Możecie liczyć czas do startu...

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
zeciarz
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

f.lamer pisze:ludzie się niecierpliwią bo jest limit 8 tys. numerków i boją się że dla nich zabraknie
Ty się śmiejesz, a tymczasem przez 1,5 godziny od rozpoczęcia zapisów zgłosiło się ponad 200 ludzi.
Na 172dni przed imprezą.
PKO
Awatar użytkownika
f.lamer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia

Nieprzeczytany post

ja się śmieję tylko połowicznie
bo po frekwencji połówki nie zdziwię się jeśli ten limit okaże się potrzebny
a i sam bym się zaraz dziś zapisał, gdyby nie to że mam jeszcze nadzieję na wskoczenie przed wrześniem do czerwonej strefy
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Awatar użytkownika
maj44
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 47:59
Życiówka w maratonie: 4:18:04

Nieprzeczytany post

A czy ktoś widział jakieś info o koszulce technicznej? Zarejestrowałem się, ale nie widziałem żadnej informacji. Chciałem od razu opłacić start w maratonie, ale JA CHCE Z KOSZULKĄ :)
Awatar użytkownika
joasiek
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

maj44 pisze:A czy ktoś widział jakieś info o koszulce technicznej? Zarejestrowałem się, ale nie widziałem żadnej informacji. Chciałem od razu opłacić start w maratonie, ale JA CHCE Z KOSZULKĄ :)
Cytat z regulaminu
"W Biurze Zawodów zawodnicy otrzymują zestawy startowe zawierające m.in. numer startowy, agrafki i pamiątkową koszulkę (bawełnianą). Uwaga – osobom, które dokonają opłaty startowej po 31 sierpnia 2012, nie gwarantujemy otrzymania koszulki w żądanym rozmiarze"

Zapewne bedzie można zamówić sobie dodatkowo koszulkę techniczna ale to pewnie jeszcze za wcześnie na takie info (za jakis czas pewnie wrzucą info na stronie Maratonu)
Niepoprawna optymistka;)
Awatar użytkownika
tosiek
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: 04:23:58

Nieprzeczytany post

joasiek pisze: Zapewne bedzie można zamówić sobie dodatkowo koszulkę techniczna ale to pewnie jeszcze za wcześnie na takie info (za jakis czas pewnie wrzucą info na stronie Maratonu)
Info o koszulkach technicznych z pewnością pojawi się w późniejszym czasie, tak jak to do tej pory bywało. Nie ma wtedy żadnego problemu z zamówieniem i zapłaceniem za samą koszulkę, nawet jak pakiet masz już wcześniej opłacony.
Organizatorzy z pewnością o możliwości zamówienia i zakupu koszulek technicznych będą informować na swojej stronie oraz w mailach.
Obrazek
Awatar użytkownika
maj44
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 47:59
Życiówka w maratonie: 4:18:04

Nieprzeczytany post

Dzięki! Trochę mnie to uspokoiło, bo zbieram techniczne koszulki z każdego biegu.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ