Zdecydowanie nie
KRAKÓW -Stadion MOS, Plac na Groblach 23, Każda sobota 9:30!
- Księżna
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Podczas ciąży ktoś-gdzieś mi wspomniał, że lepsza przyswajalność żelaza następuje przy udziale produktów bogatych witaminę C. Acz nie wiem czy w Twoim wypadku to problem na takim poziomie, czy poważniejszy.mam jakiś problem z wchłanianiem żelaza z pokarmu... Nie wiem, może coś robię nie tak
- Krzysztof Janik
- Ekspert/Trener
- Kontakt:
-
Jimmyk
- Stary Wyga

- Życiówka na 10k: 48:13
Hej
Pierwsza sprawa:
Mam takie pytanie jak to będzie w tą sobotę? Pytam ponieważ jest Bieg Pamięci, w którym pewnie startuje parę osób z teamu BBL Kraków
Będzie normalny trening?
Druga sprawa:
Zarejestrowałem się na wyżej wymienionym biegu tylko nie wpisałem sobie "Biegam Bo Lubię - Kraków" a chciałem pobiec właśnie jako członek tak zacnej ekipy ;P Formularz zgłoszeniowy nie posiada opcji edycji i pytanie moje brzmi: Czy podczas, hmm, wydawania pakietów startowych itd. jest możliwość takiej zmiany? Pytam bo to mój pierwszy w życiu bieg i nie wiem jak to załatwić... Nie wiem, gdzie i kogo o to pytać więc pytam tu
Pierwsza sprawa:
Mam takie pytanie jak to będzie w tą sobotę? Pytam ponieważ jest Bieg Pamięci, w którym pewnie startuje parę osób z teamu BBL Kraków
Druga sprawa:
Zarejestrowałem się na wyżej wymienionym biegu tylko nie wpisałem sobie "Biegam Bo Lubię - Kraków" a chciałem pobiec właśnie jako członek tak zacnej ekipy ;P Formularz zgłoszeniowy nie posiada opcji edycji i pytanie moje brzmi: Czy podczas, hmm, wydawania pakietów startowych itd. jest możliwość takiej zmiany? Pytam bo to mój pierwszy w życiu bieg i nie wiem jak to załatwić... Nie wiem, gdzie i kogo o to pytać więc pytam tu
- Raul7
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
- Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...
Raczej nie ma takiej możliwości..
a co do treningu to pewnie będzie normalny bo bieg jest dopiero późnym popołudniem..
zresztą.. ja wbijam na bbla potem szybko na chaszczoka i na koniec bieg pamięci
a co do treningu to pewnie będzie normalny bo bieg jest dopiero późnym popołudniem..
zresztą.. ja wbijam na bbla potem szybko na chaszczoka i na koniec bieg pamięci
- Bogil
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: wstyd się przyznać
Z tego co wiem to Krzysiek mówił, że nie ma treningu tylko start w biegu Pamięci. Raul Ciebie nie było to dezinformacje siejesz
Pozdro! Yo!
Pozdro! Yo!
- Krzysztof Janik
- Ekspert/Trener
- Kontakt:
- Krzysztof Janik
- Ekspert/Trener
- Kontakt:
- Raul7
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
- Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...
Karola.. dość że sie nie liczy to jeszcze będzie wpisana do dzienniczka UCIECZKA :P
hehe.. my z Typtem będziemy na 99% ale jeśli nawet to tylko na chwile, a to z powodu chaszczoka. wiec zrobimy rozgrzewke na bblu i uciekniemy do błotka
hehe.. my z Typtem będziemy na 99% ale jeśli nawet to tylko na chwile, a to z powodu chaszczoka. wiec zrobimy rozgrzewke na bblu i uciekniemy do błotka
- Alexia
- Zaprawiony W Bojach

Może i mnie się uda pojawić
. Pochorowałam się w święta i ciągle dojść do siebie nie mogę, ale przecież trzeba jakąś rozgrzewkę przed Biegiem Pamięci zrobić
.