Strasb - Komentarze
Moderator: infernal
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Czyli zostaje 2x na weekend? Ja mam w planie dzis i niedziele, bieganie 2 dni pod rzad to bedzie pozniej nastepny poziom testow nogi.
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
Słowo na Niedzielę:
W kwietniowym numerze BIEGANIA jest artykuł pt. "100 rzeczy które, kocham w bieganiu" i w rozdzialiku "Sprzęt" jest takie zdanie, które niniejszym Tobie i sobie dedykuję:
"Mieć więcej butów do biegania, niż wszystkich innych razem wziętych."
Strasb, nie jesteśmy więc sami w tym osamotnieniu...
ps. ostatnio wpadły mi w oko Marrell Mix Master na szczęście są trudno dostępne w Warszawie...
W kwietniowym numerze BIEGANIA jest artykuł pt. "100 rzeczy które, kocham w bieganiu" i w rozdzialiku "Sprzęt" jest takie zdanie, które niniejszym Tobie i sobie dedykuję:
"Mieć więcej butów do biegania, niż wszystkich innych razem wziętych."
Strasb, nie jesteśmy więc sami w tym osamotnieniu...
ps. ostatnio wpadły mi w oko Marrell Mix Master na szczęście są trudno dostępne w Warszawie...
Ostatnio zmieniony 31 mar 2012, 13:36 przez zoltar7, łącznie zmieniany 2 razy.
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Też to widziałam i też się uchachałam
A ja się chyba dorobię niedługo kolejnych - jeśli przejdą pomyślnie testy w terenie
A ja się chyba dorobię niedługo kolejnych - jeśli przejdą pomyślnie testy w terenie
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- Kredk@
- Zaprawiony W Bojach
Czuję się przy was maleńka. Posiadam jedną parę butów biegowych. No i drugą za małą, toteż nie używam ich to nie wliczam. ;-P Szaleńcy!
strasb chyba się rozwijam biegowo, bo zaczynam powoli kumać te twoje szyfry na blogu!
strasb chyba się rozwijam biegowo, bo zaczynam powoli kumać te twoje szyfry na blogu!
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
Btw
Wiesz co Strasb, z pewnym takim zdziwieniem, dzięki lekturze kwietniowego numeru BIEGANIA odkryłem, że twoje Brooks Green Silence są w kolorach nieprzypadkowych i że to kolory Brooks-Hansons Distance Project.
Wiesz co Strasb, z pewnym takim zdziwieniem, dzięki lekturze kwietniowego numeru BIEGANIA odkryłem, że twoje Brooks Green Silence są w kolorach nieprzypadkowych i że to kolory Brooks-Hansons Distance Project.
Temu się darzy, kto dobrze waży.
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Kredk@, LadyE - jak nie ma porządnego biegania samego w sobie, to trzeba przynajmniej szumu wokół narobić, żeby wyglądało profesjonalnie.
Zoltar, Kachita - no cóż zrobić, że buciki są takie fajne i te biegowe łatwiej mi dobrać niż normalne. Interesujące, że moje GS są w kolorze (potencjalnej) wschodzącej gwiazdy.
Merrell Mix Master - ładny jest, jak to męski but. W zasadzie jeśli czegoś mi teraz brakuje w kolekcji to lekkiego buta trailowego... Ale usilnie sobie wmawiam, że nie potrzebuję go teraz kupować. Choć np. widziałam okazyjną ofertę na dziecięca wersję TrailGlove tu w Szwajcarii, akurat się jeszcze łapię na rozmiarówkę.
Zoltar, Kachita - no cóż zrobić, że buciki są takie fajne i te biegowe łatwiej mi dobrać niż normalne. Interesujące, że moje GS są w kolorze (potencjalnej) wschodzącej gwiazdy.
Merrell Mix Master - ładny jest, jak to męski but. W zasadzie jeśli czegoś mi teraz brakuje w kolekcji to lekkiego buta trailowego... Ale usilnie sobie wmawiam, że nie potrzebuję go teraz kupować. Choć np. widziałam okazyjną ofertę na dziecięca wersję TrailGlove tu w Szwajcarii, akurat się jeszcze łapię na rozmiarówkę.
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Rany, jakie te Merrelle ładne A jakie wygodne! Cały czas mnie kusi ta Pace Glove...
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Nie, przeczytałam Twojego linka.
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Nie jest źle, jakieś pomruki z oddali, smaruję maścią i chyba będzie ok.
Swoją drogą w poniedziałek się przeraziłam, że padło na drugi, gdy przy kontrolnym ugniataniu trafiłam na bolesne miejsce. Na szczęście spojrzałam potem, że po prostu mam tam siniaka, bo w weekend kopnęłam coś przy składaniu mebli, uspokoiłam się.
Swoją drogą w poniedziałek się przeraziłam, że padło na drugi, gdy przy kontrolnym ugniataniu trafiłam na bolesne miejsce. Na szczęście spojrzałam potem, że po prostu mam tam siniaka, bo w weekend kopnęłam coś przy składaniu mebli, uspokoiłam się.
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Miałam tak z biodrem po połówce - macam, boli, panika, a to tylko siniakstrasb pisze:Na szczęście spojrzałam potem, że po prostu mam tam siniaka,
I bardzo ładny trening!