Z kolei strona Wosiru wymienia furę zadań, na których rzeczony może (i to nieźle) zarabiać.
Takie przestrzenie w dobrych punktach miasta można wynajmować i zarabiać na tym sporą kasę, która nie musi przecież w całości iść na konserwację. Chyba, że musi ustawowo.
http://wosir.waw.pl/?pid=11
Komentarz do artykułu Ile kosztuje organizacja biegu? Czyli świąteczne rozważania amatora kwaśnych jabłek
- hatek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 41:48
- Życiówka w maratonie: 3:28:01
Prawdopodobnie jestem Laską Kabacką.
Na pewno należę do Afterrunners.
Biegam dla własnej przyjemności.
W treningu skupiam się na bogatej, różnorodnej diecie, odpoczynku i poszukiwaniu czasu na chwilę biegu. Do 3:30 w maratonie to wystarczy.
Na pewno należę do Afterrunners.
Biegam dla własnej przyjemności.
W treningu skupiam się na bogatej, różnorodnej diecie, odpoczynku i poszukiwaniu czasu na chwilę biegu. Do 3:30 w maratonie to wystarczy.
- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
- Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia
jezusiczku (nomen-omen) drogi, doczekałem się!f.lamer pisze: a w ogóle to czekam na odkrywczy artykuł w którym okaże się że firmy produkujace odzież sportową robią to dla zysku (dużego!), a nie dlatego że bieganie jest zdrowe
co prawda u konkurencji, ale jest!
jeśli ktoś chce się pośmiać to niech szuka sam, linkował nie bedę.
ach, przy okazji proszę w tym miejscu niebiosa o porządną życiówkę w sobotę!
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:49:21
- Życiówka w maratonie: 04:47:06
Stan na 27.04:Adam Klein pisze:To jest Piotrek testowanie punktu oporu Kiedy w końcu będzie taka kwota, która spowoduje, że miejsca (w dowolnym biegu) się nie zapełnią. Na razie się zapełniają, ludzie chcą biegać w imprezach masowych.
UCZESTNICY BIEGU (2845)
UCZESTNICY KTÓRZY OPŁACILI (2220)
Wiele czasu nie zostało ale pewnie tym razem jeszcze wszystkie miejsca się zapełnią ... gdyż nie było ich specjalnie dużo, bo na Warszawskie warunki 3000 miejsc to niezbyt wiele.
Ja bardzo chciałbym pobiec, nie potrzebuje do tego zachęty w postaci koszulki i medalu, wystarczyłoby numer startowy. Jednak postanowiłem skorzystać z dobrej rady i zagłosować swoim portfelem - dla mnie, szczególnie zważywszy ideę tego biegu, kwota graniczna została przekroczona. Nie dam tyle i basta ! Wole zaoszczędzić pieniądze na inny komercyjny bieg