Czy tylko mi jedzenie kiełków kojarzy się z totalnym "odpałem" na punkcie zdrowia?
http://www.kielki.info/
Tak przy okazji świątecznej rzeżuchy.
Trzeba siać!
Kiełki
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ja namiętnie wcinam rozmaite kiełki własnej hodowli od półtora roku - skoro ludziska wierzą w magiczne zioło czy inne suple, to czemu nie kiełki? Przynajmniej taniej wyjdzie.
Czy to odpał? Pewnie tak, przykładowo z mięsa właściwie jadam wyłącznie (to jest: staram się, o czym niżej;) tatara i ryby, a z tzw. niezdrową (wysokoprzetworzoną) żywnością mam kontakt głównie w podróży (McDonald's) oraz wtedy, kiedy przesadzę z wieczorną suplementacją browcami, oczywiście, niepasteryzowanymi - wtedy potrafię zeżreć z lodówki nawet produkt żywnościopodobny typu szynka konserwowana.
Czy to odpał? Pewnie tak, przykładowo z mięsa właściwie jadam wyłącznie (to jest: staram się, o czym niżej;) tatara i ryby, a z tzw. niezdrową (wysokoprzetworzoną) żywnością mam kontakt głównie w podróży (McDonald's) oraz wtedy, kiedy przesadzę z wieczorną suplementacją browcami, oczywiście, niepasteryzowanymi - wtedy potrafię zeżreć z lodówki nawet produkt żywnościopodobny typu szynka konserwowana.
pzdr
gl
gl
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Co do suplementacji piwnej ,,nieutwardzonej,,
mam podobnie, jednak takowa suplementacja mocniejsza przydaje sie od czasu do czasu 

- F@E
- Zaprawiony W Bojach
Odpał to mają homo sapiens na bieżąco, kiełki powinny jak już je mamy służyć jako dodatek do sałatki i już, przez kiełki to w tamtym roku poszło sporo duszyczek do nieba, coś ponad setka...
pozdro
pozdro
"Wizja bez działania jest marzeniem, działanie bez wizji jest koszmarem"
-
- Zaprawiony W Bojach
pewnie o to:Bogil pisze:.
O co chodzi?
http://swiat.newsweek.pl/kielki-przyczy ... 7,1,1.html
w domowej hodowli jedynym ratunkiem wydają się jakie opryski, dla pewności dołożymy pestycydy&herbicydy oraz ekologiczną suplementację czyściochą;)
pzdr
gl
gl