pixos - komentarze
Moderator: infernal
- topcat
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
No proszę,
jak czytam Twojego bloga to mam wrażenie, że wsiadłem do innego pociągu...ale to może kwestia wieku.
Trzymam kciuki za Twoj maraton.
Ja w tym czasie będę podbijał Paryż - z tym samym zamiarem ale lekko innym czasem
pozdrawiam
tc
jak czytam Twojego bloga to mam wrażenie, że wsiadłem do innego pociągu...ale to może kwestia wieku.
Trzymam kciuki za Twoj maraton.
Ja w tym czasie będę podbijał Paryż - z tym samym zamiarem ale lekko innym czasem
pozdrawiam
tc
- topcat
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Mam awersję do Łodzi ...a o maratonie we Wiedniu dopiro póxniej znalazłem info
ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło .....zobaczymy co i jak za tydzień po połówce w Warszawie - ekstra trasa, masa ludzi, oby pogoda była fajna
ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło .....zobaczymy co i jak za tydzień po połówce w Warszawie - ekstra trasa, masa ludzi, oby pogoda była fajna
- pulchniak
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39,29
- Życiówka w maratonie: 3,33,58
Trzymam kciuki. Tydzień po Tobie startuję w Krakowie z taką samą taktyką. Powodzenia
- pulchniak
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39,29
- Życiówka w maratonie: 3,33,58
Mam nadzieję że napiszesz jak było 

- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
Eh, no szkoda.
Ja zapomniałem sprawdzić przed wyjazdem jaki miałeś numer. Nawet Cię szukałem spoglądając na niektóre numery z nadzieją, że któryś mi się skojarzy, ale się nie skojarzył. Liczyłem, że pobiegniemy razem jakiś czas na 3:15 i potem przyśpieszymy, ale ani tobie, ani mnie się to ostatecznie nie udało
. Za wysokie progi jeszcze.
A z tymi ćwiczeniami siłowymi to bym nie przesadzał. Ja zrobiłem tylko jeden trening "siłowy" przed maratonem, a mianowicie trochę skipów i wieloskoków
. Chociaż może trochę przesadziłem, robię podczas ogólnorozwojówek wypady z hantlami
.
Następnym razem będzie tylko lepiej (oby).
Ja zapomniałem sprawdzić przed wyjazdem jaki miałeś numer. Nawet Cię szukałem spoglądając na niektóre numery z nadzieją, że któryś mi się skojarzy, ale się nie skojarzył. Liczyłem, że pobiegniemy razem jakiś czas na 3:15 i potem przyśpieszymy, ale ani tobie, ani mnie się to ostatecznie nie udało

A z tymi ćwiczeniami siłowymi to bym nie przesadzał. Ja zrobiłem tylko jeden trening "siłowy" przed maratonem, a mianowicie trochę skipów i wieloskoków

Następnym razem będzie tylko lepiej (oby).
- pixos
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:42
- Życiówka w maratonie: 3:58
A ja Ciebie widziałem, nawet staliśmy od siebie jakieś 2-3 metry przed startem. Ale zorientowałem sie, że do Ty dopiero, jak podczas biegu zobaczyłem nick na koszulce z tyłu. Trzymałem sie jakieś 10 - 15 metrów za balonikiem i nie chciałem już gonić, żeby sie przywitać. Myślałem, że później grupka trochę stopnieje i będzie okazja zamienić słowo. A Ty przed półmetkiem wyrwałeś do przodu, ja po półmetku wyrwałem do tyłu i nic z tego nie wyszło.
PS. Gratuluje wyniku
PS. Gratuluje wyniku

- Sylw3g
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:56
- Życiówka w maratonie: 2:57:46
Spróbujemy następnym razem