Węgierska Górka

Kuba87
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam. Jestem z Węgierskiej Górki za Żywcem i mam kawałek do Porąbki i możemy się czasami dogadać i umówić na jakieś niedzielne wybieganie. Pozdrawiam
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Ewa123
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40,16

Nieprzeczytany post

A gdzie biegasz w Węgierskiej?
Kuba87
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Biegam najczęściej trasą rowerową wzdłuż rzeki Soły, czasami jak jest jasno odbijam na Trakt Cesarski i kieruję się w stronę małego Ciśca. Ale szukam cały czas nowych miejsc. A Ty Ewa123 gdzie biegasz?? Skąd jesteś??
1tbieg
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

cześć, fajnie że można tu spotkać biegaczy z WG i okolicy :) ja jestem z zabnicy i najczęściej biegam sobie przez bukowine do cięciny tam przez hute i na jazz później troszkę w stronę ciśca i skręcam na rybaczówkę i tam sobie tą drogą do domu taka trasa choć teraz że tak powiem jest nie przejezdna bo bukowina jest nie odśnieżona. A tak to bieg po żabnicy w górę bądź dół, biegam sobie tylko tak rekreacyjnie spokojnym tempem bez zważania na czas w jakim pokonuję dystans, ogólnie tak czasowo około godzinki dystans różny ale nie mniej niz 6-7km jeśli jest ktoś z okolicy chętny na takie rekreacyjne biegania przeważnie 4-5 razy w tygodniu to chętnie możemy się umówić na jakieś truchtanie pozdrawiam i zycze satysfakcji z pokonywanych dystansów :)
Kuba87
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Hej! :) Nareszcie ktoś z naszych stron :) Możemy się umówić na jakieś niedzielne wybieganie. Ja w tą niedziele zrobiłem jakieś 11km po ulicy Zielonej przez cesarkę w stronę małego ciśca aż do końca. W tygodniu biegam mniej ale robię za to przebieżki :)
pozdrawiam Kuba
Awatar użytkownika
Ewa123
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kuba87 pisze:Biegam najczęściej trasą rowerową wzdłuż rzeki Soły, czasami jak jest jasno odbijam na Trakt Cesarski i kieruję się w stronę małego Ciśca. Ale szukam cały czas nowych miejsc. A Ty Ewa123 gdzie biegasz?? Skąd jesteś??
O witam, nie zauważyłam wcześniej Twojego pytania:) Moje trasy to w strone Rajczy, Milówka i Laliki. Przez Zieloną przebiegałam dziś, "po drodze":) Trakt również odwiedzam:)
1tbieg
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

no ja w tym tygodniu mam drugą zmianę także będę biegał w godzinach do południowych na jutro mam zaplanowaną taką trasę bukowiną do cięciny tam koło kościoła prosto koło oczyszczalni przez ten most i dalej zieloną i na jazz i tam jakoś w stronę domu, a tak nawiasem to jest dużo ciekawych tras czy to po cięcinie, górce czy nawet małym ciścu czy żabnicy mówię tu o takim rekreacyjny bieganiu bo jeśli ktoś jest na "wyższym" poziomie i ma siły biegać po górach to wiadomo nasze szlaki turystyczne są wręcz wymarzone:)
Awatar użytkownika
Ewa123
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

1tbieg pisze:no ja w tym tygodniu mam drugą zmianę także będę biegał w godzinach do południowych na jutro mam zaplanowaną taką trasę bukowiną do cięciny tam koło kościoła prosto koło oczyszczalni przez ten most i dalej zieloną i na jazz i tam jakoś w stronę domu, a tak nawiasem to jest dużo ciekawych tras czy to po cięcinie, górce czy nawet małym ciścu czy żabnicy mówię tu o takim rekreacyjny bieganiu bo jeśli ktoś jest na "wyższym" poziomie i ma siły biegać po górach to wiadomo nasze szlaki turystyczne są wręcz wymarzone:)
Tylko teraz jeszcze mocno zaśnieżone:)
Kuba87
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

no ja w tym tygodniu mam drugą zmianę także będę biegał w godzinach do południowych
Ja w tym tygodniu mam nocki więc biegam po południu. A gdzie pracujesz jeśli można wiedzieć??? Nie za bardzo lubię biegać po drogach ponieważ straszny hałas, wolę trasy bardziej z dala od aut i od ludzi ale teraz są jeszcze zaśnieżone :(
1tbieg
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

miejsce pracy poszło na PW a co do biegania to też na początku wolałem biegać sobie z dala od ludzi i aut a teraz to mi to obojętne:)co to tras no to na jazie kiepsko jest dużo śniegolodu a tak to po zielonej i takie mniejsze drogi są fajnie utrzymane można fajnie śmigać poza bukowiną bo jest odśnieżona kawałek od pczątku i kawałek od końca:)
1tbieg
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

biegacze z Węgierskiej Górki biegacie coś? :) wybiera się ktoś na 4 Cieszyński bieg FORTUNA ?
Awatar użytkownika
Ewa123
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Chyba więcej biega, niz się przyznaje, bo często mijam na trasie biegaczy. Fakt, bywa, ze co tydzień nowe twarze, ale niezawsze.
ODPOWIEDZ