KATOWICE - Stadion AWF, ul. T. Kościuszki 84, Sobota 9:30!

agulek_79
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

olotraper pisze:
Ktoś jeszcze z BBL bierze udział w Biegu Korfantego poza mna i widziałem jeszcze na liście Konrada, ale nie wiem, nie jestem pewien, czy znamy się.
Ja biorę :)
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 01:01:45
Kontakt:

Nieprzeczytany post

A zarejestrowałeś się, jako BiegamBoLubięKatowice ? Bo widzę panów Artura, Mirka, Jarka. Ale nie wiem, czy Ty to któryś z nich. Sądzę, że 79 przy Twoim nicku to rok urodzenie, a oni mają trochę inne roczniki. Byłbyś najmłodszy z drużyny, jeżeli się nie mylę.
Obrazek
agulek_79
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

olotraper pisze:A zarejestrowałeś się, jako BiegamBoLubięKatowice ? Bo widzę panów Artura, Mirka, Jarka. Ale nie wiem, czy Ty to któryś z nich. Sądzę, że 79 przy Twoim nicku to rok urodzenie, a oni mają trochę inne roczniki. Byłbyś najmłodszy z drużyny, jeżeli się nie mylę.
no właśnie zarejestrowałam się jako Siemianowice Śląskie, nie zauważyłam, że można wybrać BBL, a teraz nie wiem czy można to skorygować :ojnie:
Awatar użytkownika
olotraper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 01:01:45
Kontakt:

Nieprzeczytany post

turek75_31 pisze:
olotraper pisze:Ostatnio dawno nie byłem na zajęciach BBL, obowiązki nie pozwalają, ale może teraz lepiej się zorganizuję. Jakby co to do spotkania. Starsi BBLowcy mnie kojarża najlepszy w BBL biegacz w kategorii 100+.
Vitam

Chodzi oczywiście o IQ a nie o wiek kolegi Olotrapera

Pozdrawiam
Piotr
Moje IQ na szczęście nie objawia się w gadaniu, bo wtedy nawet Turek uchodził by za milczka. :-)
Obrazek
mortian
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

olotraper pisze:A zarejestrowałeś się, jako BiegamBoLubięKatowice ? Bo widzę panów Artura, Mirka, Jarka. Ale nie wiem, czy Ty to któryś z nich. Sądzę, że 79 przy Twoim nicku to rok urodzenie, a oni mają trochę inne roczniki. Byłbyś najmłodszy z drużyny, jeżeli się nie mylę.

Nie prawda ja jestem najmłodszy z drużyny który biegnie w Korfantego :D
Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia

Nieprzeczytany post

Olo..agulek79 to kobieta..bo mam wątpliwości czy się zorientowałeś...po drugie 79 to rocznik oczywiście...bo gdby chodziło o coś innego to z pewnością Aga wpisała by 69...

A po trzecie to gdybyś w końcu się pojawił na spotkaniu to byś o tym wszystkim wiedział. bo Cię jeszcze w tym roku nie widziałem...
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"

http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
Awatar użytkownika
Bzium
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 51:08 bieżnia

Nieprzeczytany post

mortian pisze:

jutro biegacie dwusetki:)..będzie ogień...:)
ja zaczynam swój trening o 8:30..przyjdźcie popatrzeć...potem zajmę się Wami...Mortian, mendel i KlaudiaKlaudia:) moi Kochani zawodnicy prawie Zawodowcy:)
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2012, 21:10 przez Bzium, łącznie zmieniany 1 raz.
Bzium - Forever!!!
"BÓL PRZEMIJA - CHWAŁA POZOSTAJE"

http://www.youtube.com/watch?v=FCo7Wn7G ... re=related
Awatar użytkownika
Mendel
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 56:38

Nieprzeczytany post

Bzium pisze:
mortian pisze:

jutro biegacie dwusetki:)..będzie ogień...:)
ja zaczynam swój trening o 8:30..przyjdźcie popatrzeć...potem zajmę się Wami...Moritan, mendel i KlaudiaKlaudia:) moi Kochani zawodnicy prawie Zawodowcy:)
Mój nick napisał z małej litery, pewnie spisał mnie na straty albo chce wykończyć w sobotę :hej:
mortian
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Mendel pisze: Mój nick napisał z małej litery, pewnie spisał mnie na straty albo chce wykończyć w sobotę :hej:
Mój za to napisał z wielkiej litery, ale źle :trup:
Awatar użytkownika
artid2
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 50min

Nieprzeczytany post

Bzium pisze:A po trzecie to gdybyś w końcu się pojawił na spotkaniu to byś o tym wszystkim wiedział. bo Cię jeszcze w tym roku nie widziałem...
Święte słowa :hej: . Mnie też one dotyczą. Może w maju się uda dołączyć do trenujących w sobotę :bum: . A w biegu Korfantego uczestniczę, na liście jako ....Artur :bum: .
Może uda nam się jakoś odnaleźć i pogadać chwilę przed biegiem. Pozdrawiam wszystkich :hej:
Karolcia90
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

O nieee,jeżeli jest tu ktoś kto daleko rzuca to niech rzuci siekierą/tasakiem do Dąbrowy bo zaspałam na dzisiejszy trening :bum: :ech: :ech:
Awatar użytkownika
wolfi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

My rzucamy oszczepami, ale daleko nie potrafimy :)
Awatar użytkownika
Chester04
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 00:42:26
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Karolcia90 pisze:O nieee,jeżeli jest tu ktoś kto daleko rzuca to niech rzuci siekierą/tasakiem do Dąbrowy bo zaspałam na dzisiejszy trening :bum: :ech: :ech:
Jak można zaspać na 9:30? :bum:

Hmmm, ale z Dąbrowy mówisz, po Pogorii nie biegasz? :D
Obrazek
agnieszka_
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Dziękuję wszystkim, którzy nie przejęli sie niezbyt optymistyczna prognozą pogody i stawili się o 9.30 na katowickim stadionie.
W przyszłym tygodniu tez proszę bądźcie punktualnie, bo po zbiórce od razu ruszymy do parku.
Po weekendzie pochwalcie się startami: wiem, że biegacie w Dąbrowie, Częstochowie i Paryżu. Gdzie jeszcze?
Wieczorem wrzucę link do galerii a teraz jeszcze TĘ PANIĄ - wolno ją naśladować;)
Awatar użytkownika
Chester04
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 00:42:26
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Przy okazji dla wszystkich zainteresowanych jutrzejszym Paris Marathonem w którym startuje nasz kolega Krzychu - start jest o 8:45, transmisja na Eurosporcie zaczyna sie o 8:30. Krzycha w 40 tysięcznym tłumie należy szukać na strefie 3:45h do której został przydzielony, jednak jak wszyscy wiemy stać go na więcej (wrzucony do tej strefy ze względu na brak wcześniejszych startów w maratonie) więc możliwe że w trakcie biegu przepchnie się troche do przodu.

Eurosport kończy transmisję o 11:00 więc o ile Krzychu nie wykręci czasu poniżej 2:15h to na mecie go niestety nie zobaczymy :P
Obrazek
ODPOWIEDZ