Kanas78 - komentarze
Moderator: infernal
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Transparent rzondzi
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Piękny!
Pamiętam, że w Lozannie też nie wpuszczali ponownie do strefy za metą, jak się już raz wyszło za bramki.
Pamiętam, że w Lozannie też nie wpuszczali ponownie do strefy za metą, jak się już raz wyszło za bramki.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
dla każdego jednego z Waszej Trójcy Przebiegowej - GRATULACJE!!!!! :D zachęca mnie ta życiókowa trasa...
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:43.00
- Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41
transparęd rzondzi.kachita pisze:Transparent rzondzi
naucz się pisać.
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
PsHePrAsHaM nAsTeMpNyM RaSsEm SsIeM pOpRaFfIeMmM
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48:42
- Życiówka w maratonie: 4:14:37
Gratuluję wyników Ja też biegłem z grupą na 4:00, do ok. 28km, potem tupałem w miarę, ale po 38km totalnie opadłem z sił. Wolf chciał mnie pociągnąć w okolicy 39-40km, ale nie dałem rady i skończyło się daleko od zaplanowanego wyniku. Ile w tym mojej winy (a mam braki siły, oj mam), a ile zdecydowanie za szybkiej jazdy Pace'ów w pierwszych 3/4 to nie wiem. W każdym razie w Wawie będę porywał się na to samo. Możliwe, że w tym samym towarzystwie?
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
Jasne Mist! Jak tylko zdrowie pozwoli to lecimy. Dobrze, że nie połamaliśmy tej czwórki, bo zabawa trwa nadal i karuzela maratońska kręci się dalej
- wolf1971
- Zaprawiony W Bojach
Mówisz o maratońskiej trasie?pardita pisze:dla każdego jednego z Waszej Trójcy Przebiegowej - GRATULACJE!!!!! :D zachęca mnie ta życiókowa trasa...
Aniad1312 pisze:wiencej takih plakatuf i gratulejszyn dla zgranego tria
Wierzcie mi, że taki transparent i doping dodaje skrzydeł. Człowiek podrywa się do wysiłku mimo tego, że noga mówi nie kolego ty już nie biegniesz szybciej... Wielkie dzięki dla Moich Dziewczyn !!!!
4:55 coś koło tego. Zatem jest progres i zostało mi jeszcze coś do złamaniaLadyE pisze:Wolf to jaki Ty miales wczesniej czas?
- Księżna
- Zaprawiony W Bojach
Brawo-super-i-zazdroszczę!Chciałam tu się pochwalić, że jestem bardzo zadowolona z mojego brzucha. Prezentuje się całkiem, całkiem-już tylko tyci tyci zostało do spłaszczenia z okolic pępka i będę mogła powiedzieć, że mój brzuch rzondzi
Ło! Fajno!powoli odliczam dni już do naszego wypadu w góry. Gdzie zrobimy sobie z Wolfikiem mini obóz biegowy
Ale o tym napiszę w późniejszym terminie
-
- Zaprawiony W Bojach
a niechbys tylko sprobowal na tym poprzestacwolf1971 pisze:4:55 coś koło tego. Zatem jest progres i zostało mi jeszcze coś do złamaniaLadyE pisze:Wolf to jaki Ty miales wczesniej czas?
Kanas gratuluje niemal idealnego brzucha. ile trzeba sie katowac?
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach
LadyE, no właśnie nie muszę się katować, (to raptem ćwiczenia różnorakie 2 dni w tygodniu czasem 3) generalnie zawsze brzuch miałam płaski jak deska (no poza okolicami pępka-ale coś za coś-czyli w zamian za płaski brzuch dostałam "w pakiecie" szerokie biodra- i teraz biegowo to jest moim utrapieniem, niestety miednicy nie wyrąbię siekierą, więc musiałam ją zaakceptować ), a teraz jest twardy jak stal i jakby wyrzeźbiony. Ale to nie jest żaden sześciopak, po prostu jest płaski i widać baardzo delikatnie zarysowane mięśnie.