Promocja?!

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
JarStary
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Herflick pisze:JarStary ... witam po latach :) zebrałem się wreszcie i debiutuje w maratonie Łódzkim :) do zobaczenia na starcie :)
Witaj.

Super, że biegasz. Ja się zastanawiam cały czas. Kryzys taki, że szkoda 120 zł na bieganie, ale może pobiegnę, szukam sponsora :hahaha: na to moje bieganie.

W jaki czas celujesz?

Pozdrawiam optymistycznie
Chwalę Boga każdym przebiegniętym metrem

ZZTOP Skierniewice: każda sobota 13:30 vis-a-vis kasyna!
PKO
misthunt3r
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:42
Życiówka w maratonie: 4:14:37

Nieprzeczytany post

PiotrekMP pisze:to tak ci się marzy czekanie n astart ? chyba ci się pomyliło uprawianie sportu z hepenoingiem.

Tompoz

Nie patrzyłem na maraton w tych kategoriach, ale skoro wywołałeś mnie do tablicy....
Jako zupełnie zielony amator biegania rzeczywiście mogę powiedzieć, że dla mnie maraton to taki sportowy happening. "Przeboleję" to czekanie na start, rozumiem że Ty będziesz na początku strefy startowej "0" i będzie Ci wszystko jedno czy za Tobą będzie kilkuset czy kilka tysięcy niedzielnych biegaczy.
Innym happeningowcom życzę fajnej zabawy, organizatorom jak największej ilości happeningowcow a Tobie Tompoz życiówki.[/quote]

Piotrek, ja bym się na Twoim miejscu nie przejmował Tompozem. Szkoda nerwów i klawiatury.
Obrazek
Because Running Sucks
PiotrekMP
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 52
Życiówka w maratonie: 4,09

Nieprzeczytany post

Po prostu szacun dla organizatorów posting.php?mode=reply&f=60&t=26861#! Nie za bardzo wierzyłem. Mea culpa. Do zobaczenia.posting.php?mode=reply&f=60&t=26861#
feelipe
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

mysle ze nie ilosc ludzi sie liczy ale sama atmosfera biegu, jesli ludzie sa pozytywni to calosc bedzie pozytywna nawet jak pobiegnie tylko 1k osob :) wszystko zalezy od podejscia mieszkancow miasta, jesli sa otwarci to zgotuja taki doping, ze na dlugo bedziesz pamietac ten bieg. Mi w tym roku udalo sie zaliczyc wiekszy maraton, gdzie ludzi=mieszkancy byli otwarci, chociaz pol miasta byl zablokowane, atmomsfera niesamowita, grupy perkusyjne co pare kilometrow, doslownie obled :) i najlepsze jest to ze niky ich nie zmuszal tylko sami chcieli wesprzec biegaczy. Jak narod jest spoko to wszystko bedzie spoko :)
Obrazek
PiotrekMP
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 52
Życiówka w maratonie: 4,09

Nieprzeczytany post

Miałeś rację Feelipe ! No i wstrzeliłeś się z tym tysiącem :-). Doping był rzeczywiście super. Samą organizację też oceniam bardzo dobrze. Gratulacje dla Organizatorów. Dzięki. Wielu tysięcy może nie było, ale atmosfera genialna. Podzielam wcześniejszą opinię kogoś z forum że z biegiem lat Łódź się wypromuje. Trzymam kciuki.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ