"Debiutanci" po debiucie

Awatar użytkownika
Kapitan Bomba!
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

jakub738 pisze:Co wam tak z ucha wycieka? :hahaha: aż tak bardzo się pocicie? w tych mrozach to prawie suchy do domu przybiegałem a dzisiaj +4*C i chlapa,w butach mokro,wiosno przybywaj,pozdrawiam.
ja jestem zawsze tam samo mokry - czy upał czy mróz :hej:
ma nadzieję, że to nie rozum wycieka, chociaż jak oglądam te zdjęcia to chyba całkiem normalne to nie jest :bum:
odwilż - fatalnie się biega, dzisiaj jeszcze parę "szpryc" spod kół samochodów dostałem, nic miłego
jak śnieg ma topnieć to niech stopnieje szybko i już nie pada.
Duch ciało opuścił... nie ma mnie tu...
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Jakub Osina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja w niedzielę będę przeganiał zimę w Wiązownej - pierwszy sprawdzian sezonu, chociaż tak naprawdę jeszcze trochę chyba brakuje do dobrych wyników. Zobaczymy. Traktuję ten start trochę testowo, a trochę motywacyjnie, żeby dociągnąć do połówki w Warszawie itd. ;-)
fanx
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Jakub Osina pisze:Ja w niedzielę będę przeganiał zimę w Wiązownej - pierwszy sprawdzian sezonu, chociaż tak naprawdę jeszcze trochę chyba brakuje do dobrych wyników. Zobaczymy. Traktuję ten start trochę testowo, a trochę motywacyjnie, żeby dociągnąć do połówki w Warszawie itd. ;-)
To powodzenia i czarnego asfaltu....
Może to i dobrze że orgi wprowadził limit 850.W zeszłym roku biegło ponad 1100 biegaczy.Impreza,mi osobiście się podobała,takie sprawdzenie formy po zimie.Może troche tłoczno po biegu ale odrobina cierpliwośći i każdy był obsłużony .
Awatar użytkownika
Jakub Osina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Wyszło średnio - bo bardzo wiało (1:27:02), ale to tylko motywacja do dalszych treningów.
Przy okazji, udało mi się zapisać na Rzeźnika - a więc debiut w ultra i górskich - ktoś jeszcze biegnie (lub biegł)? Chętnie skorzystałbym z doświadczeń Waszych (założenie: przebiec i nie być minutę przed końcem limitu tylko trochę wcześniej).
Awatar użytkownika
Kapitan Bomba!
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

hej!
Tydzień temu 15 km w Kołobrzegu, dzisiaj półmaraton w Żywcu (nie planowany, startowałem w miejsce chorego kuzyna, dowiedziałem się w piątek o starcie :hej: ). No i dzisiaj więcej "debiutantów" w Żywcu biegło - miło było się spotkać :taktak:
Za tydzień Silesia Eco Run, potem 15 kwietnia połówka w Dąbrowie Górniczej, między tym długie wybiegania a 3 maja Silesia Marathon.
Wiosna w kalendarzu rozpoczęta i biegowo też nabiera rozpędu :)
bleez
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:38
Życiówka w maratonie: 3:25:27

Nieprzeczytany post

Witam
Dla mnie wiosna rozpoczęła się bardzo miło. Najpierw życiówka na 10 km - udało mi się pobiec 40:12 a teraz w niedziele życiówka w półmaratonie 1:31:21 netto. Nareszcie wyniki poszły do przodu i to cieszy. Obecnie nastawiam się na półmaratony i tak 15 kwietnia planuję biec w Dąbrowie Górniczej a 10 czerwca w Rudawie. Pewno jeszcze coś nieplanowanego wskoczy, ale na razie to jest pewne.

Miło było Was wszystkich spotkać i pogadać - najważniejsze, że wszyscy biegacie i się nie poddajecie.

Pozdro
Awatar użytkownika
jakub738
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Witam.
Dzisiaj zapisałem się na dwie połówki :hahaha: najpierw Silesia a trzy dni później Opole. Ciekawy będzie Silesia maraton szczególnie start półmaratonu i połączenie z maratończykami czy to dobry pomysł? czy poprzednia forma wspólnego startu była lepsza? co sądzicie? gratuluję życiówek i do zobaczenia na trasach biegowych.
Obrazek
Awatar użytkownika
Jakub Osina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Pochwalę się i ja. Wprawdzie tylko 26 sek lepiej niż ostatnio, ale moja nowa życiówka w półmaratonie od niedzieli wynosi 1:25:16 i została osiągnięta niespodziewanie w Warszawie.
bleez
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No to gratulacje Jakubie. Mi jak tylko się uda połamać 1:30, to następnym celem będzie zbliżyć się do 1:25. Nie wiem ile sezonów mi to wszystko zajmie :bum: , ale będę konsekwentny :taktak:
Dąbrowa już zapłacona i po cichu liczę na coś więcej niż w Żywcu, obym się nie przeliczył.....

Pozdro
Awatar użytkownika
Kapitan Bomba!
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

gratulacje Chłopaki życiówek!
Jakub738 - to może spotkamy się na trasie Silesii - ja biegnę pełny dystans, więc może jak połówka wystartuje to akurat będę na pólmetku.
Bleez - to widzimy się w Dąbrowie Górniczej - życiówkę zrobisz - trasa w porównaniu do Żywca płaska jak stół, ja też liczę na dobry wynik.
pozdrawiam!
Awatar użytkownika
jakub738
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kapitan Bomba! pisze:gratulacje Chłopaki życiówek!
Jakub738 - to może spotkamy się na trasie Silesii - ja biegnę pełny dystans, więc może jak połówka wystartuje to akurat będę na pólmetku.
Bleez - to widzimy się w Dąbrowie Górniczej - życiówkę zrobisz - trasa w porównaniu do Żywca płaska jak stół, ja też liczę na dobry wynik.
pozdrawiam!
Właśnie ciekawi mnie start półmaratonu,teoretycznie powinien wystartować kiedy na półmetku będzie grupa na 4:00:00 maratonu a jak wynika z faktów jest to najliczniejsza grupa więc jakby nie patrzeć trochę zamieszania będzie ale ja tam biegnę sobie na 1:50:00,gdzieś mi ta forma uciekła i nie chce wrócić :hejhej: do zobaczenia na trasie.
Obrazek
bleez
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No to Wesołych Świąt Panie i Panowie debiutanci:)

No i do zobaczenia z co poniektórymi za tydzień w dąbrowie :)
Awatar użytkownika
jakub738
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Również przyłączam się do życzeń,zdrowych,spokojnych,ciepłych,rodzinnych,mokrych (w poniedziałek) nie tylko od biegania :hejhej: świąt Wielkanocnych wszystkim biegającym i niebiegającym,do zobaczenia na trasach.
Obrazek
Awatar użytkownika
Kapitan Bomba!
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

pierwszy dzień Świąt uczciłem 28 kilometrami :hej:
potem z czystym sumieniem mogłem trochę połasuchować :oczko:
bleez
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

No i po dąbrowie... dla mnie zakończony sukcesem. Po cichu liczyłem na lekkie złamanie 1:30 a udało się pobiec 1:28:42. Biegłem bez zegara i do końca nie wiedziałem co z tego wyjdzie. Na mecie wielkie zaskoczenie, aż nie chciało mi się wierzyć, że tak dobrze poszło. Bartkowi, Jackowi i Andrzejowi dzięki za miło spędzony czas i do zobaczenia na innych biegach. Pozdrawiam.

P.S. Bartek napisz coś w końcu na forum, bo Cię z Jackiem znowu opier....., że sprawę olewasz :P
ODPOWIEDZ