SZCZECIN - ul. Litewska 20. Sobota 9:30!

Awatar użytkownika
rav_tk
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 48:32
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

emmonika pisze: .. mam nadzieje że można??? tylko mam pytanie, ponieważ jestem raczej początkująca i przygotowuje się do swojego pierwszego półmaratonu, mam zaplanowane wybieganie... a Wy jaki planujecie trening?
Trening będzie ale na pewno nie wybieganie. Na bieżni wybiegan nie robimy. Na pewno dla chętnych będzie ostTnie podejście do coopera. Są dwie grupy więc o swoją formę możesz być spokojna. Do zobaczenia!!
New Balance but biegowy
emmonika
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 00:53:32

Nieprzeczytany post

myślałam że na stadionie się tylko spotykacie ;)) (no właśnie, mogę prosić o adres, nie jestem ze Szczecina ;))
pewnie się do Was dołączę... ale gdyby jednak mi się nie udało już teraz zapraszam na półmaraton w Śremie http://www.basf-polmaraton.pl/
Justyna Grzywaczewska
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

W Szczecinie zajęcia odbywają się na Miejskim Stadionie Lekkoatletycznym - ul. Litewska 20

Zapraszamy :usmiech:
emmonika
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

hmm.. nigdy nie robiłam sobie testu coopera... każdy może się sprawdzić??? chociaż nie wiem... jakie są u Was w grupie wyniki? nie chciałabym się za bardzo kompromitować ;) i marnować Waszego czasu ;)
Awatar użytkownika
rav_tk
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Podejść do testu coopera może każdy. Jest to bardzo dobry wyznacznik aktualnej forny i wskazówka jak trenować. Nie można się skompromitować żadna miarą. Mozesz za to liczyć na doping :)
bianka
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

emmonika pisze:hmm.. nigdy nie robiłam sobie testu coopera... każdy może się sprawdzić??? chociaż nie wiem... jakie są u Was w grupie wyniki? nie chciałabym się za bardzo kompromitować ;) i marnować Waszego czasu ;)
Emmonika, spotkajmy sie na stadionie na treningu a potem jak masz ochote mozemy zrobic razem dlugie wybieganie :)
Awatar użytkownika
Rafał Wójcik
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 29,06
Życiówka w maratonie: 2,13,02

Nieprzeczytany post

Witam zainteresowanych!!! Na bbl może każdy przyjść i pobiegać jest to akcja charytatywna dla ludzi którzy chcą zacząć biegać i dla tych co już biegają!!! po prostu dla wszystkich chętnych!!!
Test coopera to fajna zabawa i nie ma co się wstydzić swojego wyniku
Wynik jaki osiągacie jest dla was wyznacznikiem waszych postępów w bieganiu jeśli go powtórzycie za jakiś czas będziecie wiedzieć w jakim stopniu wzrasta wasza forma!!!
Zapraszam w tą sobotę na stadion na litewskiej 20 w Szczecinie
Test Coopera dla chętnych też zrobimy!!!
Oby pogoda dopisała!!!
Pozdrawiam i do zobaczenia w SOBOTĘ!!!
bianka
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Super!! Bardzo dziekuje! Rozumiem ze spotkanie odbywa sie bez wzgledu na pogode? bo cos chmury kraza nad szczecinem... ja w kazdym razie jestem gotowa i bede!!! :) pozdrawiam i do zobaczenia!
emmonika
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

bianka pisze:
emmonika pisze:hmm.. nigdy nie robiłam sobie testu coopera... każdy może się sprawdzić??? chociaż nie wiem... jakie są u Was w grupie wyniki? nie chciałabym się za bardzo kompromitować ;) i marnować Waszego czasu ;)
Emmonika, spotkajmy sie na stadionie na treningu a potem jak masz ochote mozemy zrobic razem dlugie wybieganie :)
świetnie, mam nadzieję że uda nam się dopasować tempo ;)
Awatar użytkownika
rav_tk
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Dla zainteresowanych przypominam linka z dotychczasowymi zdjęciami.

https://picasaweb.google.com/105314028317720937648
lpietrucha
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Ktoś chętny na trening za mniej więcej godzinkę, start spod Orłów? Pogoda w sam raz na bieganie :)

Moje tempo 6-6:30, chciałym dzisiaj zrobić trasę 6 km, obojętnie w którym kierunku. Dla niektórych może zbyt delikatnie, ale nie chcę się forsować po długiej przerwie :).

Zostawiam swój kontakt: 509 096 776
bianka
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dzieki za przygarniecie sierotki i wspolny trening! nie spodziewalam sie ze poczuje te skipy i podskoki a tu prosze, wszystko boli, czyli dziala!! :)
pozdrawiam!
Awatar użytkownika
rav_tk
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

lpietrucha pisze:Ktoś chętny na trening za mniej więcej godzinkę, start spod Orłów? Pogoda w sam raz na bieganie :)

Moje tempo 6-6:30, chciałym dzisiaj zrobić trasę 6 km, obojętnie w którym kierunku. Dla niektórych może zbyt delikatnie, ale nie chcę się forsować po długiej przerwie :).

Zostawiam swój kontakt: 509 096 776
Dobry pomy żeby pisac swoje plany treningowe. Ja biegam we wtorek 12km w str Arkonki. Start 19 spod Trzech Orłów, tempo 5'45" do 5'55". Będę miał niebieską czapkę :)
Piszcie na PW w razie czego.
Awatar użytkownika
ContactLost
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 58:01

Nieprzeczytany post

Ja też bym sobie chętnie z kimś pobiegał ale obecnie mam małe dziecko w domu i ciężko u mnie tworzyć plany dalsze niż 5 następnych minut ;) Ale jeśli coś to biegam zazwyczaj po Gumieńcach w tempie 5:45 - 6:30.
about.me
Biegam po Szczecinie (Gumieńce) 5 - 15km, 5:45 - 6:30 min/km, jeśli masz ochotę na wspólne biegi to pisz maila :)
@: majkel.w@gmail.com
Awatar użytkownika
kwitka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:26
Życiówka w maratonie: 4:11:23

Nieprzeczytany post

No to i ja sie dołączę : z planami biegowymi.. Wekendy róznie, ale stała pora : wtorki, czwartki- 21.15. Gumieńce- dobra godzinka.czasem kombinowany trening :bum: a tempo rózne zalezy od dnia . Tylko czasem nie moge sie zmobilizować :ojnie: i wtedy towarzystwo byłoby zbawienne!!! W razie czego info na witka.kat@onet.eu
Pozdrawiam wszystkich !
Ktoś biegnie bieg transgraniczny 3 maja?

contactLost- jak akurat to bedzie ta wolna chwila to dawaj :usmiech:
ODPOWIEDZ