lapka88 pisze:Ten tekst powinieneś powiedzieć któremuś z managerów, a pisać nie na forum ;]
Jakby na stronie www podali adresy do managerów, to najpierw napisałbym do nich. Nie podają, więc zamiast tego postanowiłem narobić specom od marketingu w Decathlonie wstydu.
wysek pisze:Hola hola ta gazetka to nic innego jak nie zaktualizowana tablica "jak wybrać". Kluczowymi "komunikatorami ceny" są billboardy (cena 99,99), opisy techniczne (cena 99,99), strona Decathlon (cena 99,99).
Do promocji nie powinno się wybierać artykułów któych cena została podwyższona. A już szczególnie nie powinno zostawiać się śladów po niższych cenach
Do tego, że kupiony na wyprzedaży w Decathlonie sprzęt, ma cztery warstwy naklejek z cenami (i cena do zapłacenia wcale nie jest najniższa) jestem przyzwyczajony. Nie dziwią mnie 10zł podwyżki cen artykułów sezonowych np. pulsometrów czy butów. Ale jak sklep oblepia miasto bilboardami z napisem promocja, a w sklepie okazuje się, że to podwyżka, to ..... niesmak zostaje.
wysek pisze: A co do Ekiden 75, rzeczywiście stary model miał "słabszą podeszwę". Zarówno model damski jak i męski uległ modyfikacjom.
Kupione buty mają inną podeszwę niż ta na zdjęciu z ceną 99zł - czy kupiłem w takim razie zeszłoroczny model ???