej.
Świetny czas, gratulacje :)
Obrazek
Awatar użytkownika
wolfi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Akurat przed startem każdy był swoim cieniem jeden bez spodenek, jeszcze portfel gdzieś gubi, drugi choćby na kacu, to się czułem swojsko. A sprawdziłem Adamie tą sztafetę. I wydaje się ciekawa jak się szybko zbierzemy i ogarniemy to można jeszcze wystartować.
Awatar użytkownika
Chester04
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 00:42:26
Kontakt:

Nieprzeczytany post

wolfi pisze:drugi choćby na kacu
Kto był na kacu? :P

Sztafeta fajna opcja ale nie wiem co będę robił w weekend majowy więc się nie mogę zdeklarować :)
Obrazek
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Bzium pisze: No to spudłowałeś. Ja nie leże plackiem..ostatnio biegam:) 10km w 32min - piszesz się??? kiedy? gdzie? ..weź rowerek albo hulaj -noge:P
No to w pierwszej 30ce MP byś się zmieścił może :-) Bieżnia jest dla Mięczaków :-) sesesesese ;)
xenon1981
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

wolfi pisze:Akurat przed startem każdy był swoim cieniem jeden bez spodenek, jeszcze portfel gdzieś gubi, drugi choćby na kacu, to się czułem swojsko. A sprawdziłem Adamie tą sztafetę. I wydaje się ciekawa jak się szybko zbierzemy i ogarniemy to można jeszcze wystartować.
Sztafeta.... Ja się Piszę... jako że nie biegnę w Silesii przez wzgląd na formę i organizm... ale sztafetę bym walnął?
Jak CO to JA się piszę...
ODPOWIEDZ