![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
jutro zapowiadam słońce i zająca, a właściwie Zajęczyce Monikę
![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Miło Było zobaczyć Cię po paru latach,i dodatkowo w tak pięknych okolicznościach przyrody.Do zobaczenia niebawem. Wszystkim życzę biegowych świąt (potrawy są dosyć kaloryczne).Księżna pisze:To jeszcze raz, to jeszcze tu - dziękuję za miłe spotkanie
Do zobaczenia w przyszłości.
Byłem, widziałem, zaliczyłemtreptuś pisze:Runkrisie, a jak tam twój dzisiejszy cooper?![]()
Ale gdzieś tam byłeś... Próbowałam Cię zlokalizować - niestety tłum uczestników a w avatarach masz takie zdjęcia aby Cię nie można było rozpoznaćrunkris pisze:Do zobaczenia, ale dałem plamę że nie poznałem osobiście
treptuś pisze: Jaśnie Księżno, nawiedzę wasze Groble pod koniec maja gdy będę bawić na 5. FMF
Policzyłam ile to lat minęło... I to jest niesamowite, że tyle czasu, a Ty się nic a nic nie zmieniłeś.w.jeger pisze:Miło Było zobaczyć Cię po paru latach,i dodatkowo w tak pięknych okolicznościach przyrody.Do zobaczenia niebawem.Księżna pisze:To jeszcze raz, to jeszcze tu - dziękuję za miłe spotkanie
Do zobaczenia w przyszłości.
treptuś pisze: Jaśnie Księżno, nawiedzę wasze Groble pod koniec maja gdy będę bawić na 5. FMF